Sevgilim kankam gibi davranıyor!

Biz kız arkadaşlarımızla bile Adalar'a gidip de vapuru son anda yakalamıştık. Vaktin nasıl geçtiğini anlamazdık.
Pikniklere sabah 7 de gidip akşam 7 de dönerdik.
@cipssever normali bu yani :)

Annesi yada babası gibi seviyor sizi. Evlilik için olması gereken bu değil

Biz kız arkadaşlarımızla bile Adalar'a gidip de vapuru son anda yakalamıştık. Vaktin nasıl geçtiğini anlamazdık.
Pikniklere sabah 7 de gidip akşam 7 de dönerdik.
@cipssever normali bu yani :)

Ya bi korona muhabbeti döndürseler bi bir saat daha takılırlardı bence konusahibi sen bi dahakine yanında jenga, kızma birader monopoly filan götür sıkıldım dediğinde çıkar oyunu, o oyalanırken yak mangalı, mangal bitince ver eline 250 parçalık puzzle böyle böyle günü uzat, oyun oynarken de sırnaş öp kokla filan sıkıştır bari ,onu kandırıp ondan faydalan ne diyeyim

mesajlarında bile meymenet yok ne yazdığı bile okunmuyo ruhsuz özensiz yazmış yollamış klasik kalıpları.devam et kendini kandır , vazgeçilmez san.ilerde kafanı taştan taşa vurursun.yalan söylüyo bariz. uyarıları dinlemeyeceksin konunu kapattır kendi kendine devam et ama görünen köy klavuz istemez

Tipik balık hareketi harika planlar yapılır isteklidir ve sonra sıkılır yorumları okumamıştım oncedende yazmışsın burcunu..hayatın boyunca onun ya çok hareketli halini ya da çok isteksiz halini göreceksin eğer bir hastalıkla anlatılsaydı bence pipolar balık burcundan esinlenilmis bir hastalık..bu arada üzgünüm ama gerçekten sıkılıyor seni sevmediginden değil tavsiyem güvenli alan planları yapın kendini rahat hissedecegi rahat kıyafetler giyebileceği temiz kokulu alanlarda daha uzun durabilir bende astroloji uzmanı gibi konuşuyorum ama bana güven bu arada çok güneşli yerlerden de sıkılır :)özeti rahat kıyafet hafif kokular meze sofraları alkol olmak zorunda değil balık insanını şen şakrak ve istekli yapar dene bana dua et deceksi ln :))

Tüm tuşlara basarak bölüm geçmeye çalışmak gibi

Tüm tuşlara basarak bölüm geçmeye çalışmak gibi

Valla biz 16 aylık speedy gonzales oğlumuzu böyle oyalıyoruz bi yere gidince Bak bu oyuncak, aa patates kızartması , gel pisi pisi hebele hübele

Belki inşaat izlemeyi sevgilisiyle aşna fişna yapmaktan daha eğlenceli bulan adamda da işe yarar dedim ne diyeyim

Konu sahibi anlayamadim sizi. İyi biz size ayrilin demiyoruz, ee ne oldu şimdi? Yani nasıl bir çözüm önerisi istiyorsunuz ki anlamadım yemek tarifi mi bu size şunu şunu yapin denilsin.

Aşağıdaki mesaji dikkate alın o zaman ne diyelim başka öneri sunulamaz heralde

Hahaha çocuk inşaat izlemeye mi gitmiş kızı bırakıp ya ben bunu nasıl kaçırmışım , gerçek mi bu biraz daha güleyim az geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…