• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ilk olduguna inanmiyor ne yapacagim simdi

Hıcbırseyı ıspatlamaya calısma sakın kendını ıyıce psıklojık cıkmaza sokarsın
ve duzelsın dıyede bekleme sakın duzelmek duzen vs kelımeler o adam ıcın senınle ılgılır olarak duzenlı bır seks hayatımız var olacak bu gıdısle ve sonu bellı sımdıden bu ılskının sonunu gormek ıcın falcı olmaya gerek yok

durumuna gerçekten çok üzüldüm bende aynı durumu biraz daha farklı yaşadım o hayal kırıklığını emin ol çok iyi biliyorum. bendeki fark kan gelmedi ve benim ilkimdi çok uzun süredir birlikteydik ona yalan söylemeyeceğimi çok iyi bilmesine ragmen yüzündeki o ifade her şeyi anlatıyordu... sonuçta ben seninle istediğin doktora gelirim sana asla yalan söylemedim falan dedim sonra kalktım gururumu onurumu ayaklar altına aldım doktora gittik o da bana asla o ne demek falan demedi resmen benimle geldi... doktor gelmeye bilir esnek olabilr vs gibi şeyler söyledi geldik... bana inanmadı eminim hala da inanmıyor ama artık eskisi gibi canımı acıtmıyor:S
aslında yapılması gereken aynı dakika arkanı dönüp gitmek kendini yıpratmamak ama bunu yapabilmek için aşktan gözünün kör olmaması gerek...:(

cOK sacma birsey bu erkekler ne ister kanama olur inanmaz,esnek olur kanama olmaz inmamz ne bunlarin derleri ki...

canim acaba iliski sirasinda tavirlarindan mi buna kanaat getirdi yani ilkim derken illa birlesme manasinda dememis olabilir..

affedersin ama kizlik gitmeden yapanlar var sevisme tarzinda öyle birseyden mi bahsediyor..ama güvenmiyorsa iliskiyi yürütmek zor

Söylediğiniz mantıklı konu sahibi yanlış algılamasın beni de yatakda hal hareketlerinden dolayı da olabilir.

ben de bunu düşündüm ilk başta. fazla girişken davranmış olabilir. tecrübeli gibi.. ama öyle bile olsa ayıp yani, böyle itham etmek. gurur kırıcı :19:

kızlar hissetmeleri için böyle kimsenin yapamayacagı akrobasi hareketleri yapın bak bunu yapıyorum artık hisset diye.:31:

ne bileyim 100 kiloluk bir esyayı kaldırın:37:

:47::47:ya da ucmaya falan calısın belki o zaman inanirlar:37::37::47::47:

durumuna gerçekten çok üzüldüm bende aynı durumu biraz daha farklı yaşadım o hayal kırıklığını emin ol çok iyi biliyorum. bendeki fark kan gelmedi ve benim ilkimdi çok uzun süredir birlikteydik ona yalan söylemeyeceğimi çok iyi bilmesine ragmen yüzündeki o ifade her şeyi anlatıyordu... sonuçta ben seninle istediğin doktora gelirim sana asla yalan söylemedim falan dedim sonra kalktım gururumu onurumu ayaklar altına aldım doktora gittik o da bana asla o ne demek falan demedi resmen benimle geldi... doktor gelmeye bilir esnek olabilr vs gibi şeyler söyledi geldik... bana inanmadı eminim hala da inanmıyor ama artık eskisi gibi canımı acıtmıyor:S
aslında yapılması gereken aynı dakika arkanı dönüp gitmek kendini yıpratmamak ama bunu yapabilmek için aşktan gözünün kör olmaması gerek...:(

Peki ya siz? Sizin hissettikleriniz, sizin kalbiniz, sizin gururunuz ne olacak? Yıllarca sakladığınız namusunuzu verdiğiniz ciğeri beş para etmez bir adam için değer mi?

şimdi hemen ayrılmak istemiyorr ki biraz daha zaman geçirsin, hazır bakire olmayan bir kız var. ayrılmak istediğinde bahanesi hazır ben yapamıyorum aklıma geliyor. arkadaşım bundan sonra ayrılmayacaksan da kesinlikle cinsel bişey yaşama. o zaman niyetini anlarsın.

benim hissettiklerim hayal kırıklığı büyük bir yıkımdı...

