Sevgilim iş bulamıyor

Kırıcı olmaz şöyleki yazdığınıza göre adamda çaba yok. Üç yıldır iş arasa elinden geleni yapsa ama olmasa neyse. Kafasına devlet işini takmış alternatiflere bakmıyor askere bile gitmemiş.
Ki ben adamdan iyi iş bulsa kızı şutlar sinyalleri alıyorum 🤭

Evet özelde şuan askeriye polisliğe başvurmuş onları bekliyor çocuk bilmiyom artık
Kız sevip sevmediğinden emin değil araya soğukluk girmiş gibi sizce nasıl konuşsun
artık beklemek istemediğini onda da çaba görmediğini söylesin.

çok arıyo musunuz böyle oğlanları :işsiz:
hadi aradınız buldunuz, 3 senedir ilişki adı altında yürütülen bu belirsizlik müsveddesine rağmen hala sürdürmeyi nasıl diretebiliyorsunuz.

tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen.....................

Evet özelde şuan askeriye polisliğe başvurmuş onları bekliyor çocuk bilmiyom artık
Kız sevip sevmediğinden emin değil araya soğukluk girmiş gibi sizce nasıl konuşsun
Kızda da iş yok anlaşıldı. Yahu insan kaç senelik ilişkisini nasıl bitireceğini bilmez mi?.
Görüyorum ki sende bir çaba yok ben de bu sürüncemeden sıkıldım önüme bakmak istiyorum desin bitsin işte

Ya Allah aşkına bacım bu neyin kafası? Hem sevdiğinden emin değil hem çocuktan bi nane olmaz hem çok iyi kısmetleri çıkıyo arkadaşınız da ööyle bekliyo mu ayıp olur diye? Allah'ım daha neler okuyacağım ya millet burda aç aç 😄yani kısmete aç anlamında. Her gün konular açılıyo talibim yok evlenemiyorum diye, sizin arkadaş da artık soğuduğu tembel tenekeye ayıp olmasın diye ayrılamıyo ve hiçbir kısmeti değerlendirmiyo. Ben daha ne diyeyim yani. Hani seviyorum aşkımdan gözüm kör dese neyse de sevdiğinden de emin değilmiş. Bu işlerin ayıbı mı olur ya ne demek nasıl söylesin ayrılacağını. Fazla minnoş kalpli arkadaşınız valla.

bence kısmetleri arasında değerlendirme yapsın ilk aradığı özelliklerde çalışabilen ve sorumlulukları bilen olmalı
Bende öyle diyorum ama şimdi nasıl ayrılcam ben diyor
Kısmetlerini tepme çok düzgün insanlar çıkıyor diyorum

Ya Allah aşkına bacım bu neyin kafası? Hem sevdiğinden emin değil hem çocuktan bi nane olmaz hem çok iyi kısmetleri çıkıyo arkadaşınız da ööyle bekliyo mu ayıp olur diye? Allah'ım daha neler okuyacağım ya millet burda aç aç 😄yani kısmete aç anlamında. Her gün konular açılıyo talibim yok evlenemiyorum diye, sizin arkadaş da artık soğuduğu tembel tenekeye ayıp olmasın diye ayrılamıyo ve hiçbir kısmeti değerlendirmiyo. Ben daha ne diyeyim yani. Hani seviyorum aşkımdan gözüm kör dese neyse de sevdiğinden de emin değilmiş. Bu işlerin ayıbı mı olur ya ne demek nasıl söylesin ayrılacağını. Fazla minnoş kalpli arkadaşınız valla.
Kız seviyor aslında ama oğlanın böyle olması onu belirsizliğe sürüyo ç
Sevgilisi çok iyi hoş huylu ama çalışmala geldimi bi hamle bişey yok istemiyor çalışmak falan
Askere gitmek istemiyor
Kızın sevmesi yetmiyor sadece biraz mantıklı olmaya çalış diye uyandım

Onun çalışmaya gönlü yoktur.

Sanki yurt dışında master yaptı, bütün şirketler peşinde de beğenmiyor. Devlet olsun diye ısrar edenleri anlamıyorum. Olmuyorsa artık bir B planı düşünmenin zamanı gelmemiş midir?

Herkesin işsiz dönemleri olur o ayrı ama evde pinekleyip anne babasından para bekleyen erkeği gözümde canlandramıyorum.

Telefon konuşmasıyla yürütülen ilişki telefonla sonlandırılabilir.

Onun çalışmaya gönlü yoktur.

Sanki yurt dışında master yaptı, bütün şirketler peşinde de beğenmiyor. Devlet olsun diye ısrar edenleri anlamıyorum. Olmuyorsa artık bir B planı düşünmenin zamanı gelmemiş midir?

Herkesin işsiz dönemleri olur o ayrı ama evde pinekleyip anne babasından para bekleyen erkeği gözümde canlandramıyorum.

Telefon konuşmasıyla yürütülen ilişki telefonla sonlandırılabilir.
Yani mesela çocuğun ailesinin durumu da iyi değil gene devlet işine bakarsın ama o arada gene çalışırsın boş durmazsın ama oğlan öyle değil
Askerliği bile yapmadı

Back
X