- 16 Ekim 2025
- 3
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi yasamadinsen1
-
Ayyy cok abartıyorsunuz tabii ki. Saat 12-2 arası sadece 2 saat. İnsan yeri geliyor akşama kadar başını kasiyacak vakit bulamıyor çalışırken.Kendisi teknik servis olarak çalışıyor. Sabah ben aradım işe başlamadan. Saat 12 gibi kısa bir mesajlaştık çalışırken video falan atmış. Saat 2 ye kadar aramadı ben de çalışıyor diye düşündüm. Bi aradım müşteri daha gelmediği için kafede kahve içiyorlarmış. Yarım saattir burdayız diyor. Bu yarım saat içinde 5 dakika beni arayıp ne yaptığımı sormak çok mu zor. Yoksa ben mi çok abartıyorum bilmiyorum.
Adam 7/24 sizi mi arayacak?Kendisi teknik servis olarak çalışıyor. Sabah ben aradım işe başlamadan. Saat 12 gibi kısa bir mesajlaştık çalışırken video falan atmış. Saat 2 ye kadar aramadı ben de çalışıyor diye düşündüm. Bi aradım müşteri daha gelmediği için kafede kahve içiyorlarmış. Yarım saattir burdayız diyor. Bu yarım saat içinde 5 dakika beni arayıp ne yaptığımı sormak çok mu zor. Yoksa ben mi çok abartıyorum bilmiyorum.
Acıkınca ararKendisi teknik servis olarak çalışıyor. Sabah ben aradım işe başlamadan. Saat 12 gibi kısa bir mesajlaştık çalışırken video falan atmış. Saat 2 ye kadar aramadı ben de çalışıyor diye düşündüm. Bi aradım müşteri daha gelmediği için kafede kahve içiyorlarmış. Yarım saattir burdayız diyor. Bu yarım saat içinde 5 dakika beni arayıp ne yaptığımı sormak çok mu zor. Yoksa ben mi çok abartıyorum bilmiyorum.
Kendisi teknik servis olarak çalışıyor. Sabah ben aradım işe başlamadan. Saat 12 gibi kısa bir mesajlaştık çalışırken video falan atmış. Saat 2 ye kadar aramadı ben de çalışıyor diye düşündüm. Bi aradım müşteri daha gelmediği için kafede kahve içiyorlarmış. Yarım saattir burdayız diyor. Bu yarım saat içinde 5 dakika beni arayıp ne yaptığımı sormak çok mu zor. Yoksa ben mi çok abartıyorum bilmiyorum.
Yemek isteyen sevgili ile aynı kisiymisAcıkınca arar
Adamı sal.Kendisi teknik servis olarak çalışıyor. Sabah ben aradım işe başlamadan. Saat 12 gibi kısa bir mesajlaştık çalışırken video falan atmış. Saat 2 ye kadar aramadı ben de çalışıyor diye düşündüm. Bi aradım müşteri daha gelmediği için kafede kahve içiyorlarmış. Yarım saattir burdayız diyor. Bu yarım saat içinde 5 dakika beni arayıp ne yaptığımı sormak çok mu zor. Yoksa ben mi çok abartıyorum bilmiyorum.
Zeytinyağlı mı yapıyorsunuz o yarım saat içinde yoksa etli yemek mi?Bu yarım saat içinde 5 dakika beni arayıp ne yaptığımı sormak çok mu zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?