Sizi anneniz bir erkek yıpratsın diye bu yaşa getirmedi. Şahsınızda konuşuyorum ama hepimiz icin geçerli bu durum. Yanlış anlamayın beni lütfen. Kıymetli olan sizsiniz. Sizi kıymetinizi arttıran/azaltan bir erkeğin iki kelimesi değil.

istediğini aldı şimdi ayrılmak için mana arıyo sen neden evlenmeden biriyle ilişkiye giriyosun ki şimdi ayrılsanız yarın öbür gün biriyle ciddi bi ilişkin olsa nasıl söyliceksin ona ben evlenmeden biriyle birlikte oldum diye hiç utanmıcak mısın

Arkadaslar ben burda neye uzuldum, samimiyetime inanilmamasina ve icimdeki kirginlik ofke duygularini paylastim sizinke. Burada ahkam kesmek, ders vermek ya da mevcut durumu elestirmek bir fayda saglamaz. Ben sizin gunah duvariniz degilim. Bu yuzden yeterince hirpalanmis bir hemcinsinizi destek olarak rahatlatmak yerine yangina korukle gidecekseniz kendinizi de beni de yormayin. Evlilik oncesi cinsellik ayip degildir ve bana gore utanilacak birsey de degil. Evlilik seks vizesi de degildir. Ben sadece bana inanilmamasina uzuldum ve tabi haddini asan yorumlariniza

Arkadaşım neyi güzel düşünmüş rapor almayı mı rapor almak onur kırıcı bir davranıştır bana göre kimseye bişey ispat etmek zorunda degil.

ispat etmek zorunda zaten değil, onu bozup kendini rahatlatmış olacak dersini verecek

Sizi anneniz bir erkek yıpratsın diye bu yaşa getirmedi. Şahsınızda konuşuyorum ama hepimiz icin geçerli bu durum. Yanlış anlamayın beni lütfen. Kıymetli olan sizsiniz. Sizi kıymetinizi arttıran/azaltan bir erkeğin iki kelimesi değil.

tabiki sizi yanlış anlamıyorum söylediklerinizede sonuna kadar katılıyorum... malesef hayatta yapmam dediğim çok şeyi yaptım ve insanların bana bunları yapmasına izin verdim... yaşamam gerekiyormuş demek ki bi de büyük konuşmamam...

Erkek milleti ya..hepsi ayni... Hersey cok iyi ve evlilige dogru giderken o cok ozel ani ikimiz de isteyerek yasadik. Ama erkek arkadasim kanamaya ragmen ilk oldugunu hissetmedigini soyledi. Icimden geceni senden saklamadim ilk olsam da olmasam da bunu inemsemiyorum ama ilkmisim gibi hissetmedim bunlari unutalim yepyeni bi sayfa acalim dedi ama ben ona yalan soylemedim ki. Ilk olmanin sorumlulugunu kaldiramiyir bence ya da ben ondan ayrilayim istiyor. Sizce ne yapayim aklimda doktorumdan iliski sonrasi muayeneye gittigimdeki hulgulari raporlamasini istemek var. Sobra bu raporu yuzune vurmak ve ayrilmak... Ne dersiniz... Cok da seviyorum..uzun zamandir beraberiz.. ilk olmasam da onemi yok seni seviyorum diyor ama neden yalan soyleyeyim.... Ve ilk oldugunu nasil anlamadi aklim almiyo..bi erkek anlamaz mi bunu? Bi de doktor ne kadar zaman once oldugunu anlayabilir mi? Raporu yuzune vursam da anlasa yalan olmadigini...gerisi bos zaten.. icimden birsey koptu gitti... Degmezmis... Resmen travmadayim....

