- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Gerçekten seviyorum ama diğer yandan da çok buyuk bir sorumluluk sizlerden fikir almak istedim sadeceŞimdi ben ne diyeceğimi şaşırdım hem ayrılma aşamasına geldim diyorsunuz hemde ayrılmadık ben onun yanındayım diyorsunuz
Benim amacım sizi yargılamak değil hakaret içerecek birşey yazdığımîda düşünmüyorum
Ben sadece başımdan gecen bir durumu anlattım siz nasil anlamak istiyorsanız öyle anlayın .
Yarın öbürgün bir kızım olursa da bana böyle birşeyle gelse "kızım eğer gerçekten sevseydin böyle düşünmezdin " derdim.
ya bu adam bu kadar ağır hastamı?durumu nedir?Kendi çalıştığınla sadece bir hayatın sorumluluğunu alabilecek misin diye soruyor ? Benşm tepkim ayrıl ya da Ayrılma diyenlere değil hakaret edenlere
Her ihtimali düşünmek diyelimkişilikten kaynaklı bir abartma söz konusu
baksaniza annesi evlendikten sonra bu adam sana bakamaz bana da güvenme demiş ortada kalırsın çocukla demiş
o yüzden abarttigi anlaşılıyor
Hasta biriyle evlenmek farklı evlendiğin kişinin sonradan hasta olması farklıDemekki baban hasta olsa annen birakacak, venim babama annem 30 senedir bakiyor.
Çok hasta değil ama hersey olabilir ı Yüzden geniş düşün iyi karar ver sonradan pişman olma dediya bu adam bu kadar ağır hastamı?durumu nedir?
ömür mü biçtiler nedir yani.
rahmetli annem kanserdi.2 sene.
son dakikalarına kadar yaşayacağı umudunu hiç yitirmedik biz.
annen çok çok çok hatalı.
seni de yanlış yönlendirip aklını bulandırmış.
bence ayrılmanda fayda var.
çünkü adam her öhö dediğinde senin de yüreğin yerinden oynar,şimdi bişey olacak ya ölürse diye.
bu hale getirmiş annen seni
Evet te olumcul degil sevgilin, iyilesir,ayrilirsan cocuga cok koyar ha bide soyle bisey var, seni deniyor olabilir mi? Bana oyle geldi, dr a gorus yada evraklari gor bence, bence deniyor.Hasta biriyle evlenmek farklı evlendiğin kişinin sonradan hasta olması farklı
Ben çalışıyorum şu an bilip bilmeden konuşma onu sevip sevmediğini de sen bilemezsin boş boş Konuşma burada
valla diyecek bişey bulamıyorum sana.Çok hasta değil ama hersey olabilir ı Yüzden geniş düşün iyi karar ver sonradan pişman olma dedi
Olamaz o denemezEvet te olumcul degil sevgilin, iyilesir,ayrilirsan cocuga cok koyar ha bide soyle bisey var, seni deniyor olabilir mi? Bana oyle geldi, dr a gorus yada evraklari gor bence, bence deniyor.
Kalp hastalığı çıktı şöyle çıktı böyle çıktı demedim ben kalp çıktı ne diyeyim yani tetkikler sonucunda hastalık saptandı buna mı takıldın o kadar Yazdığım şey içinde herkes geleceğini düşünür herkes ama herkes bu konuda kendini kandırmaHiç kimse sevdiği kişi için şöyle çıktı böyle çıktı demez ölürse bana ne olur derdine düşmez adım kadar eminim buna
Zor bir durumda kaldım burada yazan arkadaşlarda Sağolsunlar tuz biber ektilervalla diyecek bişey bulamıyorum sana.
psikolojin çok bozulmuş belli ki.
önerimi tekrar ediyorum ayrılmalısın kesinlikle
Kalp hastalığı çıktı şöyle çıktı böyle çıktı demedim ben kalp çıktı ne diyeyim yani tetkikler sonucunda hastalık saptandı buna mı takıldın o kadar Yazdığım şey içinde herkes geleceğini düşünür herkes ama herkes bu konuda kendini kandırma
Öyle ama tetkikler sonucunda hastalık saptandı yanlış bşy değil ki içeriğe bak sen yanlış yere odaklanmışsınBaşlığını oku
Kalp hastalığı çıktı şöyle çıktı böyle çıktı demedim ben kalp çıktı ne diyeyim yani tetkikler sonucunda hastalık saptandı buna mı takıldın o kadar Yazdığım şey içinde herkes geleceğini düşünür herkes ama herkes bu konuda kendini kandırma
zoru yaratan sizssiniz ama.Zor bir durumda kaldım burada yazan arkadaşlarda Sağolsunlar tuz biber ektiler
ne yani sonuç olarak insanların hakaet mi etmesi gerekiyor vefasız ayrıl senden kurtulsun mu demeleri gerekiyor insanlarınO senin hüsnü kuruntun, zaten kendi hikayesini anlatanlar da olmuş
dediğiniz doğru hayatın garantisi bugun ölmdeyeceğimi yarın basıma ne geleceğini de hiç bilmiyoruz. ben nişanlımı seviyorum hemde çok amma ve lakin annemin sözleri de beni çok korktuu ya ona birşey olursa ya birlikte yaşlanamazsak yediğine içtiğinde de dikkat etmiyor kilo vermesi gerekiyor yeme desem kızıyor ne yapacağımı şaşırdımSana gerçek yaşanmış bizzat şahit olduğum
bir olay anlatmak isterim.
Bir arkadaşımız vardı, dünya güzeli..
Bu kız nişanlandı. Düğününe yakın bir zamanda
evlerinde yangın çıktı, hemen 2 bina yanımızda oturuyorlardı.
Çenesi, elleri, saçları malesef yandı..
Aylarca hastanede tedavi gördü..
Nişanlısı her gün iş çıkışı hastaneye gidiyordu. Asla bırakmadı..
Ve bir gün yine iş çıkışı hastaneye giderken
Yolda trafik kazası yapıyor ve çocuk vefat ediyor.
Kız ölümün kıyısındayken, herkes onu kaybetmekten korkarken
Sapasağlam olan taraf, çocuğu kaybettiler..
Ne demek istediğimi anlıyor musun..
Neyin ne olacağını hiç bir zaman bilemeyiz..
Bugun sözde geleceği düşünerek bu çocugu bırakmayı düşünüyorsun ya
İlerde sağlam zannederek
evleneceğin adamı ilk günden kaybetmeyeceğinin garantisi var mı..
Böyle şeylerde kesin ve fevri konuşmamak lazım..
Belki biraz düğünü erteleyebilirsiniz.. Sonuçta
belirli bir tedavi süresi gerekecektir..
Ben vefa duygusuna çok önem veriyorum..
Onun için ya şöyle olursa, ya böyle olursa, geleceği de
düşünmem lazım gibi sebeplerini ciddiye alamadım..
Hangi gelecek?
İyi hissetmediğim hiç bir gün gelmesin zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?