Sevgilim kız arkadaşını kıskanıyor?

Kıskanç ama bazen biriyle mesajlaşırım o kim der sorgular bazen suratını ekşitir geçer hiç bir şey olmamış gibi davranır ben de anlamıyorum

Erkek arkadaşlarıma zaten bir şey demiyor rahatsız olsa da
Çok ilginç yanlış anlamayın ama
Benim hiç öyle rahat bırakan sevgilim olmadı...

Ben olsam bakışlarından anlardım
O kızı sevip sevmediğini..

İşyerine gidin arada
Ona ve kıza ufak sürprizler yapın :KK11:

benim nişanlımın da vardı böyle kız çevresi. ama şu an şükür ki hayatındaki tek kız ben ve kız kardeşidir. bi kızla erkek kanka olamaz arkadaş nokta. temizledim hepsini yok ettim! önceleri çok tepki göstermedim tabi ama ufak ufak rahatsızlığımı belli ettim. sonra bizim ilişki ilerleyince çokça buluşup çokça vakit geçirince bana alışıp bağlanınca biraz daha tepki vermeye başladım. ama tek tek. hepsini sileceksin değil. bi kızın fotoğrafına yaptığı yorumu bahane edip sinirlendim sildirdim, öteki kızın mesajda dediği bi lafa uyuz oldum, başkasının samimi el kol hareketlerine gıcık oldum ve sildirdim hepsini tek tek. tabi çok tepki gösterdi uzun ve zor bi süreçti ama başardım.

madem bi kızla erkek arkadaş olabiliyomuş, o zaman sen de kendine bi erkek arkadaş edin, doğal olarak kıskanacaktır. hah işte o zaman de ki ''ben de seni kıskanıyorum bu arkadaşından bu samimiyetinden çok rahatsızım, madem kıskandın beni, o zaman benim duygularımı anlıyorsundur, ya ilişkini kes ya da mesafeni çoğalt. samimi olma'' de. ilk önce samimi olma mesafe koy la başla sonra sonra devamı gelir..

ha derse ki o benim kaç yıllık arkadaşım sen bu çocukla yeni arkadaş oldun.. o zamanda deki ''kusura bakma kalbime söz geçmiyor, kıskançlık derecem arkadaşlığınızın yıllarına göre şekillenmiyor, isterse 15 senelik arkadaşın olsun isterse 15 günlük, ben rahatsızım istemiyorum bu kadar samimiyeti'' dersin.

sonra duygu sömürüsünden dem vurursun sen de ki değerim bu kadar mı falan diye.. ki gerçekten de bi erkek kız arkadaşına sevgilisinden çok değer verip onu seçiyorsa defolsun gitsin zaten.

Merhaba kızlar

Erkek arkadaşımın yakın olduğu bir kız arkadaşı var, beni de tanıştırdı ve kızı sevdim. Normalde asla rahatsız olduğum biri değil. Ancak bizi tanıştırdığı buluşmada konuşurlarken kız erkek arkadaşımın başka bi erkek arkadaşıyla da kanki olduğunu söyledi, erkek arkadaşım sanki hafif bozuldu şakaya vurarak "şimdi onu mu kıskandım seni mi bilemedim" dedi güldü.
İkinci bir olay bu kızın instagramında bi benim erkek arkadaşımla bi de başka bi erkekle fotolar var tek karşı cinse ait (ilk durumdaki çocuk değil). Bunda da bir sorun yok tabii olabilir. Bugün erkek arkadaşım bu diğer çocuğu takibe almış instadan ama çocukla bildiğim kadarıyla yakın zamanda görüşme tanışması olmadı. Anlam veremedim, ne düşünüyorsunuz? Sizce kıskanıyor mu ve bu normal mi?

ben öyle eşimi fanuslara koyayım düşüncesindeki insanlardan değilim
fakat benim erkek arkadaşım başka bir kıza, hafif bozularak "seni mi kıskandım bilemedim" dese çok bozulurum
kıskanmak bence özel birşeydir
ne demek başka bir kızı kıskanmak
sanırım ben böyle bir şeyde değil şüpheye düşmek, sadece o cümleyi bile affedemezdim

Çok ilginç yanlış anlamayın ama
Benim hiç öyle rahat bırakan sevgilim olmadı...

Ben olsam bakışlarından anlardım
O kızı sevip sevmediğini..

İşyerine gidin arada
Ona ve kıza ufak sürprizler yapın :KK11:

İlişkimiz çok yeni (2.5 ay) ve kendisinin işk ilişkisi, nasıl davranması gerektiğini bilmiyor çoğu durumda... Buna yormak istiyorum bu rahat bırakma işini bilmiyorum ama...

Kızı seviyor diyemem ama bi ilgi var gibi hissediyorum... Ama beraber otrduğumuzda kesinlikle kötü niyet algılamadım, dediğim gibi tek çıkış noktam kıskanma cümlesi ve insta takipleşmesi.

