Sevgilim kilo vermemi istemiyor!

Arkadaşlar ben 164 boyunda 80 kilo biriyim. Sevgilim 1.90 vardır, ve 95 kilo falan.
Aslında birbirimize yakıştırırlar, ama ben zayıflamak istiyorum. O da bunun gereksiz olduğunu, ileride 100 kg olsam bile beni beğeneceğini söylüyor. Diyet yapmama bile karışıyor. Ne yapacağımı şaşırdım, yemek yemeyi de ikimiz çok severiz.

Hayatta her zaman benim vücudum benim kararım diyebilme gücün olsun

Kilo sevgili için değil sağlık için verilir.
İleride yaşayacağınız, tıkanmadan, organ yağlanmasından sizi aşkınız kurtarmayacak.

Şu an bu kilodayken yani özgüveniniz nasıl? Yani fazla kilolu halinizi seviyor musunuz, istediğinizi giyip geziyor musunuz?

eğer bunların cevabı hayırsa, erkek arkadaşınız muhtemelen zayıflayınca gelecek olan özgüveninizden korkuyor demektir. O etli butlu seviyor diye bin kilo olamazsınız yani. Siz boşverin onu kararınızdan dönmeyin.

Bu forumdaki üslup neden böyle anlam veremiyorum, tamam sormadım bir şey...

İyi günler.
E soru mu bu şimdi?
Zayıflamak istiyorsanız zayıflarsınız, sevgilim istemiyor diye dertlenmek nedir?
Sizi sağlıklı şekilde beğenmeyecek olan adama bay bay diyemeyeceksiniz belli ki.
Arkadaşlar da bunu söylediler.

Yapı itibariyle kilolu kadınlardan hoşlandığını söyledi.
Evet bazı erkekler kilolu kadınları daha çekici buluyorlar ..hatta bakıma muhtaç derecede kilolu kadınları seven erkekler de var ..ancak bu o kilolar nedeniyle sizin kalp ,tansiyon ,diyabet gibi hastalıklardan ömrünüzün kisalacagi -yasam kalitenizin düşeceği gerçeğini değiştirmiyor

İyi günler.
İyi de sevgiliniz zayıflama şişman seviyorum demiş siz zayıflamak istiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım demişsiniz.

Ne diyelim şimdi biz size...

İki ihtimal var ya dolgun vücudu olan kadınları beğenen sevgilinizin istediğini yapacaksınız ya da sağlığınız için zayıflayacaksınız. Bir üçüncü ihtimal yok ki...

Fit bir kadinin ozguveni kadar mukemmel birsey yoktur.Ne giysen yakisir mis. Yani sizin en az 25 kilo fazlaniz var. Ter, nefes nefese kalmak daha bircok sey.

Sevgilin boş konuşuyor. Belki de kilo verince daha da güzellşip, çekici olacağını düşünüyor ve kıskanıyor. Tamam balık et sevilir de o boya o kilo fazla.
40 lı yaşlara geldiğinde benim gibi eklem harabiyeti yaşayıp, hastane kapılarında kalmak istemiyorsan "kilo ver" kuzum.
(Kamu spotu gibi oldu) :KK48:

Her zaman kilolu bir kadındım, iki doğumdan sonra ve yaşla birlikte kilo vermek zorlaşmıştı. Bir gün eşime sordum,
70 kilo olursam beni sever misin? diye "Severim aşkım." demişti
80 kilo olursam dedim "Severim hayatım." dedi
90 kilo olursam dedim" Severim tabi bir dost olarak" demişti.
işin şakası bunlar tabii
ama sağlığınız için ve gelecekte kiloların hiç çaktırmadan yavaş yavaş yerleştiğini düşünürsek, bence istediğiniz kiloda olmanız daha iyi olacak

Arkadaşlar ben 164 boyunda 80 kilo biriyim. Sevgilim 1.90 vardır, ve 95 kilo falan.
Aslında birbirimize yakıştırırlar, ama ben zayıflamak istiyorum. O da bunun gereksiz olduğunu, ileride 100 kg olsam bile beni beğeneceğini söylüyor. Diyet yapmama bile karışıyor. Ne yapacağımı şaşırdım, yemek yemeyi de ikimiz çok severiz.

benzer dertler. kilo vermek istiyorum diyorum, ben seni böyle beğenirim diyor. 'benim de amacım zaten kendimi sana beğendirmek değil, daha sağlıklı olmak.' diyin ve nasıl istiyorsanız öyle beslenin. ufak ufak, en azından 1 senede 60-65 civarına inseniz/insem çok daha sağlıklı yaşayabiliriz.

Ay bu sağlık! Erkek arkadaşın beğensin diye kilo vermek istediğini düşünmüyorum bu yüzden kendi kararlarını vermen gereken yaştasın bence.

2-3 aydır konuştuğunuz birinin sözü bu denli etkili mi gerçekten. 🤔

İyi günler.
Neyse..
🌸 Yorumlardaki üslubu beğenmediğinizi söylüyor ve trip atıp konuyu terkediyorsunuz. Bu da hoş değil bence. İnsanlar size yardımcı olmak için yazıyor. Doğru açıdan bakarsanız size ayna tuttuklarını görürsünüz. Bence arkadaşların yorumlarını dikkate alın. Gözünüzün açılmasına vesile olur umarım. 🌸

Boyunuza gore kilonuz fazla. Boylarimiz yaklasik ayni ben 60 62 arasi kiloda gidip geliyorum ve esimin surekli dilinde kilo ver kilo ver😖 sevgilin kilo vermeni istemiyor cunku guzellesmeni istemiyor cunku guzellesirsen onu birakmandan korkuyor.

İki gün sonra seni terk ederse sende tontis kilolarınla birlikte kalacaksın 👌🏻😊 herseyı söylemene gerek yok diyet yapacaksan yap. Usul usul sessizce :cool:

Back
X