• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ilk olduguna inanmiyor ne yapacagim simdi

ayyy burası hissetmeme topic i sanırım. ben de bir şey hissetmiyorum demeden edemeceğim...yorumların bazılarını ya da bazı kısımları gerçekçi olduğunu hissetmiyorum. bana da çare bulun...:51:

Ben onun icin ilk degilim zaten... Hem sen de benden once baskasiyla ol ya da olma ben seni seviyorum ve vazgecmem diyor hem ee inanmuyor. Banada mesuliyetten kaciyor gibi geldi. Her aptal kiz gibi hersey yoluna girsin iyi olsun istiyorum hatasini anlasin ozur dilesin falan... Keneimi kaneiriyorum belki de... Ama hem cok seviyorum hem senelerdir o var kalbimde.... Bi de ustune baglanmisim....ne yapacagimi sasirdim...o da ayrilmayalim diyor offff

Bu sözde er kişi bir sürü laf sokuşturuyor ve ayrlmayalım diyor ve sizde hala bu adamın söylediklerini dinliyor ve bağlandım seviyorum mu diyorsunuz.

O kalıbının adamı olmayan sözde erkek bana o lafları ettiği anda kafasını duvara vurduğum gibi çekip giderdim, daha da değil yüzümü tırnağımın ucunu göremezdi, cibiliyetsizlerle işim olmaz, ah be güzel kardeşim bu herif ayrılmayalım diyorsa aşkından değil, ilk olduğunu hissedemediği ilkel içgüdüleri yüzünden, biraz daha hissetmeye çalışacak, bilmem anlatabildim mi?

Öncelikle geçmiş olsun.İstediğini elde etmiş oda bahanesi olmuş karaktersizin biriymiş yani.Ondan ne eş olur nede sevgili.Evlilik denen kurumda öncelikle saygı ve güven olmalı zaten.Başında böyle yapan sonunda napardı bilemem.Evlenmeden gerçek yüzünü görmüş oldun buda umarım size bir ders olur.Bundan sonrada inşallah daha dikkatli hareket eder.Her insana güvenilmemesi gerektiğini bilirsiniz.Ama bir şekilde böyle içine sindirip oturmakta olmaz.Ailenede anlatamassın.Karışık bir durum Allah yardımcın olsun.Oda Allah'ından bulsun:31:

avuatı falan değilim de anladığımı söylemek isterim sadece. arkadaş konu sahibinin yaşadıklarına/ruh durumuna sıradan demedi bence.senaryo sıradan...yani bu ve buna benzer milyon tane olay duymuşuzdur..hatta bundan yıllar önce yaşlılar genç kızlara nasihat olsun diye de anlatırmış buna benzer şeyleri.yoksa kişinin ruh durumu vs elbet sıradan olamaz.sıradan olan şey yaşadıklarını ilişkisinde kendilerinin basitleştirmesi.

Bende nacizane anladığımı söyleyeyim bahsi geçen mesajdan;

Hani bu senaryo çok sıradan sonuç olarak ne bekliyordunuz ki demek;
müstehak olanı yaşıyorsun demek gibi olmuş.

Sanırım acımasız olan kısım burası!

Forumda yoruma yorum yazmak yasak.
Haddinizi bilip sadece kendi yorumunuzla muhatap olun.
Yazdığım yorumları önce size beğendirip sonra yazacak değilim.

Şu an senin yaptığın gibi mi :/

Ne sen benim yazdıklarımı ,ne de ben senin yazdıklarını beğenmek zorunda değilim tabii .

Haddi bil derken ,çirkinleştiğin de farkındasındır umarım ve bu tarz benimle ikili diyaloğa girmenin de yasak olduğunun.:ssz:

Son düzenleme:
istediğini aldı şimdi ayrılmak için mana arıyo sen neden evlenmeden biriyle ilişkiye giriyosun ki şimdi ayrılsanız yarın öbür gün biriyle ciddi bi ilişkin olsa nasıl söyliceksin ona ben evlenmeden biriyle birlikte oldum diye hiç utanmıcak mısın

Hanımlar,
tartışmayınız, kuralları hatırlatmama gerek yok sanırım...