Gidicem işyerine cuma günü

Yarın konuşacağım yoksa patlayacağım zaten. Sizce direkt bu şekilde itham etmeli miyim?
Bende kıskanç biriyim
Aman sırf sevgilim boğulmasın diye
Relax kadın ayaklarına yatamam
Bu defa ben boğulurum..

Bence yerden göğe kadar siz haklısınız
İyi dayanmışsınız..
Ben olsam o ortamdan alıp bi köşede hesabını sorardım :KK14:

Bence aklınızda ne varsa açık açık sorun
Bu kuşkuyla soğursunuz zaten adamdan

benim nişanlımın da vardı böyle kız çevresi. ama şu an şükür ki hayatındaki tek kız ben ve kız kardeşidir. bi kızla erkek kanka olamaz arkadaş nokta. temizledim hepsini yok ettim! önceleri çok tepki göstermedim tabi ama ufak ufak rahatsızlığımı belli ettim. sonra bizim ilişki ilerleyince çokça buluşup çokça vakit geçirince bana alışıp bağlanınca biraz daha tepki vermeye başladım. ama tek tek. hepsini sileceksin değil. bi kızın fotoğrafına yaptığı yorumu bahane edip sinirlendim sildirdim, öteki kızın mesajda dediği bi lafa uyuz oldum, başkasının samimi el kol hareketlerine gıcık oldum ve sildirdim hepsini tek tek. tabi çok tepki gösterdi uzun ve zor bi süreçti ama başardım.

madem bi kızla erkek arkadaş olabiliyomuş, o zaman sen de kendine bi erkek arkadaş edin, doğal olarak kıskanacaktır. hah işte o zaman de ki ''ben de seni kıskanıyorum bu arkadaşından bu samimiyetinden çok rahatsızım, madem kıskandın beni, o zaman benim duygularımı anlıyorsundur, ya ilişkini kes ya da mesafeni çoğalt. samimi olma'' de. ilk önce samimi olma mesafe koy la başla sonra sonra devamı gelir..

ha derse ki o benim kaç yıllık arkadaşım sen bu çocukla yeni arkadaş oldun.. o zamanda deki ''kusura bakma kalbime söz geçmiyor, kıskançlık derecem arkadaşlığınızın yıllarına göre şekillenmiyor, isterse 15 senelik arkadaşın olsun isterse 15 günlük, ben rahatsızım istemiyorum bu kadar samimiyeti'' dersin.

sonra duygu sömürüsünden dem vurursun sen de ki değerim bu kadar mı falan diye.. ki gerçekten de bi erkek kız arkadaşına sevgilisinden çok değer verip onu seçiyorsa defolsun gitsin zaten.

Benim erkek arkadaşlarıma genelde bir şey demiyor ki :( bi arkadaşımla buluşacağım zaman kim o niye görüşüyosun falan diyor anca.

Of ooffffff hiç böyle dişli bi kız olamadım, genelde erkek arkadaşımı kitliyorum bn böyle durumlarda görüşme diye :KK43:

yahu yapmayın
"dişlilik" bu değildir
yapacak olan adam 4 duvar arasına koysanız da yapar
bırakın adamlar sizi fanusa koymaya çalışsın, siz onları değil

yahu yapmayın
"dişlilik" bu değildir
yapacak olan adam 4 duvar arasına koysanız da yapar
bırakın adamlar sizi fanusa koymaya çalışsın, siz onları değil

İşte bence de yanlış bi tepki benimki.
Rahatsız olduğum durumlarda erkek arkadaşımı kitlemek yerine o kızla halledebilmeliyim durumu.

Benim erkek arkadaşlarıma genelde bir şey demiyor ki :KK43: bi arkadaşımla buluşacağım zaman kim o niye görüşüyosun falan diyor anca.

bu sevgilinin kız arkadaşının adı x olsun. hah işte öyle dediğinde sen de ''sen bu x le neden görüşüyorsan ben de ondan görüşüyorum'' de mesela en basit adım olarak. yani açık açık olmasa da imalarla rahatsızlığını belli et. ilişkiniz rayına oturana kadar o kızı silmesini isteme.. sana iyice alışsın bağlansın. çok buluşun çok anı biriktirin çok yeri gezin hep sıcak davran ilgili ol bağlansın sana.. özellikle de o kızın yanında daha da ilgili alakalı ol ''bu adam benim'' mesajı ver kıza alttan alttan.

ama rahatsız olduğun bi cümle bi durum olduğunda da bunu söyle. ama mesaj telefon olmasın yüz yüze iken söyle. gülerek laf çarp falan.

