Erkek milleti ya..hepsi ayni... Hersey cok iyi ve evlilige dogru giderken o cok ozel ani ikimiz de isteyerek yasadik. Ama erkek arkadasim kanamaya ragmen ilk oldugunu hissetmedigini soyledi. Icimden geceni senden saklamadim ilk olsam da olmasam da bunu inemsemiyorum ama ilkmisim gibi hissetmedim bunlari unutalim yepyeni bi sayfa acalim dedi ama ben ona yalan soylemedim ki. Ilk olmanin sorumlulugunu kaldiramiyir bence ya da ben ondan ayrilayim istiyor. Sizce ne yapayim aklimda doktorumdan iliski sonrasi muayeneye gittigimdeki hulgulari raporlamasini istemek var. Sobra bu raporu yuzune vurmak ve ayrilmak... Ne dersiniz... Cok da seviyorum..uzun zamandir beraberiz.. ilk olmasam da onemi yok seni seviyorum diyor ama neden yalan soyleyeyim.... Ve ilk oldugunu nasil anlamadi aklim almiyo..bi erkek anlamaz mi bunu? Bi de doktor ne kadar zaman once oldugunu anlayabilir mi? Raporu yuzune vursam da anlasa yalan olmadigini...gerisi bos zaten.. icimden birsey koptu gitti... Degmezmis... Resmen travmadayim....