Sevgilim Kalp Hastası

meryemd

Kudüs Lenaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
4.526
2.099
178
...............................................

Son düzenleme:
Canım ikinize de geçmiş olsun...hastalıklarınızla ilgili bilgiyi bence konunun uzmanı bi dr.la görüşün..birbirinize destek olun bu zorlu savaşta.

Bilgisi olan mı yok arkadaşlar ?
Konum ilgi çekici mi değil yoksa?

Canım ikinize de geçmiş olsun...hastalıklarınızla ilgili bilgiyi bence konunun uzmanı bi dr.la görüşün..birbirinize destek olun bu zorlu savaşta.

Teşekkür ederim.:54:
Öyle yapıcaz ama deneyimli kişilerden de bilgi almak istemiştim.
Kendi sorunlarım için zaten tedavi oluyorum

keşke bilgim olsa sana yardım edebilsem :( Allah ikinizinde yardımcısı olsun, uzman bir doktorla görüşsen acaba?

Bilgim yok ama çok acil bir durum olsa doktorlar sosyal güvencesine falan bakmaz ameliyata girmen lazım derlerdi, yani erkek arkadaşının ertelemesine izin vermezlerdi diye düşünüyorum. İnşallah ameliyatı çok iyi geçer ve sağlıklı bir ömür sürersiniz beraber

Çook teşekkür ederim arkadaşlar
yardım etmek istemeniz bile moral veriyor

çok geçmiş olsun rabbim şifalık versin

ama konunuzla ilgili hiçbir fikrim yok :34:

Amin
teşekkür ederim
olsun en azından konumun umursanmadığnı düşünmüyorum

Umursamamak değil de fikrimiz olmadığı için bir yorum yapamıyoruz malesef :50:

İkinize de geçmiş olsun.

hastalığını bilmenize rağmen onun yanında olmanız eminim ki ona güç katıyordur ve inşallah üstesinden geleceksiniz inanç çok önemli Allah yardımcınız olsun inşallah :)

Bilgisi olan mı yok arkadaşlar ?
Konum ilgi çekici mi değil yoksa?

benim erkek arkadaşımda aynı şekilde.
o da üniversite hastanesine gitti tedavi olmak için.
karışık bir süreç.
ama kötü değil. sadece dikkat isteyen, özen gösterilmesi gereken bir konu.
özellikle sağlıklı yiyecekler ve spor önerdiler.

hastalığını bilmenize rağmen onun yanında olmanız eminim ki ona güç katıyordur ve inşallah üstesinden geleceksiniz inanç çok önemli Allah yardımcınız olsun inşallah :)

evet en baştan beri biliyordum
inşallah canım
kaybetmekten çok korkuyorum tabi

benim erkek arkadaşımda aynı şekilde.
o da üniversite hastanesine gitti tedavi olmak için.
karışık bir süreç.
ama kötü değil. sadece dikkat isteyen, özen gösterilmesi gereken bir konu.
özellikle sağlıklı yiyecekler ve spor önerdiler.

Riskten falan bahsetti mi hiç?:26:
ameliyat mı sizinki de canım?
ssk olsun özelden istiyoruz
birisi bu konu hakkında birşey söyledi ama tam bilgim yok

Benim eski erkek arkadaşımda da buna benzer bir sorun vardı. Çok koşunca kalbi yorulup tekliyordu. Doktorda onaylamış. Herşeyine dikkat ediyordu. Ama askerde oraya yakın bir yerden kurşun yiyince daha da ilerledi. Artık daha da dikkat etmeye başlamıştı. Askerden gelince zaten biz ayrılmıştık son durumu ne bilmiyorum ama cidden çok zor bir durum. en önemli şeyin moral olduğunu biliyorum. tedaviyle ilgili bir fikrim yok ama her zaman onun yanında ol. :42:

Ahh cnm benim benimde hiç bir bilgim yok :50: sen ona sevginle destek vermeye devam et her hastalık moralle iyi olur bunu unutma :16: daha kötü nice hastalıklar moralle tamamen iyileşiyor..Rabbim tüm sevenleri bir birine bağışlasın

Back
X