Vayyy bak sen beyefendiye.:6:

İlk olunca nasıl hissediliyormuş,sor bakalım.:6:

Arkadaslar ben burda neye uzuldum, samimiyetime inanilmamasina ve icimdeki kirginlik ofke duygularini paylastim sizinke. Burada ahkam kesmek, ders vermek ya da mevcut durumu elestirmek bir fayda saglamaz. Ben sizin gunah duvariniz degilim. Bu yuzden yeterince hirpalanmis bir hemcinsinizi destek olarak rahatlatmak yerine yangina korukle gidecekseniz kendinizi de beni de yormayin. Evlilik oncesi cinsellik ayip degildir ve bana gore utanilacak birsey de degil. Evlilik seks vizesi de degildir. Ben sadece bana inanilmamasina uzuldum ve tabi haddini asan yorumlariniza

Canım sen bu düşünce yapısı ile daha önce belirli şeyler yaşadınmı çok ileri gitmeden ? Yada bu durumu yaşadıktan sonra mı bu düşünce yapısına sahip oldun.

Erkek arkadaşın belli hareketlerinden rahatlığından şüphelenmiş olabilir belli uyanık kadınların adet gününe denk getirme yada diktirme yoluna gitmesini bilmeyen erkek yoktur sanırım bu şekilde bir düşünceye girmiş olabilir.

Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilsen bu durumun seni incitmesi anormal geldi bana evet erkek arkadaşın inanmamış sana bu seni üzmüş sana güvenmeyen saygı duymayan biri ile işin olmasın.

Açık ve net olayım burada hemcinslerimin söylediklerine inanmakta güçlük çekiyorum çünki herşeyi tam olarak belirtmiyoruz tepki almamak adına bu tarz konu açan iki kişi ilr özelden konuştum yaşadıkları bambaşka burda açtığı konu bambaşka.

İşte onu her erkek yutmuyor canım keklerim derken kek durumuna düşebiliyor kadın.

İşte bu tarz ilişkilerde artık kim kimi ne kadar keklerse..ne kadar sürerse, gemi başka limana uğrayana kadar devam…

sevgilin senden ayrılmak istediği içi bunu söylemiş olabilir aklıma öyle geliyor:44:
eğer senin niyetinde ayrılmaksa hiç uzatma ilişkini bitir

Herkesin doğrusu kendine doğrudur, kişisel doğruların yanlışı yoktur. Kimse aslında seni ayıplamıyor burada kendi çocuğumuzun hayatına bile belli ölçüde müdahale ediyoruz. Çocuklarımız bile bizim doğrularımızla yaşamıyor artık. Senin için normal olabilir evlilik öncesi, ama bir çok insan için değildir Türkiye’de. Aldığın eleştiriler de bu yönde olacaktır kusura bakma. Aslında sen de kendin için üzülmüyorsun bizim sana üzüldüğümüz kadar. Erkek arkadaşın inanmış olsa sorun yok sanırım değil mi? Ya da inanmış numarası yapsa…
Olay yaşananların zamanlaması ve erkekler aslında her zaman bu durumlara antipati duyar. Yani hem yaşamak ister o anı evlilikten önce ama yaşadıktan sonra uzaklaşırlar, çünkü senin bu olayı basit gördüğünü düşünürler. Kısaca “demek ben olmasaydım başkası olacaktı” mantığı vardır erkeklerde.

Sonuna kadar haklısın

İstemişsin, yaşamışsın ötesini düşünme. Ahlak zabıtalarını tümden es geç zaten. İnsan incinir böyle bir durumda, bu hissettiklerin çok normal.

Doktora gitme sakın, bunu kendi iç huzurun için söylüyorum, sen kendini bildikten sonra başkasına kanıtlama mecburiyetin yok

Arkanı dön git derim, çünkü bu zihniyette bir adam, bu ilişkinin niteliğini farklı bir yere götürebilir, o zaman daha çok üzülürsün

Şimdi gitmek daha kolay, biraz daha devam ederse paylaşımınız daha çok alışacaksın.

Sana inanmayan bir adam zaten uzak olsun, inan zorluğunu biliyorum, ilkler insanın duygularını çok zorluyor ama kendinle mücadele et, hayat çok değerli, böyle bir adamla harcama.

Uçkurunun derdine düşüp istediğini almış.
Sonrada kan görmesine rağmen bakarkör gibi ilk değilm gibi hissettim demiş.
Pardonda nasıl hissetmiş acaba bunun püf noktası neymiş.İlk olmak yada olmamak nasıl ayrılırmış.
Bahanesi ucuz ve klişe.Kan var ama ilk değilim .
Kitap yazılası.erkeklerden :ssz:

Back
X