- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi desperateunicorn
O zaman burdan ona bir şarkı armağan et 
Gelsin okusun

Gelsin okusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ağzını hayra aç deme öyle şeyler. Hergün eksiliyoruzO değilde konu alıp gidecek gibi duruyor sonunda ban yiyen olmasa bari
Merhabalar sayın kadınlar kulübü okuyucuları.Derdini seveyimlik konumla karşınızdayım.sevgilim sürekli Kadınlar kulübünü özellikle bir derdim var kısmını okuyor,beraber yorumlamamızı istiyor.ben ise bizene insanlardan diyorum ancak o bu huyundan vazgeçmiyor.Sizce ne yapmalıyım?
O zaman bu sizin için dert olmamalıGenellikle konuları okuyup ders çıkardığını,Beni çok sevdiğini ve her konuda arkamda olduğunu erkek gözüyle bile erkeklerin davranışlarını anlamlandıramadığını söylüyor.
Çikolatam.Okuduğunuz konuları beraber yorumlayın o zaman..
Bize erkek gözünden bilgi getirin madem..![]()
Ne kadar da etkileyici değilmiGenellikle konuları okuyup ders çıkardığını,Beni çok sevdiğini ve her konuda arkamda olduğunu erkek gözüyle bile erkeklerin davranışlarını anlamlandıramadığını söylüyor.
Siz bunu normal mi karşılardınız?O zaman bu sizin için dert olmamalı
Kocaya bak yaaaÇikolatam.
Annem alt sokakta oturuyor. Ve benden hic ayrılmak istemiyor...sürekli çağırıyor filan.
Eşim diyo ki; kk ya konu açacağım. Kv bizi rahat bırakmıyor diye. Illaki tecrübeli kadınlar vardır bana da akıl verirler diyor.
Konu açarsan ben de sana yorum yaparım diyorum![]()
Genellikle konuları okuyup ders çıkardığını,Beni çok sevdiğini ve her konuda arkamda olduğunu erkek gözüyle bile erkeklerin davranışlarını anlamlandıramadığını söylüyor.