- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi garipbirkelebek
O zaman aileni terk et sana hiç iyi bir aile olamamışlar sen başından beri yanlış başlık yazdın deseydin ya sevdiğim kişi kalp hastası ama ailem ayrılmamızı istiyor diye bırak Allah aşkına senin ailen gibi aile olmaz olsun sen sevdiğinin elini bırakma asla eğer gerçekten kalpten sevgin varsa asla bırakma o kişinin sana ihtiyacı var ailenden senin tavrından azıcık utanırdı yüzleri kızarır belki
ağız birliği etmiş gibi herkes aynı cevapları vermiş artık cevap yazmaktan sıkıldım yok eve aldığım eşya bozuk çıktı gibi yok bilmem ne yok duygusuzsun yok vicdansızsın yok sen sevmiyorsun yok ruhsuzsun bu cümleleri kurarken kendinize dönüp baktınız mı hiç ne hissettiğimi anlamaya çalıştınız mı rastgele elinize geleni yazmak kolay değil mi ...
sevdiğim kişi hasta ameliyat olacak sonrası ne olur bilmiyorum bunun yanında annemde eğer bugun yarın evlenırsen Allah korusun ona bşy olursa benden bşy bekleme maddi olarak hiçbir katkım olmaz butun hayatı tek basına göğüslemeye gözün yıyorsa sen bılırsın dedi. eğer evlenmeyi tercih edersem aileme arkamı döneceğim çünkü annem bu evliliğe asla razı değil beni ikilemde bırakan nokta ailemin arkamda durmaması sevgilimin hasta olması değil.
hiç tanımadığı ben hakkında atıp tutup hakaret eden kişilerin hepsine de tek bir lafım var asıl siz hepiniz duygu ve insanlık yoksunusunuz kirli ruhlu sevgisiz ve kötü kalpli olan sizlersiniz ki hayatınızda bir kez olsun görmediğiniz biri hakkında son derece acımasız yorumlar yapabliliyorsunuz