Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onun icin ilk degilim zaten... Hem sen de benden once baskasiyla ol ya da olma ben seni seviyorum ve vazgecmem diyor hem ee inanmuyor. Banada mesuliyetten kaciyor gibi geldi. Her aptal kiz gibi hersey yoluna girsin iyi olsun istiyorum hatasini anlasin ozur dilesin falan... Keneimi kaneiriyorum belki de... Ama hem cok seviyorum hem senelerdir o var kalbimde.... Bi de ustune baglanmisim....ne yapacagimi sasirdim...o da ayrilmayalim diyor offff
avuatı falan değilim de anladığımı söylemek isterim sadece. arkadaş konu sahibinin yaşadıklarına/ruh durumuna sıradan demedi bence.senaryo sıradan...yani bu ve buna benzer milyon tane olay duymuşuzdur..hatta bundan yıllar önce yaşlılar genç kızlara nasihat olsun diye de anlatırmış buna benzer şeyleri.yoksa kişinin ruh durumu vs elbet sıradan olamaz.sıradan olan şey yaşadıklarını ilişkisinde kendilerinin basitleştirmesi.
Forumda yoruma yorum yazmak yasak.
Haddinizi bilip sadece kendi yorumunuzla muhatap olun.
Yazdığım yorumları önce size beğendirip sonra yazacak değilim.
Bende nacizane anladığımı söyleyeyim bahsi geçen mesajdan;
Hani bu senaryo çok sıradan sonuç olarak ne bekliyordunuz ki demek;
müstehak olanı yaşıyorsun demek gibi olmuş.
Sanırım acımasız olan kısım burası!
Şu an senin yaptığın gibi mi /
Ne sen benim yazdıklarımı ,ne de ben senin yazdıklarını beğenmek zorunda değilim tabii .
Haddi bil derken ,çirkinleştiğin de farkındasındır umarımve bu tarz benimle ikili diyaloğa girmenin de yasak olduğunun.
aslında sebep-sonuç ilişkilerini kendi doğrurur insan. kimsenin acınacak bir durumu yok şurada aslında. konu sahibi sadece erkek arkadaşından ayrılmak istemiyor bakın yazılarına yani her şey güllük gülüstanlık olsun devam etsin bu şekilde istiyor. adam da ayrılmak istemiyor amacı sadece kız bu konuda ayağına dolanmasın. zaten kız sorun etmiyor ki olanları. biz belki de boşuna yorum yapıyoruz.
cOK sacma birsey bu erkekler ne ister kanama olur inanmaz,esnek olur kanama olmaz inmamz ne bunlarin derleri ki...
canim acaba iliski sirasinda tavirlarindan mi buna kanaat getirdi yani ilkim derken illa birlesme manasinda dememis olabilir..
affedersin ama kizlik gitmeden yapanlar var sevisme tarzinda öyle birseyden mi bahsediyor..ama güvenmiyorsa iliskiyi yürütmek zor