Sevgilim kalp hastası çıktı ?

Öncelikle ben sevgilimi bırakmadım hala onun yanındayım bu bir gerçek ve seviyorum bu da iki ancak bana da aynı şey söylendi annem çok söyledi zaten maddi durumu iyi değil bugun yarın evlendin 5 yadında çocuğunla kaldın nereye gideceksin bunları düşündün mü kızım ddi bunu her anne Söyler sadece benim annem değil eminim sizin kızınız olsa siZde aynı tereddütü yapardınız

önce annenizi bir sorgulayin bence baksaniza demek ki evlendikten sonra bir şey olsa size yardım etmeyecek bu lafina o anlaşılıyor

Çocuğum olsa eğitim okul masraflarını hayat giderlerini manevi olarak mı karşılayacak
senin mesleğin filan yok mu?
çalışmıyorsun heralde.
açıkcası bu kadar korkuyorsan yapacağın şey ortada ki.
knounun maksadı nedir?
ayrıl diyenlere de ayrılma diyenlere de tepki gösteriyorsun.
ayrıca sevgilinin hayati tehlikesi mi var da bu kadar alıp yürüdünüz mevzuyu.??

olabiliyor yengemde 30 küsür yaşında anlaşıldı
bence o konuda çelişki yok

evet ama o durumlar zaten insanın yaşam kalitesini düşürmeyen durumlar.. ilaçla tedavi edilebilecek delikler .. yoksa bu yaşa kadar belirti vermemesi imkansız.. konu sahibesinin abartmasına bakılınca delik büyük olmalı..

Öncelikle ben sevgilimi bırakmadım hala onun yanındayım bu bir gerçek ve seviyorum bu da iki ancak bana da aynı şey söylendi annem çok söyledi zaten maddi durumu iyi değil bugun yarın evlendin 5 yadında çocuğunla kaldın nereye gideceksin bunları düşündün mü kızım ddi bunu her anne Söyler sadece benim annem değil eminim sizin kızınız olsa siZde aynı tereddütü yapardınız

Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Şimdi ben ne diyeceğimi şaşırdım hem ayrılma aşamasına geldim diyorsunuz hemde ayrılmadık ben onun yanındayım diyorsunuz
Benim amacım sizi yargılamak değil hakaret içerecek birşey yazdığımîda düşünmüyorum

Ben sadece başımdan gecen bir durumu anlattım siz nasil anlamak istiyorsanız öyle anlayın .
Yarın öbürgün bir kızım olursa da bana böyle birşeyle gelse "kızım eğer gerçekten sevseydin böyle düşünmezdin " derdim.

evet ama o durumlar zaten insanın yaşam kalitesini düşürmeyen durumlar.. ilaçla tedavi edilebilecek delikler .. yoksa bu yaşa kadar belirti vermemesi imkansız.. konu sahibesinin abartmasına bakılınca delik büyük olmalı..

kişilikten kaynaklı bir abartma söz konusu
baksaniza annesi evlendikten sonra bu adam sana bakamaz bana da güvenme demiş ortada kalırsın çocukla demiş
o yüzden abarttigi anlaşılıyor

senin mesleğin filan yok mu?
çalışmıyorsun heralde.
açıkcası bu kadar korkuyorsan yapacağın şey ortada ki.
knounun maksadı nedir?
ayrıl diyenlere de ayrılma diyenlere de tepki gösteriyorsun.
ayrıca sevgilinin hayati tehlikesi mi var da bu kadar alıp yürüdünüz mevzuyu.??
Kendi çalıştığınla sadece bir hayatın sorumluluğunu alabilecek misin diye soruyor ? Benşm tepkim ayrıl ya da Ayrılma diyenlere değil hakaret edenlere

Back
X