Sevgilim kalp hastası çıktı ?

umarim sevgiliniz eski sevgiliniz olur ve sizden dah iyisini hakettigini anlar ve harika bir evlilik yapar tabii ki bir baskasiyla

Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Benim de kalbim delik hem de altlı ustlu iki yerden .bu yüzden normal doğum yapamadım .doğumdan önce ve sonra iğne oldum .iki delikten jet hızıyla kan akışı oluyormuş bu da iltihap üretiyormuş. Çocuklarımın hayatı o iğnelere bağlıydı yani ,benimde .karın ağrısıyla gittiğim hastanede doktor solunumu kontrol ederken bir gariplik hissetti ,kalbime falan baktı hemen bazı testler yapmak üzere gönderdi bizi .sonuç : karnım agirmasaydi kalbimin delik olduğunu ogrenemeyecektim :))) hayata bak !!! E şimdi biz bunu evlendikten sonra öğrendik .o zaman çocuğumuz da yoktu .bir kızımı da kaybettim .iki kızım daha oldu .zavallı kocam kalp hastası bir kadınla ne yapacak ?8 yıllık karısını (uğruna ölümü göze aldığı) bosasin hemen ..defoluyum sonuçta :)) bence sen hemen ayrıl o çocuktan ve onun hayatını kurtar .hiç hak etmiyorsun onu .yarın senin kanser yada türevi ölümcül bir hastalığa yakalanmayacagin ne malum ? Eminim o durumda gül gibi bakardı sana .yazık sana o akılları veren anneye de !!! İkinizden de hicbirsey olmaz .düşün çocuğun yakasından ,hayatını karartmayın. .................

Annenizinde sizinde kalbiniz kararmış "bence".

Allah korusun ama hepimiz yaşlanıcaz, ve birgün bakıma muhtaç olucaz. Ya da hastalanıcaz, ve yine bakıma muhtaç olucaz. O zaman anneniz rahatsızlanırsa ona da bakmamanız gerekiyor, neticede önünüzde yaşayacak güzel yıllarınız var.

Neyse, sorunuza cevap veriyorum.
2 yıl birlikte olduğunuz, evlilik aşamasına geldiğiniz bir adamı bir hastalık teşhisi kondu diye bırakacaksanız, zaten LÜTFEN AYRILIN.
O adamın hakettiği kişi siz değilsiniz. Ona çok çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz.
Ben size pes diyorum. Başka sözüm yok.

Koskoca mutluluk dolu 2 yıl, ve adamın rahatsızlığı çıktı diye ayrılmak..
Evli olsanız mahkemeye mi koşucaktınız?

Ay nerden çıktın sen ya sabah girdim kk ya bebeğiyle dayak yiyen bayanın konusunu okudum başıma ağrı.girdi hala çıkamadım şokundan şimdide sen yazıklar olsun bin kere Allah sizi nasil biliyorsa öyle yapsın yazık size o adamın verdiği emeğe o varya adam gibi adammış gelmiş sana söylemiş keşke o hasta olmasaydı ama senin bu yüzünü görüp nefret etseydi suratına bakmasaydı yada sen hasta olsaydın da o da seni terketseydi nasil birşey olduğunu anlasaydın sonra o vicdandan yoksun annende ne biçim insanmış hasta olunca seni bıraktı derdi şuan tamda senin yaptığın gibi içimden öyle şeyler geçiyor ki evlilik bu değil yazık ayıp size benim kocam hasta olsa ben onun için neler yapmam eli kolu ayağı gözü olurum be yürüyemese taşıyabilsem sirtimda taşırım o adam ben hasta olduğum geceleri uyanıp bir saat karnımı ovmus insan kendi üstünü örtmeyip benim üstümü orten terlesem üzerimi değiştiren yazık size yazık acıdım resmen o adama sizi insan sanıp sevmiş

Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?

Bence sen onunla evlenme eger gercekten sevseydin onu bu sekilde birakmayi dahi aklindan gecirmezdin.yarn kanser olsa birakcakmisin evlennce .. ayrica kalp deligi dogan bebekte bile oluyo buyukse operasyon geciriyorsun bu abartilcak kadr buyuk bi rahatsizlik degil.

