bu sevgilinin kız arkadaşının adı x olsun. hah işte öyle dediğinde sen de ''sen bu x le neden görüşüyorsan ben de ondan görüşüyorum'' de mesela en basit adım olarak. yani açık açık olmasa da imalarla rahatsızlığını belli et. ilişkiniz rayına oturana kadar o kızı silmesini isteme.. sana iyice alışsın bağlansın. çok buluşun çok anı biriktirin çok yeri gezin hep sıcak davran ilgili ol bağlansın sana.. özellikle de o kızın yanında daha da ilgili alakalı ol ''bu adam benim'' mesajı ver kıza alttan alttan.
ama rahatsız olduğun bi cümle bi durum olduğunda da bunu söyle. ama mesaj telefon olmasın yüz yüze iken söyle. gülerek laf çarp falan.
mesela ben olsam o kızın yanından ayrıldıktan sonra şöyle yapardım. (tabi yeniysek bunu yapardım şimdi olsa doğduğuna pişman ederim) sevgilimin koluna girer, ''eee demek hangisini kıskanacağını bilemedin öyle mi'' derdim gülerek. sanki umursamıyormuşum ama ona takılıyormuşum şakasına gibilerinden.. sonra o artık ne cevap verirse versin sakin ve gülümseyerek, hatta biraz da cilveli bi şekilde ikinci cümlem şu olurdu: ''canım benim sen benden başkasını kıskanamazsın tamam mı bırak sevgilisi kıskansın seni alakadar etmiyor'' der öperdim
ilk aylardaysan böyle böyle adımlar at sonra sana bağlanınca iş kolay olur