Sevgilim kalp hastası çıktı ?

Asık degilsin sen. En basta bunun icin ayrilmalisin.

Asik oldugum adami 2 yila yakindir görmüyorum. Farkli yerlerde yasiyoruz. Buna ragmen onun su an bir rahatsizligi oldugunu duysam, bir sekilde bana ihtiyaci oldugunu hissetsem atlar giderim, hicbir sey umrumda olmaz asla birakmam. Cunku aşk boyle bir sey. Sen su an asik oldugum adamin kalp rahatsizligi var ya ona bir sey olursa nasil yasarim demiyorsan asik degilsindir. Ayrilmalisin.

Birak o nisanlini.annen sana sapasaglam birini bulsun hatta olumsuz olsun yazik vefasiz ve acimasizsin.bakalim annen de elden ayaktan duserse birgun kime diyecek bana bakin diye.herseyin basi saglik degil insanlik buda sizde yok malesef!
yazdıklarına dikkat et sen benı ne kadar tanıyorsun da acımasız vefasız diye diye yorum yapabiliyorsun

Bir ara garanti belgenizi görmek istiyorum.
Hani sizin birkaç yıl, hatta birkaç aya sağlıklı çıkabileceğiniz garantisini görelim de ilgili yerlere yönlendirelim hemen.

Bir arkadaşımda da kan hastalığı vardı.
Hasta diye iki adam tarafından terk edilmişti.
Ne kadar göz yaşı döktüğünü ben bilirim.
Allah'a şükür vefalı bir eşi var yanında, şu an evli.
Allah sizin zihniyetinizdeki insanlarla karşılaştırmasın.
Yazık be!
asıl sizin zihniyetinizde hiç tanımadığı birine bu kadar önyargıyla yaklaşan kişilerle karsılastırmasın

ne yani sonuç olarak insanların hakaet mi etmesi gerekiyor vefasız ayrıl senden kurtulsun mu demeleri gerekiyor insanların

senden kurtulması gerek kullanacağım bir tabir değil kendi adıma ama vefasız hakaret değil bence, durum değerlendirmesi, yalan söyleyen adama yalancı diyince hakaret mi edilmiş oluyo, o hesap bu da

herşey bir yana yerinde olsam annemi daha çok dert ederim, annem bana kocan ölse nereye gideceksin bana güvenme falan dese içim yanar

senden kurtulması gerek kullanacağım bir tabir değil kendi adıma ama vefasız hakaret değil bence, durum değerlendirmesi, yalan söyleyen adama yalancı diyince hakaret mi edilmiş oluyo, o hesap bu da

herşey bir yana yerinde olsam annemi daha çok dert ederim, annem bana kocan ölse nereye gideceksin bana güvenme falan dese içim yanar
en bastan acık davrandı bana guvenme dedı

dediğiniz doğru hayatın garantisi bugun ölmdeyeceğimi yarın basıma ne geleceğini de hiç bilmiyoruz. ben nişanlımı seviyorum hemde çok amma ve lakin annemin sözleri de beni çok korktuu ya ona birşey olursa ya birlikte yaşlanamazsak yediğine içtiğinde de dikkat etmiyor kilo vermesi gerekiyor yeme desem kızıyor ne yapacağımı şaşırdım

Emin ol senin kadar benimde eşimle yaşlanabilme
garantim yok..
Ya o giderse, ya ben ondan önce gidersem..
Bırak uzak günleri
10 dakika sonra buralarda yazabilecek miyim acaba?
Annenle bu şekilde konuşup üzerinde bir baskı yaratmaması konusunda
yardımcı olmasını talep edebilirsin..

her insan düşünürdü bunun azcık sevmekle çok sevmekle ilgisi yok düşünmem diyen insan kendine yalan söylüyor

herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz. bence yorumları eleştirmeden okuyun.

benim eşiminde bir rahatsızlığı var sevgiliykende biliyordum sorun yapmadım ailemde yapmadı.

kimin ne olacağı belli olmaz hayatta

Emin ol senin kadar benimde eşimle yaşlanabilme
garantim yok..
Ya o giderse, ya ben ondan önce gidersem..
Bırak uzak günleri
10 dakika sonra buralarda yazabilecek miyim acaba?
Annenle bu şekilde konuşup üzerinde bir baskı yaratmaması konusunda
yardımcı olmasını talep edebilirsin..
işte evet ... kızım yarın bşy olsa durumu kötüleşse maddi durumda çok iyi değil zaten tüm hayatın soumluluğunu tek basına almak zorunda kalabılırsın dıyor bende çok sevıyorum ama yanlış kararlar vermekten korkuyorum yanındayım zaten ayrılmadım bıryere bu da bır sınav ama çok ıyı bılıyorum

Back
X