Siz ana kız ne vicdansız yaratıklarsınız ya. Dünya sizin gibiler yüzünden böyle kötü bir yer. Allah kimseyi sizin gibilerle karşılaştırmasın.

Rabbim erkek arkadaşınızı tez zamanda hayırlı insanlarla karşılaştırsın ,annenize ve size de vicdan merhamet diliyorum bakalım hayat size neler getirecek :KK62:

bu konu bana hiç inandırıcı gelmedi, bir kere burdaki insanların buna karşı çıkacağını bile bile yazmışsınız, ikincisi her kalbinde delik olan ölümcül hasta diye bişey Yok, çok abartmışsınız, kalbindeki delik çok önemli olsa bu yaşa kadar hiç farkedilmeden sağ Salim gelemezdi, Benimde kalbimde delik var ama sağlığıma bir zararı Yok sadece takip altında,
Ancak siz ilk engelde böyle pes edecekseniz zaten ayrılın, böyle evlilik olmaz , ama ben yinede inanmıyorum bunu düşünüp sorabilmiş olmanıza

Şimdi diyelim ki siz sağlıklı biriyle evlendiniz evlendikten sonra bir hastalığınızın olduğu ortaya çıktı eşiniz sizi boşasın mı?
Allah'tan gelen bir hastalık için ayrılık bana acınası geliyor.
Ayrıca sevgilinin hastalığının tedavisi var da anneninkinin yok.
Evlendikten sonra çocuk yoksa bosanir varsa dayak yese bile susup oturur.arasi duzelsin diye ikinci cocuk bile olur..tovbe yarabbim ya

Çok şey soylerdimde banlanmak istemiyorum . Hamile hamile beddua da etmiyim kabul falan olur sebebi ben olmayayım git kendini at bi yerden ananda elini tutsun belki kökünüz kurur o zaman

Eğer gercekten hasta diye ayrilirsan yuh diyorum sadece yani hersey Allahtan sonuçta sende kalp hastası olabilirdin senden bu yüzden ayrıl saydı 2 yılını vermiş seviyorum diyen insan ne hissederdin acaba bu bir ayrılık sebebi olamaz bunu dusunduysen zaten hiç sevmemissin demektir ayrılda adam kurtulsun bari yazık gunah

Evlenme adama yazık olmasın. Allah korusun yarın başımıza ne geleceği belli değil. Hastalıkta sağlıkta diye imza atılıyor.

Eğer sevseydin, hastalığı için endişelenirdin. Ayrılmak aklına gelmezdi. Sanki eşya alacaksında bozuk çıktı. Ayrıl bence, haketmiyorsun.

Kalp kapak ameliyatı oldum kalp deliği için olan ameliyat da aynı açık ameliyat oluyor ama kapak hastalığından daha kolay onu söyleyim yanu en fazla ritm için ilaç kullanır doğum yapmayacagi için de bi engel teşkil etmez fikrimce..dugunu erteleyebilirsiniz diğer yaza falan bu sürede ameliyat olur toparlanir

Ay gerçekten böyle bişey için ayrılmak mı istiyorsun hele annenin söyledikleri gerçekten acıdım çocuğa. Bnm dayımda abimde kalp hastasıydı daha ağırdı hatta amaliyatlarını oldular sapa sağlamlar işlerinde güçlerindeler bi problemleride yok öyle annenin dediği gibi ömür boyu bakacaksin diye bişey Yok amaliyat oldu abim aynı gün sabahına ayaklandı yürüdü yavaş yavaş. Neden böyle ayrılma noktasına geldin anlamadım bu sende de çıkabilirdi o zamn sevgilin seni bıraksaydı daha kötü olmazmıydın? Gerçekten seviyorsan iyi günde kötü günde yanında olursun..

Ayrıl canım sen hayatını hasta bakarak ziyan etme, sevgilin de kendini gerçekten sevecek birini bulup mutlu olsun. Herkes için en iyisi olur.

Back
X