- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
işte evet ... kızım yarın bşy olsa durumu kötüleşse maddi durumda çok iyi değil zaten tüm hayatın soumluluğunu tek basına almak zorunda kalabılırsın dıyor bende çok sevıyorum ama yanlış kararlar vermekten korkuyorum yanındayım zaten ayrılmadım bıryere bu da bır sınav ama çok ıyı bılıyorum
Evet çok seviyorumevet haklı
ama bu sadece senin için değil, hepimiz için geçerli..
bugun eşimi kaybetsem
bende tek başıma mücadele etmek durumunda kalıcam..
Bunun önüne geçemeyiz ki..
Mücadele kaygısından bu kadar korkmamak lazım..
Su akacak her türlü yolunu bulacak..
Hayatımız boyunca bir şeyler eksilecek, bir şeyler çoğalacak.
Bir sorun bitecek diğeri başlayacak..
Korkma..
Madem seviyorsun, yanında ol..
Sevmeseydim bunları yazma zahmetinde bile bulunmazdım hayat çok zor gerçekten ailen onaylamayınca daha da zor durumda kalıyorsunevet haklı
ama bu sadece senin için değil, hepimiz için geçerli..
bugun eşimi kaybetsem
bende tek başıma mücadele etmek durumunda kalıcam..
Bunun önüne geçemeyiz ki..
Mücadele kaygısından bu kadar korkmamak lazım..
Su akacak her türlü yolunu bulacak..
Hayatımız boyunca bir şeyler eksilecek, bir şeyler çoğalacak.
Bir sorun bitecek diğeri başlayacak..
Korkma..
Madem seviyorsun, yanında ol..
Gerçekten seviyorum ama diğer yandan da çok buyuk bir sorumluluk sizlerden fikir almak istedim sadece
Tabi ki de Yanımda isterdim bende yanındayım ama çok endişeleniyorum ya ona bşy olursa diyeBenim fikrim gerçekten seviyorsaniz bırakmayınız hemde tedavi olacaksa bu süre içerisinde desteğiniz ona iyi gelebilir hasta bur insanı sevdiğinin terk etmesi kadar kötü bir şey yoktur sanırım ayni durumda siz olsaydınız ondan ne yapmasını beklerdiniz ?
Tabi ki de Yanımda isterdim bende yanındayım ama çok endişeleniyorum ya ona bşy olursa diye
Yanında olmak varken neden böyle birşey yapıyorsun ya sen hasta olsan o aynı şeyi yapsa zoruna gitmez mı ne bilimMerhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Anneniz babaniz hasta olsa yaninda birakacak anladigim kadarıyla. Sonuç olarak kendi hayatiniz. Ben ugrasamam diyorsaniz zaten sevmiyorsunuzdur ayrilin. Hem adam için hem sizin için daha hayirli olur. Gerçi sevseydiniz boyle bir ikileme dusmezdiniz bile.Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
ciddi bir rahatsızlık değildi o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?