Sevgilim issiz kaldi, bunalimda :(

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba hanimlar
Erkek arkadsimla 6 aydir goruduyoruz. Isten ayrildi, stresten bir hastalik gecirdi. Simdi daha iyi ama bunalimds gibi. Butun gun uyuyor, ariyorum uykuda. Ne zaman konussak morali bozuk. Benim de epey keyfim kacti. Artik gorusemiyoryz bile. Bulusacaktik morali bozukmus iptsl ettik bulusmayi.
Ne yapsam bilemiyorum ama ben de yoruldum artik

Başka iş bulamıyor mu?

Yarın bir gün evlenseniz yine işsiz kalsa size hayatı zehir mi edecek?

Parası olmadığı için mi buluşmak istemiyor?
Pek ayrıntı vermemişsiniz

Muhtemelen geceleri oturduğu için gündüz uyuyordur

Siz elinizden geldiğince destek olduysanız
Ve hâlâ tavırları böyle ise
Kendi haline bırakın bi müddet

Aman birak benimkide oyleydi ama islerine gelince uykuda olmuyolar sen uzerine dustukce senden kacicak

Depresyonda olabilir. O halleri çok iyi bilirim, size amaaaaan bırak diyemem çünkü yaşamayan bilmez. Psikolojik destek şart maalesef.

Başka iş bulamıyor mu?

Yarın bir gün evlenseniz yine işsiz kalsa size hayatı zehir mi edecek?

Parası olmadığı için mi buluşmak istemiyor?
Pek ayrıntı vermemişsiniz

Muhtemelen geceleri oturduğu için gündüz uyuyordur

Siz elinizden geldiğince destek olduysanız
Ve hâlâ tavırları böyle ise
Kendi haline bırakın bi müddet

Kendi haline birakicam zaten..aramiycam artik karar verdim. Ve cok skildim. Issix kaldin tamam ama devamli negatiflik beni de bunaltti. Acikcasi ayrilmayi dusunuyorum...

Ben 5 yildir işsizim ..size biraz bahsedeyim ... özgüven eksikliği ,kendini işe yaramaz hissetme , umutsuzluk , belirsizlik ...bunlar agır şeyler ... ben çok yiprandım ... parasizlik bunun sonucunda arkadas cevresinde cagrilmama .. baskalari bir yerlere giderken evde oturmak ... kendi kendini insan yiyip bitiriyor ...yaninda oldugunuzu soyleyin ve bir de trip atip daha da beter yapmayin ..buyuk ihtimal sizin onu anlamadiginizi dusunebilir ... cidden şu an sevgilim olsa surekli dert yanip darlamak istemem

Ben 5 yildir işsizim ..size biraz bahsedeyim ... özgüven eksikliği ,kendini işe yaramaz hissetme , umutsuzluk , belirsizlik ...bunlar agır şeyler ... ben çok yiprandım ... parasizlik bunun sonucunda arkadas cevresinde cagrilmama .. baskalari bir yerlere giderken evde oturmak ... kendi kendini insan yiyip bitiriyor ...yaninda oldugunuzu soyleyin ve bir de trip atip daha da beter yapmayin ..buyuk ihtimal sizin onu anlamadiginizi dusunebilir ... cidden şu an sevgilim olsa surekli dert yanip darlamak istemem

Bunlari yapmaya calistim ama nafile...hep olumsuz...gorusmuyoruz bile...nereye kadar boyle gider...bu arada insallah en kisa surede gonlunuze gore bir is bulursunuz...issizlik cok zor

Ben de oyle dusunuyorum...cok acimasizlik mi olucak diye dusunuyodum ama yanlis olmayacak sanirim. Hatta ayrilik dusunuyorum
Bende yaşadim bu durumu. Benden kaçtı başkalarına sığındı ondan dolayı o kaçmadan sen kaç ki noluyo lan desin akli başına gelsin. Bunun sorumlusu sen değilsin ki sana soguk yapsin.

Bende yaşadim bu durumu. Benden kaçtı başkalarına sığındı ondan dolayı o kaçmadan sen kaç ki noluyo lan desin akli başına gelsin. Bunun sorumlusu sen değilsin ki sana soguk yapsin.

Zaten ben de bunu anlamiorum...bana neden soguk davraniyor? Is bulunur sonucta...illa ki bir kapi acilacak...is aramiyor da halen

Bunlari yapmaya calistim ama nafile...hep olumsuz...gorusmuyoruz bile...nereye kadar boyle gider...bu arada insallah en kisa surede gonlunuze gore bir is bulursunuz...issizlik cok zor

Amin bir süre kendi haline birakin...ciddi soyluyorum biriyle konuşuyrdum bir ara ..resmen bunalmistim tavrilarindan benim baska dertlerim var deyip gorusmeyi kestim ... onun derdi yoktu ben surekli ayni seylerden bahsediyordum .. o da haliyle beni anlamiyordu ... kaygilarim beni yaşamaktan soguttu..umarim sevgiliniz iş bulur kurtulur bu histen

Bu durumun aynısını ben yaşadım elimden geldiğince pozitif konuşmalardan tutun süprizlere ,arkadaş ortamlarına sokmaya çalıştım genelde ben çektim tüm hesapları hatta tatile bile gidelim dedim ben öderim ne mi oldu terketti !! :) ayrıca parası yokken tatile gidelim demişim ben çok gezme meraklısıymışım e dedim ben ödeyecektim zaten sonra şaka şaka demeler bana neler yaşattı neler her arkadaşımla çıktığımda kötü davranmalar çatıcak yer aramalar ilgisizlik küçük görmeler iyi ki de terketmiş beni zor bu durumlar arkadaşım bir daha mı aslaaaaaa

Back
X