mesela ben olsam o kızın yanından ayrıldıktan sonra şöyle yapardım. (tabi yeniysek bunu yapardım şimdi olsa doğduğuna pişman ederim) sevgilimin koluna girer, ''eee demek hangisini kıskanacağını bilemedin öyle mi'' derdim gülerek. sanki umursamıyormuşum ama ona takılıyormuşum şakasına gibilerinden.. sonra o artık ne cevap verirse versin sakin ve gülümseyerek, hatta biraz da cilveli bi şekilde ikinci cümlem şu olurdu: ''canım benim sen benden başkasını kıskanamazsın tamam mı bırak sevgilisi kıskansın seni alakadar etmiyor'' der öperdim :KK48:

ilk aylardaysan böyle böyle adımlar at sonra sana bağlanınca iş kolay olur :KK14:

bu sevgilinin kız arkadaşının adı x olsun. hah işte öyle dediğinde sen de ''sen bu x le neden görüşüyorsan ben de ondan görüşüyorum'' de mesela en basit adım olarak. yani açık açık olmasa da imalarla rahatsızlığını belli et. ilişkiniz rayına oturana kadar o kızı silmesini isteme.. sana iyice alışsın bağlansın. çok buluşun çok anı biriktirin çok yeri gezin hep sıcak davran ilgili ol bağlansın sana.. özellikle de o kızın yanında daha da ilgili alakalı ol ''bu adam benim'' mesajı ver kıza alttan alttan.

ama rahatsız olduğun bi cümle bi durum olduğunda da bunu söyle. ama mesaj telefon olmasın yüz yüze iken söyle. gülerek laf çarp falan.

mesela ben olsam o kızın yanından ayrıldıktan sonra şöyle yapardım. (tabi yeniysek bunu yapardım şimdi olsa doğduğuna pişman ederim) sevgilimin koluna girer, ''eee demek hangisini kıskanacağını bilemedin öyle mi'' derdim gülerek. sanki umursamıyormuşum ama ona takılıyormuşum şakasına gibilerinden.. sonra o artık ne cevap verirse versin sakin ve gülümseyerek, hatta biraz da cilveli bi şekilde ikinci cümlem şu olurdu: ''canım benim sen benden başkasını kıskanamazsın tamam mı bırak sevgilisi kıskansın seni alakadar etmiyor'' der öperdim :KK48:

ilk aylardaysan böyle böyle adımlar at sonra sana bağlanınca iş kolay olur :KK14:

Hahahahh tam rol kesmek :)
Benim içim içimi yiyor ya mümkün değil bu relax tavırları oynamam :(
Zaten ilk sevgilisiyim 2.5ayda baya bağlanmıştır :D

İşte bence de yanlış bi tepki benimki.
Rahatsız olduğum durumlarda erkek arkadaşımı kitlemek yerine o kızla halledebilmeliyim durumu.

hayır demek istediğim bu değildi, yanlış anladınız
ne demek durumu o kızla halletmek?
yani eğer kız biraz akıllıysa kendinizi küçük düşürmekten başka bir işe yaramaz böyle tavırlar, salak durumuna bile düşebilirsiniz
sizin yapmanız gereken kendinize güvenmek, dimdik durmak
onu kıskanıyorum, bunu kıskanıyorum, o gitsin, bu gitsin aman çevresinde kimse kalmasın...bunlar yanlış şeyler
bakın sizi kıskanıyor mu emin değilsiniz...bu da sizin ona karşı duygularınzı kuvvetlendiriyor. neden? çünkü size olan ilgisinden emin olamıyorsunuz!
o kıza ilgisi var mı çözemediniz...bu da sizin ona karşı duygularınızı pekiştiriyor. neden? çünkü kıskanıyorsunuz
peki o?
kıskandığınızı biliyor çünkü rahatsız olduğunuzda başının etini yiyorsunuz, ilginizi biliyor çünkü son derece ortada
bakın bir kez daha yazayım
yapmak isteyen insan, kadın olsun erkek olsun, 4 duvar arasına koysanız da yapar!
siz onun çevresindeki tüm kızları yok edersiniz, o bir günde başkasıyla tanışabilir
bunlar çok boş şeyler

Hahahahh tam rol kesmek :)
Benim içim içimi yiyor ya mümkün değil bu relax tavırları oynamam :KK43:
Zaten ilk sevgilisiyim 2.5ayda baya bağlanmıştır :KK70:

valla canım o zaman ilk buluşmanızda açık açık söyle dile getir rahatsızlıklarını.. senin için içini yiyeceğine onun içi içini yesin :KK47::KK48:

