sevgilim ilk olduguna inanmiyor ne yapacagim simdi

arkadaşım bu düşüncenle anca sen kendini kandırırsın adam alacagını almış artık bir bahane bulup ayrılmak istiyor düşünsene bu adamla evlenmissin ve sana güvenmiyor seni eve hapis ediyor yada ikide bir bu olayı başına kalkıyor en dogurusu böyle bir adamdan ayrılman kimse evlen demez böyle biriyle.

çok güzel bi söz okudum dün paylaşmak istiyorum:

Hürrem bile koskoca Kanuniye kapıyı çarpabiliyo
biz bi sümüklü, belki arar yada msj çeker diye,tuvalete bile cep telefonuyla gidiyoruz!!!!!!!

onun derdi bakirelik, ilk olman falan değil
güvensizlik ve istediğini alıp,sonrası için seni huzursuz etmesi
boşverrrr,ondan ne köy olur ne koca....

keşke senin onu düşündüğün kadar oda seni düşünebilse. bence bunu kendine yapma. rapor falan çok mantıksız ispatlamak zorunda değilsin ortada zaten bi gerçek var. diğer arkadaşlarında dediği gibi ilişki böyleyse evlenince güvensizlikle hiç bi yere varılamaz. ben olsam bunu hakaret sayarım ve arkama bile bakmam

doktorlar bekaretin tam olarak ne zaman bozulduğunu söylemese de yeni mi eski mi olduğunu söylüyorlar, bence güzel düşünmüşsün

bence bahane arıyo.dedikleri gibi alacağını almış.zaten seni gerçekten sevse bunun konusunu bile açmazdı.tamamen terbiyesizlik.raporları yüzüne vursan ne olacak.sevmesikten sonra.ben böyle düşünüyorum

doktorlar bekaretin tam olarak ne zaman bozulduğunu söylemese de yeni mi eski mi olduğunu söylüyorlar, bence güzel düşünmüşsün

Arkadaşım neyi güzel düşünmüş rapor almayı mı rapor almak onur kırıcı bir davranıştır bana göre kimseye bişey ispat etmek zorunda degil.

ha birde ne die kendini ispatlıyacaksın.ne için?kim için?kalitesiz bi insan için mi bu uğraş?neden 2.ci bi travma?muayene masasına çıkmak kolay değil bekar bi kız için!

sen benim ilk oılduğuma inanmıyorsun ama ben seninn hayatına giren ilk kız olduğumu hissettim de o düşünsün ne demek istediğini . tabiki böyle dememen gerekiyor işin şakası ama söylediği sö z çok onur kırıcı sakın ezilip büzülüp kendini suçlu hissetme adam olsa o lafı etmez yada doğru düzgün adam olsa o kadar önem verdiği ilkini zamanında yaşar senden beklentiye girmez

Ne rapor alması, sizin yerinizde olsam o cümleleri duyar duymaz çeker giderim o adamdan !

Madem önemi yokmuş, ne diye söylüyormuş beyefendi Evlenmek istiyor musunuz hala siz bu adamla? Daha yolun başında bunları size yaşatan bir adama ömür boyu katlanmaya razı mısınız? İsteyerek yaşamışsınız ve bunun arkasında durmalısınız. Sizi siz olduğunuz için sevecek adam mı yok !

Kandan başka ilk olduğunu nasıl anlıcakmış acaba, ki bazen kanda gelmiyo adam bahane arıyo bunu sürekli dile getirecek ve ayrılmak için bahane yapacaktır

onurunu kırmak adına bu şekilde intikam almak en büyük zararı sana verir. o karakterdeki bir insan için o masaya yatmamanı tavsiye ederim. eger yatarsan yaşadığın travmanın kat kat fazlasını yaşayacaksın. Hem o raporu onun suratına atsan da değişecek birşey yok. için mi rahat edecek sanıyorsun.

Lütfetmiş ayrılmak istememekle...

Şüpheler içini kemiriyor ; önemsemiyorum falan bahane.

'' Hmm,kan geldi ama geçen gün okumuştum diktiriyorlarmış,acaba mı??? '' diye içi içini yemiş beyimizin.

Böyle insanları anlamak mümkün değil. Kan da gelmiş üstelik,neyin derdinde çabasında bu adam. Bana bahane arıyormuş gibi geldi,yok hissedememişmiş. Saçmalık. Hiç rapor falan alıp ta kendini küçük düşürme. Kendini ne diye bu gibi bir insana ispatlamak istiyorsun ki? Seni de anlıyorum,çok sevebilirsin çok aşık olabilirsin ama buna göz yummayıp o adamla evlenmeyecek kadar aklı başında-mantıklı birisi olman gerekir. Onur kırıcı bir şey. Bence tekrar bi düşün sakin kafayla. Allah yardımcın olsun..

Ayrılmayalım diyor ama bu arada zamanı gelince kullanmak için bu bahaneyi cepte tutuyor.
Bu arada sizinle de olmaya devam edecek.
Kullandırtmayın kendinizi.
Çıkın gidin hayatından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…