sevgilim ilk olduguna inanmiyor ne yapacagim simdi

Mal abicim bu erkeklerin hepsi

Üzgünüm seni üzmek istemem ama bu şu anlama geliyor :/ Benden önce de birisiyle ilişkiye girmiş olabilirsin ,senin kızlığını ben bozmadım ,dolayısla seninle evlenem ve sorumluluk alamam .Yarın bir gün ayrıldığımızda lütfen ağlayıp,sızlayıp bana gelme demek :/

Çok onur kırıcı gerçekten Birisi bana böyle söylese,beni geç de sen söyle :/ acaba ben senin ilkin miyim derdim .

Son düzenleme:
bir kadın bir adama bunu dese ne namussuzluğu kalır ne de başka bişeyi..

düşünsenize birlikte olduktan sonra aynen şöyle diyorsunuz;

"sevglim ilkim olduğunu hissedemedim been"

aldığımız tepki aynen şu olur;

"daha önce baya deneyim edinmişsin galiba"

hiç bir erkek ah neden sevgilim böyle düşündü,doktora mı gitsem önüne deliller mi koysam napsam..diye düşünmez..

lütfen doktor olayına girip rapor falan alarak küçük duruma düşürmeyin kendinizi.adam size güvenmiyor ve bahane arıyor belli..

Birincisi bu ilişkiden hayır gelmez. Bu hissetmeme olayı sürekli pişirilip pişirilip karışına gelecektir. Aslında bir erkek anlar bu durumu. Sonunda kısa vadede de ayrılık göründüğünü söylemek için kahin olmak gerekmez. Keşke namus olayı bu şekilde değerlendirilmese. Namus beyindedir aslında. Neyse konu bu değil tabi. Yine de şunu söylemek isterim ki; ilişki bence evlilik yolunda değilmiş ya da tek taraflıymış. Ben kendimce hayatta bir kere yaşayacağım bu en özel ve güzel anı hemen ayrılmayı göze alacağım biriyle yaşamazdım. Ömür boyu olacağımdan emin olduğum kişiyle yaşardım. Bu da benim şahsi fikrim.

Pesss diyorum bu beş para etmez erkeklere..
Sen hiçbir şekilde kendini ispatlamak zorunda değilsin, kanın gelmesine inanmayan bir adam rapora inanır mı orasıda tartışılır..

Ne kadar ayıp ya. Ben olsam yüzüne tükürüp giderdim herhalde, böyle zihniyetteki bir malın karşısında.
Bahane arıyor ya en saçmasını bulmuş.

Bence seninle biraz daha vakit geçirdikten sonra ben ilk değilim bunu kabul edemem diye sana arkasını dönecek.

bnce o adamdan hayır gelmez arkadasımkendı de ilk oldugunun farkında ama ayrılmak için bahane arıyor bence baksana hemen teshisi de koymuş zaten yok ilk degilmiş de yok bilmem ne nasıl sinir oldum şimdi yaaaaaahh şu sorumsuz erkekleeer:106:

Kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin, diğer arkadaşların dediği gibi kana inanmayan rapora mı inanıcak bence rapor alıp kendini küçük düşürme adamın niyeti belli hevesini almış şimdide kurtulma çabasında.

bekaret hisle fark edilebilir bir durum vatandaşa göre herhalde....

insan aksi bir durumda sevdiğinin kalbini kırmamak adına ben ilkin olduğumu hissettim derken bu yaratık hissedememiş... baaak sen !!

sizi çok şehvetli bulmuştur, belki de kendine güvenmiyor.. böylesi bir kadına yetemem diye..
sizin ilk deneyiminiz kendinin yıllardır gösterdiğinden daha da kaliteliyse gururuna yedirememiştir...

Anlattıkların çok sıradan.
Erkek arkadaşın seninle birlikte olurken bakire olduğunu düşünmemiş.
Takılırız diye düşünmüş bakmış ki bakiresin başıma bela olmasın diye namusuna laf atarak senden kurtulmak istemiş.
Herşey bu kadar basit,genç kızlarımıza evlilik öncesi ilişki için dikkat edin trilyon kere düşünün dediğimizde yobaz oluyoruz.
Buyrun burdan yakın...

Sonuna kadar katılıyorum sana arkadaşım. Ben de kendimi bu yönde şöyle ifade edeceğim: 33 yaşındayım hatırladığım hatırlamadığım bir sürü anım vardır; mutlu ya da mutsuz edecek. Ancak ve ancak sadece 2 olayı asla unutmam ölene kadar. Birincisi eşimle düğün gecemiz, ikincisi kızımın doğum anı..

Bu adamlar var ya saçının telinden ayak tırnağına kompleks abideleri...

O kafasında biterecekse zaten kan gölü olsa etraf kız değilsindir yok görmek istemezse de ninemi koysan önüne bekaret emsalidir.

Hegemonya diz boyu sanıyorlar ama aklınızı kullanın ezdirmeyin kendinizi;o raporu yüzüne vursan ne olacak o doktorlada anlaşmışsındır mesela

O ne yazıyorsa yönetmen olarak siz onu oynamayı kabul etmeyin figüran gibi bi zahmet!

Son düzenleme:
Anlattıkların çok sıradan nedir ya :/ daha egzantrik mi bir konu bekliyordunuz ? İnsanı çileden çıkartır bazıları .
Kız iyi ya da kötü yaşadıklarından bahsetmiş siz sıradan diyorsunuz ! pes artık pessssssssss.

Son düzenleme:
Anlattıkların çok sıradan nedir ya :/ İnsanı çileden çıkartır bazıları .
Kız iyi ya da kötü yaşadıklarından bahsetmiş siz sıradan diyorsunuz ! pes artık pessssssssss.

avuatı falan değilim de anladığımı söylemek isterim sadece. arkadaş konu sahibinin yaşadıklarına/ruh durumuna sıradan demedi bence.senaryo sıradan...yani bu ve buna benzer milyon tane olay duymuşuzdur..hatta bundan yıllar önce yaşlılar genç kızlara nasihat olsun diye de anlatırmış buna benzer şeyleri.yoksa kişinin ruh durumu vs elbet sıradan olamaz.sıradan olan şey yaşadıklarını ilişkisinde kendilerinin basitleştirmesi.

Vay şerefsiz vay adam olmayan bir mahluk bence o senı aşalamış küçük düşürmeye çalışmış
çok kötü bir durum böylede olsan kabul ederım senı
ezık hisset sen kendını kızım ezık
onun egosu yükselsin. Adı herif ne sevgısı kızımm salla gitsinn bu adam senı sevmıyo üzgünüm sen sevıyosun zamanla anlıcaksın bence bu dakkadan itibaren irtibatı kes bu kadar gurursuz olamassın ne demek tahlılya sen ona kendını yamamaya çalışır gibi o senın attıgın tırnak kadar degreiolamaz öle düşün yapma tatlım lütfenya

Forumda yoruma yorum yazmak yasak.
Haddinizi bilip sadece kendi yorumunuzla muhatap olun.
Yazdığım yorumları önce size beğendirip sonra yazacak değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…