hayır demek istediğim bu değildi, yanlış anladınız
ne demek durumu o kızla halletmek?
yani eğer kız biraz akıllıysa kendinizi küçük düşürmekten başka bir işe yaramaz böyle tavırlar, salak durumuna bile düşebilirsiniz
sizin yapmanız gereken kendinize güvenmek, dimdik durmak
onu kıskanıyorum, bunu kıskanıyorum, o gitsin, bu gitsin aman çevresinde kimse kalmasın...bunlar yanlış şeyler
bakın sizi kıskanıyor mu emin değilsiniz...bu da sizin ona karşı duygularınzı kuvvetlendiriyor. neden? çünkü size olan ilgisinden emin olamıyorsunuz!
o kıza ilgisi var mı çözemediniz...bu da sizin ona karşı duygularınızı pekiştiriyor. neden? çünkü kıskanıyorsunuz
peki o?
kıskandığınızı biliyor çünkü rahatsız olduğunuzda başının etini yiyorsunuz, ilginizi biliyor çünkü son derece ortada
bakın bir kez daha yazayım
yapmak isteyen insan, kadın olsun erkek olsun, 4 duvar arasına koysanız da yapar!
siz onun çevresindeki tüm kızları yok edersiniz, o bir günde başkasıyla tanışabilir
bunlar çok boş şeyler

Evet ben karşı cins arkadaşlıklara olumlu bakan biriyim, amacım erkek arkadaşımın kızlarla olan arkadaşlıklarını koparmak değil. Aksine güvendiğim kişilerle arkadaşlıklarını desteklerim ben de o kızlarla samimi olmaya çalışırım. Ama rahatsız edici bulduğum kişilerle (ki bu çok nadir bi durum) muhabbetine karışmayacak mıyım? Sizin sevgilinizin/eşinizin yanında kötü niyetli olduğunu düşündüğünüz bir kadın dolanabilir mi rahatlıkla, bunu hiç sorun etmez miydiniz?

Benim konum kızdan rahatsız olmam değildi zaten bu arada

Kanka ayağı diyosun
Olabilir
Yani kız pas vermez de kankalığı da biter diye açılamıyodur bence seninki..
Kızın birşey hissettiğini sanmıyorum, öyle olsa onlar beraber olurdu. Sen hiç olmazdın işin içinde

Evet ben karşı cins arkadaşlıklara olumlu bakan biriyim, amacım erkek arkadaşımın kızlarla olan arkadaşlıklarını koparmak değil. Aksine güvendiğim kişilerle arkadaşlıklarını desteklerim ben de o kızlarla samimi olmaya çalışırım. Ama rahatsız edici bulduğum kişilerle (ki bu çok nadir bi durum) muhabbetine karışmayacak mıyım? Sizin sevgilinizin/eşinizin yanında kötü niyetli olduğunu düşündüğünüz bir kadın dolanabilir mi rahatlıkla, bunu hiç sorun etmez miydiniz?

Benim konum kızdan rahatsız olmam değildi zaten bu arada

aslında bu konuyu uzatmak istemiyorum çünkü sanırım kendimi tam olarak ifade edemeyeceğim
sadece son sorunuza cevap vermeye çalışayım
kesinlikle sorun ederim fakat sorun etmemin karşılığı dır dır veya kızla hesaplaşmak olmaz, uzaklaşmak ve gitmek olur
eşim, bir başka kadının kendisine asılmasına izin vermesinin benim asla kaldıramayacağım birşey olduğunu, ondan uzaklaşacağımı hatta gideceğimi bilir ve bir kadının kendisine asıldığını hissederse buna hemen bir son verir
sadece bir kere eşimin farkedemediği bir olay yaşadık, o zamanlar sevgiliydik, kadın bana garip bir imada bulundu, ben de eşime bu kadın böyle böyle söyledi ve bence şu sebeple söyledi dedim ve eşim o insanla ilişkisin kendisi kesti
yok eşime bir kadın asılır ve eşim buna izin verirse ben zaten eşimi terkederim
yani demem o ki
karşınızdaki insan, size yeterince değer verirse, böyle şeylere kendisi izin vermez
eğer bir erkek, kadınların kendisine asılmasına izin veriyorsa, hem de sizin bunu farkedebileceğiniz şekilde, size yeterince değer vermiyor demektir
size değer vermesini de, onun çevresindeki insanları yok ederek, dır dırla vır vırla sağlayamazsınız
size değer vermesini, ancak kendinize değer vererek sağlayabilirsiniz
"ben değerliyim, bana yeterince değer vermezsen seninle olamam"

ben bir erkekle kızın kanki olabileceğine inanmayanlardanım
bence içten içe kıskanıyor ve ona karşı ilgi duyuyor olabilir
bence bu ilgi kıskanmalarda araya başkaları girdiğinde daha çok ortaya çıkar diye düşünüyorum
onunkide ortaya çıkmış besbelli

Bence de yav.Yani arkadaşlık tanışıklı karşılaştıkça sohbet denk gelince oturmak olabilirde bu mesajlaşmalar kanki kanki diye birlikte planlar yapmalar sağa sola gitmeler o kankilik başka ayak geliyor bana hep.

Back
X