Sevgilim kankam gibi davranıyor!

Ne alakası var aşkım evdekilerle sıkılırsın

Eklentiler

• 438EB8C3-8B61-478A-957B-4E5F0D33217B.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 171
Ayrılın demeyin seviyorum çok ayrılamıyorum denedim inanın başka çözüm yolları yok mu bu durumda olan kimse yok mu? Bazı arkadaşlarımla dertleşiyorum onlar bana erkeklerim genelde boyle odun olduğunu mutlu çiftlen gösteriş yaptığını falan söylüyor

Bakın bu ilişki bu Adam tarafından bence evliliğe çevrilmeyecek ama hadi diyelim evlendiniz sohbetin ve cinselliğin olmadığı,sürekli sıkılan bir eşle Mutlu olabilecekmisiniz ? Sırf dış görünüşünü beğendiğiniz için katlanmaya değer mi ?

Yahu aşkın tutkunun en yoğun olduğu zamanlarınız bunlar. Hepimiz yaşadık o anları. Yalnız kalmak için fırsat kollaması lazım normal bir adamın. Adam sizi seviyorsa bile kesinlikle tutkuyla sevmiyor. Kabul etmek istemiyorsunuz ama aşık değil bu adam size.

Hayır bütün erkekler böyle değil, hayır bütün ilişkiler gösteriş değil.

Senin sevgilin çekilmez dert ama ayrılmam diyorsun. Neden? Kendine böyle bir ilişkiyi, hayatı, evlensen bile böyle bir evliliği mi reva görüyorsun?
Aynı evin içinde nasılsa böyle bir derdim kalmaz diyorsan da yanılırsın. Böyle bir tip aynı evin içinde seninle konuşmayan, paylaşımı olmayan elinde telefon kucağında laptopla yaşayan bir yabancı olur, seni tek bırakıp bırakıp arkadaşlarıyla dışarıda takılan bir tip olur.

Böyle bir evlilikte mutlu olabilecek misin gerçekten? Birlikte sohbet dolu , keyifli, mutlu bir ilişki yaşamak varken neden kendinde bunları hak görmüyorsun? Neden kendine değer vermiyorsun?

Sevilmek, sevildiğini hissetmek varken herkes böyle de göstermiyorlar diye nereye kadar kendini kandırabileceksin? Değer mi???

Hayır benim eşim böyle değil... Erkeklerin hepsi böyle dekende bu karakteri kastetmemişler bence..

Sen ayrılmasanda o ayrılır zamanı gelince merak etme...

40 yıllık evli çiftler gibi davranmış okurken ben sıkıldm

Çok özür dilerim ama o mangalı yakmadan dönmenize çok içerlendim mantığımla değil midemle düşündüğüm şu günlerde..
Biz de eşimle piknik alanına gider kahvaltıdan akşam mangalına kadar durur gün bitti diye üzülürüz (5 yıldır evliyim)
Bence muhabbetiniz adamı sarmıyor.
Bir süre çağırdığı zaman gitmeyin bakalım özleyecek mi?
Diğer arkadaşları ile buluştuğunda nasıl ? Saatlerini geçirir mi yoksa onlara da mi aynı hesap

Tanışmıyoruz etmiyoruz şurda size nispet yapacak ne var yahu yaptığınız hazırlığı yemeden kalkmışsınız dalga geçer gibi , evlenince şenlik olsun diye sürekli kendi ailesini çağırır seninle başbaşa kalmamak için kırk takla atar sonra da “ Yeaaa bütün ömür bizim niye uzatıyorsun der” ilişki mi şimdi bu, biz sevgiliyken adaya giderdik ilk seferle gidip son sefere kalana kadar beraber takılırdık hatta vaktin nasıl geçtiğini anlamayıp vapuru kaçırmışlığımız var, dandik bi tekneyle dönmüştük geri de tırsmıştım. Şimdi nispet mi yapmış oldum sana öyleyse de çok pardon

Dış görünüş yenilen, içilen, dokunulan bir şey değil.
Yani sırf onun için katlanılmaz.
Güzellik geçici, huy önemli olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…