- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
her insan düşünürdü bunun azcık sevmekle çok sevmekle ilgisi yok düşünmem diyen insan kendine yalan söylüyorazıcık sevseydiniz bunları düşünmezdiniz ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her insan düşünürdü bunun azcık sevmekle çok sevmekle ilgisi yok düşünmem diyen insan kendine yalan söylüyorazıcık sevseydiniz bunları düşünmezdiniz ki
o senin fikrinzoru yaratan sizssiniz ama.
annen.
dediğim gibi ayrılmanı tavsiyede ısrarcıyım.
senin bu endişeyle bir evlilik sürdürmen imkansız zaten.
adama da yazık.
yazdıklarına dikkat et sen benı ne kadar tanıyorsun da acımasız vefasız diye diye yorum yapabiliyorsunBirak o nisanlini.annen sana sapasaglam birini bulsun hatta olumsuz olsun yazik vefasiz ve acimasizsin.bakalim annen de elden ayaktan duserse birgun kime diyecek bana bakin diye.herseyin basi saglik degil insanlik buda sizde yok malesef!
bence senin de fikrin:))o senin fikrin
asıl sizin zihniyetinizde hiç tanımadığı birine bu kadar önyargıyla yaklaşan kişilerle karsılastırmasınBir ara garanti belgenizi görmek istiyorum.
Hani sizin birkaç yıl, hatta birkaç aya sağlıklı çıkabileceğiniz garantisini görelim de ilgili yerlere yönlendirelim hemen.
Bir arkadaşımda da kan hastalığı vardı.
Hasta diye iki adam tarafından terk edilmişti.
Ne kadar göz yaşı döktüğünü ben bilirim.
Allah'a şükür vefalı bir eşi var yanında, şu an evli.
Allah sizin zihniyetinizdeki insanlarla karşılaştırmasın.
Yazık be!
ayrılma eksenli düşünüyorum demedim ben uzatma çık git buradan anlamıyorsun çünkübence senin de fikrin:))
neyin savunmasındasın anlayamadım ki.
ayrılma eksenli düşünen sensin.
bu bir risk diyen sensin.
ayrıl yürütemezssin deyince mi suç oldu
ilahi:))
ne yani sonuç olarak insanların hakaet mi etmesi gerekiyor vefasız ayrıl senden kurtulsun mu demeleri gerekiyor insanların
uslubuna dikkat et küçük hanım.ayrılma eksenli düşünüyorum demedim ben uzatma çık git buradan anlamıyorsun çünkü
ayrılma eksenli düşünüyorum demedim ben uzatma çık git buradan anlamıyorsun çünkü
en bastan acık davrandı bana guvenme dedısenden kurtulması gerek kullanacağım bir tabir değil kendi adıma ama vefasız hakaret değil bence, durum değerlendirmesi, yalan söyleyen adama yalancı diyince hakaret mi edilmiş oluyo, o hesap bu da
herşey bir yana yerinde olsam annemi daha çok dert ederim, annem bana kocan ölse nereye gideceksin bana güvenme falan dese içim yanar
sende yazdıklarınauslubuna dikkat et küçük hanım.
o zaman saygı cercevesınde yorumlar yapsınkonudan insan kovmak diye bişey yok, yorumları hoşuna gitmiyosa engellersin, hakaret varsa kib butonuna basarsın
dediğiniz doğru hayatın garantisi bugun ölmdeyeceğimi yarın basıma ne geleceğini de hiç bilmiyoruz. ben nişanlımı seviyorum hemde çok amma ve lakin annemin sözleri de beni çok korktuu ya ona birşey olursa ya birlikte yaşlanamazsak yediğine içtiğinde de dikkat etmiyor kilo vermesi gerekiyor yeme desem kızıyor ne yapacağımı şaşırdım
kovmadığı kimse kalmayacak bu gidişle:))konudan insan kovmak diye bişey yok, yorumları hoşuna gitmiyosa engellersin, hakaret varsa kib butonuna basarsın
her insan düşünürdü bunun azcık sevmekle çok sevmekle ilgisi yok düşünmem diyen insan kendine yalan söylüyor
işte evet ... kızım yarın bşy olsa durumu kötüleşse maddi durumda çok iyi değil zaten tüm hayatın soumluluğunu tek basına almak zorunda kalabılırsın dıyor bende çok sevıyorum ama yanlış kararlar vermekten korkuyorum yanındayım zaten ayrılmadım bıryere bu da bır sınav ama çok ıyı bılıyorumEmin ol senin kadar benimde eşimle yaşlanabilme
garantim yok..
Ya o giderse, ya ben ondan önce gidersem..
Bırak uzak günleri
10 dakika sonra buralarda yazabilecek miyim acaba?
Annenle bu şekilde konuşup üzerinde bir baskı yaratmaması konusunda
yardımcı olmasını talep edebilirsin..
tamam işte yazma daha by by :))kovmadığı kimse kalmayacak bu gidişle:))
boşver canım ya.
anlayana yazılır...
ciddi bir rahatsızlık değildi o zamanherkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz. bence yorumları eleştirmeden okuyun.
benim eşiminde bir rahatsızlığı var sevgiliykende biliyordum sorun yapmadım ailemde yapmadı.
kimin ne olacağı belli olmaz hayatta
en bastan acık davrandı bana guvenme dedı