Bende nacizane anladığımı söyleyeyim bahsi geçen mesajdan;

Hani bu senaryo çok sıradan sonuç olarak ne bekliyordunuz ki demek;
müstehak olanı yaşıyorsun demek gibi olmuş.

Sanırım acımasız olan kısım burası!

aslında sebep-sonuç ilişkilerini kendi doğrurur insan. kimsenin acınacak bir durumu yok şurada aslında. konu sahibi sadece erkek arkadaşından ayrılmak istemiyor bakın yazılarına yani her şey güllük gülüstanlık olsun devam etsin bu şekilde istiyor. adam da ayrılmak istemiyor amacı sadece kız bu konuda ayağına dolanmasın. zaten kız sorun etmiyor ki olanları. biz belki de boşuna yorum yapıyoruz.

Şu an senin yaptığın gibi mi /

Ne sen benim yazdıklarımı ,ne de ben senin yazdıklarını beğenmek zorunda değilim tabii .

Haddi bil derken ,çirkinleştiğin de farkındasındır umarım :ssz: ve bu tarz benimle ikili diyaloğa girmenin de yasak olduğunun.

Elbette beğenmek zorunda değilsin.
Yanlış da bulabilirsin ama haddini bilip bu arkadaş da böyle düşünüyor diyebilmelisin.
Ancak bu da bir olgunluk gerektirir sende olmadığı aşikar.

önceden kan gelmese ne yaparız derdik şimdi de kan gelse bile ya hisetmezse bakire oldugumu mu diyecegiz ?

ne yapmak gerek mesela bu erkekler icin hissetmeleri icin amuda mı kalkalım yani??

vallahi şunun kafasını taşla ezesim geldi:47::47::47:

pınar senın tek hatan evlenmeden onunla o ılıskıyı yaşaman olmus canım ..tamam anlıyorum sevıorsun evlenceksiniz diye yaşadın ama erkekler böyle şeyleri yaşadıktan sonra genelde sogurlar... çünkü artık elde etmişlerdir... yazık olmus böyle karaktersiz insanları allah karsmza ckartmasn

daha önce kaç bakire kızla beraber olmuş, bakire olduklarını hissetmiş te seninkini hissedememiş soraydın bi!!
pislik herif sorumluluğunu taşıyamicak ya bahanelere sığınıyo !!!
bende senin adam olmadığını hissediyorum deseydin....
ay ben çok sinirlendim yaaa noldu şimdi haketmeyen biriyle hayatının en özel şeyini yaşadın al işte sonuç...

Kesinlikle bahane. Birlikte olmadan evvel bakire olmadığını düşünüyordu. Kanı görünce korktu, benden birşey bekler, umar diye düşündü.

Kısacası üstüme kaldı dedi! Şimdi de bu yöntemle yan çiziyor. Kaçak psikolojisi, kaçmaya uğraşıyor. Böylece hatayı sana yıkmaya uğraşıyor. Yaa zaten diktirmişsin kızım, bir de başıma mı kalacaksın, ilkin değilim diyerek sana suçu atıyor. Anlayamadın mı hala?

Ha ayrıca bakire olmasan bile ne farkedecek ki? Herşey incecik bir zara mı bağlı? İncecik bir zara bağlı olan ilişkiyi de isteme zaten sen.
Bırak inceldiği yerden kopsun. Pis herif bir de çamur atıyor. :47:

Sen de o inanmıyor diye zahmete girip, gidip muayene masalarına yatacaksın öyle mi kuzum? Cıxx cıxxx duymamış olalım gerçekten. :ssz:

ne hissetmeyi bekliyomuş acaba çok merak ettim. bi de onu açıklasaydı keşke. daha önce kaç kere bakire bi kızla ilişki yaşamamış da biliyo ne olması gerektiğini. kanaman olmuş işte, daha ne olacaktı? resmen istediğini almış, şimdi ayrılmaya bahane arıyo. ya bu adamları diktirip diktirip kandırmak müstehak değil de ne acaba :47::47::47: çok sinirlendim.

