- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi garipbirkelebek
umarim sevgiliniz eski sevgiliniz olur ve sizden dah iyisini hakettigini anlar ve harika bir evlilik yapar tabii ki bir baskasiyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de kalbim delik hem de altlı ustlu iki yerden .bu yüzden normal doğum yapamadım .doğumdan önce ve sonra iğne oldum .iki delikten jet hızıyla kan akışı oluyormuş bu da iltihap üretiyormuş. Çocuklarımın hayatı o iğnelere bağlıydı yani ,benimde .karın ağrısıyla gittiğim hastanede doktor solunumu kontrol ederken bir gariplik hissetti ,kalbime falan baktı hemen bazı testler yapmak üzere gönderdi bizi .sonuç : karnım agirmasaydi kalbimin delik olduğunu ogrenemeyecektim :))) hayata bak !!! E şimdi biz bunu evlendikten sonra öğrendik .o zaman çocuğumuz da yoktu .bir kızımı da kaybettim .iki kızım daha oldu .zavallı kocam kalp hastası bir kadınla ne yapacak ?8 yıllık karısını (uğruna ölümü göze aldığı) bosasin hemen ..defoluyum sonuçta :)) bence sen hemen ayrıl o çocuktan ve onun hayatını kurtar .hiç hak etmiyorsun onu .yarın senin kanser yada türevi ölümcül bir hastalığa yakalanmayacagin ne malum ? Eminim o durumda gül gibi bakardı sana .yazık sana o akılları veren anneye de !!! İkinizden de hicbirsey olmaz .düşün çocuğun yakasından ,hayatını karartmayın. .................Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Rabbim erkek arkadaşınızı tez zamanda hayırlı insanlarla karşılaştırsın ,annenize ve size de vicdan merhamet diliyorum bakalım hayat size neler getirecekMerhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
bu konu bana hiç inandırıcı gelmedi, bir kere burdaki insanların buna karşı çıkacağını bile bile yazmışsınız, ikincisi her kalbinde delik olan ölümcül hasta diye bişey Yok, çok abartmışsınız, kalbindeki delik çok önemli olsa bu yaşa kadar hiç farkedilmeden sağ Salim gelemezdi, Benimde kalbimde delik var ama sağlığıma bir zararı Yok sadece takip altında,Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Evlendikten sonra çocuk yoksa bosanir varsa dayak yese bile susup oturur.arasi duzelsin diye ikinci cocuk bile olur..tovbe yarabbim yaŞimdi diyelim ki siz sağlıklı biriyle evlendiniz evlendikten sonra bir hastalığınızın olduğu ortaya çıktı eşiniz sizi boşasın mı?
Allah'tan gelen bir hastalık için ayrılık bana acınası geliyor.
Ayrıca sevgilinin hastalığının tedavisi var da anneninkinin yok.
Evlenme adama yazık olmasın. Allah korusun yarın başımıza ne geleceği belli değil. Hastalıkta sağlıkta diye imza atılıyor.Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Eğer sevseydin, hastalığı için endişelenirdin. Ayrılmak aklına gelmezdi. Sanki eşya alacaksında bozuk çıktı. Ayrıl bence, haketmiyorsun.Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Nikahta söylenen hastalıkta, sağlıkta sözü size hiç uygun değil bilin istedim.