Sevgilim kalp hastası çıktı ?

Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Evlenen 1 yıl bile olmamıştı daha kınam duruyordu. Doktora gittim bi şeyden şüphelendi ama söylemedi. Bi yerlere yönlendirdi. Gittim... ve dünya başıma yıkıldı. Kalbimde delik vardı ameliyat olmalıydım. Daha çok yeni evliydim hiç bişeyi tadı çıkmıyordu. Kabus gibiydi hersey.... gogsumun kesilecegini düşündükçe. ... aman allahım düştüm bir depresyonun içine. . Çok zordu. Ama eşim hiç bırakmadı elimi. Hep destek oldu. 8 ay o bunalımla yaşadım. Her gece o gogsumun kesiliyor du Rüyalarimda. Çok zor günlerdi. 8 ay araştırdık tabi, 5 yıl önceden bahsediyorum. O zaman robotik cerrahi gelişmemiş ve sadece 1 hastanede uygulanıyor istanbulda. Florance nightingale. . Özel ve fiyat fahiş... 2 ev parası nerdeyse. Yine de 1 umut doktorun asistanı na cd mi bıraktım doktora ulastirmasi için rica ettim. Çünkü robotik ameliyat yapabilen tek doktor ve görüşmek çok zor. Muayene desen bi dünya para. .
Evet görüştüğüm tüm doktorlar ameliyatı yapmak istiyor, sgk kapsamında ücretsiz ve cok kolay bir ameliyat olduğunu söylüyor. Ama korkuyorum göğsümu açacaklarını düşündükçe. . 15 gün sonra doktorun asistanı donus yaptı, hoca beni tanımak istiyordu. Gittim ve tanıştık. Allah razı olsun, meme altından minik bir kesiyle ameliyatımi yaptı. Daha doğrusu robotun kolları yaptı. Ve sonrasında ilaç falan da kullanmama gerek kalmadı çünkü ameliyattan sonra hersey normal akışına dönüyor. Asla evliliğe engel değil ve sorun teşkil etmiyor.
Sadece söylemek istediğim benim her anımda eşim destekti. 1 gün bile ayrılmadı yanımdan. Ve bebek gibi baktı bana. Hep şükür sebebim oldu... sevdiğin adam için böyle bir anlamın olsun istemez misin?

Dusuncelerinizi evleneceginiz kisiyle paylasin sizin gibi birinden kurtulacagi icin sevinirr ne demisler her seyde vardir bir hayir.

Ada'm eroinman gibi yazmışsınız
Doğuştan kalp hastası tedavi olacak

Kaldı ki hastalık da ortaya çıkmamış bile genel muayenede bulunmuş yani hayatını etkilemiyormuş

Annenizin iki sözü sizi ilişkiyi bitirecek hale getirdi ise Ada'mın iki yılı boşa gitmiş

İnsan bu kadar anneci olur mu ya

Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Sen zaten kararini vermissin. Basliga bak kalp hastasi cikti. Bu nasil bir soyleyis tarzi. Basligi okuyunca konuyu tahmin ettim zaten.

Birakin sevgilinizi de onu daha cok sevecek kadini bulsun.

Saglik parayla satin alinmiyor. Yarinin ne getirecegini de kimse bilmiyor haberiniz olsun

Annenle seni Allah ıslah etsin başka bişey demiyorum Allah sizin başınıza bi hastalık verse başkası sizin için dese napardiniz bunun için ayrılır mi insan ya vicdan yok sizde gercekten

Bunun icin terk edilmez! Ya sen hasta olsaydin o gitseydi?? Annen ayip etmis

Ne kadar çirkin bir başlık ve nasıl bir düşünce. İnsan sevdiğinin iyi gününde de kötü gününde de yanında olur. Demekki siz gerçekten sevmiyorsunuz.

Bunun için ayrilinmaz ama bence siz hiç evlenmeyin çünkü yeri gelecek eşiniz hasta olacak ameliyatta olacak insanız sonuçta siz ona oda size bakacak evlilik budur ben iki defa sezeryan oldum esim bana bakti ev işlerini yaptı o böbrek taşından ameliyat oldu ben baktım şeker hastası oldu hiç ayrılmayı düşünmedim hatta ilk zamanlar insulinini ben yaptım evlilikten ne bekliyorsunuz gerçekten merak ettim hayatı paylasacaksiniz hastalıkta ve sağlıkta önce bunu bir idrak edin birazda empati lütfen sizde kalp hastası olabilirdiniz

Ben eşimin elleri tutmasa el olurum, gözleri görmese göz olurum ona.kalbinde bi sorun var deseler benimkini alın ona takın derim.hep dua ederim rabbim acısını göstermesin aynı gün alsın yanına diye.siz sevgilinizi sevmiyosunuzki.tedavisi olan bi hastalık için onu terk etmeyi düşünüyosunuz.onun hastalığı umrunuzda değil annem değil dünya dursa karşıma alırım herkesi sevdiğim için.

Sizin gibileri gordukce esimi ve ailesini daha cok seviyorum. Nisanliyken bir hastaligim oldugunu ogrendik ve bir hafta hastanede yattim.ve hastaligimin tedavisi yok .Esim ve ailesi hergun yanimdaydilar.2 yildir evliyim. Vay be insanlik ne alemde. Aynisi senin basina gelse ne dusunurdun acaba. Zira iki dakika sonra bi kaza gecirip sakat kalmayacaginin garantisi yok.Allah vicdan versin herkese...

Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok. Hastalıkta sağlıkta sözünü vermeden önce iyi düşünün. Eğer ki yanında kalıp sürekli serzenişte bulunup onu hayattan soğutacaksanız da çekip gitmeniz daha makbuldür.

Öyle sacma sey mi olur? Siz demekki sevgilinizi sevmiyorsunuz. Allah korusun benim tek dayanamadigim sey aldatilma olur onun disinda hastalik parasizlik vb. Hersey insanlar için. Her zaman yaninda dağ gibi destek olurum nisanlimin. Ayni sey sizinde basiniza gelebilirdi.

Back
X