yıllardır tek beraber olduğım kişi diyosunuz peki yıllardır bu adam sizi hiçmi tanımamış :26:
içine kuşkuyu düşüren şey ne burda diğer arkadaşlarındada dediği gibi rapor alarak kendinizi küçültmeyin madem inanmamış ben bunu sana ıspatlamak zorunda değilim diyip elinizin tersiyle itin:22:
haa burda sizin suçunuz yokmu varr:19:içini dışını bilmediğiniz siszi bu duruma düşüren bir insanı daha iyi tanımadan neden bu işe kalkışıyosunuzki :ssz:
hadi evlendiniz diyelim ilk gecede gelen kana rağmen ben senin ilkin olduğuma inanmıyorum demiş olsa ozaman ne yapardınız yine raporamı gitmeye kalkardınız:19:

aslında sebep-sonuç ilişkilerini kendi doğrurur insan. kimsenin acınacak bir durumu yok şurada aslında. konu sahibi sadece erkek arkadaşından ayrılmak istemiyor bakın yazılarına yani her şey güllük gülüstanlık olsun devam etsin bu şekilde istiyor. adam da ayrılmak istemiyor amacı sadece kız bu konuda ayağına dolanmasın. zaten kız sorun etmiyor ki olanları. biz belki de boşuna yorum yapıyoruz.

Evet ne yazık ki konu sahibi burada kendine yapılan haksızlığı göremiyor.Acınacak kısım bence tam da burası.

Onu göstermeye çalışmıyor muyuz zaten dilimiz döndüğünce?

cOK sacma birsey bu erkekler ne ister kanama olur inanmaz,esnek olur kanama olmaz inmamz ne bunlarin derleri ki...

canim acaba iliski sirasinda tavirlarindan mi buna kanaat getirdi yani ilkim derken illa birlesme manasinda dememis olabilir..

affedersin ama kizlik gitmeden yapanlar var sevisme tarzinda öyle birseyden mi bahsediyor..ama güvenmiyorsa iliskiyi yürütmek zor

allah sana sabır versın empati yapıorm su an kendımı senın yerıne koydum :(((( cok sevdigin belli ve sevdgın ınsanla ozelını paylaşıorsun sonra her şeyın daha ozel olacagını dusunurken yaşadıgın hayalkırıklıklıgı.... tarif edilemez... smdi gitmek de zor senin için... onun ıcın de bitse de bazı şeyler yağtıgı seyin vicdan azabını hep ceker.. sen bir bayan olarak ozelını verdın smdı senın pskolojnde coktu :((( bence sevglnle acık acık konusun tum ıcındekılerı soylesın sen de ıyıce bı dınle ona gore yol cızın... bekaretın gitti diye hayat senin için bitmedi seni gerçekten seven bi adamın bunu sorun edıcegını sanmıorm bunu sorun etme bır de pskologtan yardım almalısın

Son düzenleme:
Erkekler ilk olup olmadığını nasıl anlıyorlarmış kan haricinde onu merak ettim. Adam sanki 1000 küsür kadının vajinasına kamp kurmuş da inceleme yapmış, "bu ilk, bu ilk değil, bu yapmış da olmamış gibi.." Böyle bir saçmalık yok.

Erkek arkadaşın tabiri caizse bir dönek(affedersin). Belki küçük aklıyla seni denedi, "bana bu kadar kolay kendini teslim ettiyse öncesi vardır" dmeye getiriyor. Uzaklaş derim. Ve kimseye de kolay kolay güvenme, bak görüyorsun. Bakire olsan da adamlar vajina profluğuna soyunup inceleme yapıyorlar.

Son düzenleme:
cOK sacma birsey bu erkekler ne ister kanama olur inanmaz,esnek olur kanama olmaz inmamz ne bunlarin derleri ki...

canim acaba iliski sirasinda tavirlarindan mi buna kanaat getirdi yani ilkim derken illa birlesme manasinda dememis olabilir..

affedersin ama kizlik gitmeden yapanlar var sevisme tarzinda öyle birseyden mi bahsediyor..ama güvenmiyorsa iliskiyi yürütmek zor

Söylediğiniz mantıklı konu sahibi yanlış algılamasın beni de yatakda hal hareketlerinden dolayı da olabilir.

Back
X