sevgilim kız arkadaşının doğum günü partisinde...

Arkadasim kesin katlyrm sana.bnde cok sinrlendm gercktn.ya birakin bu bos konusmalari yok kontrol edersem erken ogrenirmsm.anlamakta sorun yasiyolar.kasdettgm kontrol degilki.valla anlamakta zorluk cekenlere kndmi zorlamycm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amaaan boşver hiç kendımızı sinir yapmayalm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şeytanı kontrol edemiyor hiç kimse.. sadece kontrol ettiğini zannediyor, kontrol ederse şeytandan koruyacağını zannediyor. halbuki şeytan yoktur, ilişkilerde doğru gitmeyen bir şeyler vardır ve erkek o eksiği başka şekillerde tamamlamaya çalışıyordur.
Kontrol eden de aldatılabilir, kontrol etmeyende.. kontrol eden daha erken farkeder belki bu durumu hepsi o.. Yani bütün emeğinin karşılığını kocasının kendini aldattığını 1 ay erken öğrenmekle alır, o da şansı yaver giderse:34:
seda diker'in "aslında giden erkek yoktur" kitabını okumanızı tavsiye ediyorum.. söylediklerinizi fazlasıyla destekliyor, seda diker.. namı değer.. ilişki ve flört koçu.. ondan ilişkiler hakkında öğreneceğimiz daha çok şey var

Bır de ilişki emekçileri var evett:1: Bu ılışkıye 5 yıl emek verdım.Ben biz olmaya 7 yıl emek verdım.Umut sarıkayanın efsane karıkaturudur.
Bahsttıgın kıtabı bır arkadasım daha sohbet ortamında söylemişti.Okuyacagım kesinlikle.:34:

Hayırdır konuya sevgilisi ya da eşi olmayanlar, birlikteliği varsa ilişkisi yıllanmayanlar yorum yapamaz mı denildi ki şunlar yorum yapabilir, bunlar yapamaza dönmüş, üyelerin yorumlarına ambargo uygulanır olmuş.

Herkes kendi düşüncesini yazabilir.

Madem ilişki gurusu olanlar yazmalı o zaman 25 yıllık birlikteliği, 20 yıllık evliliği olan biri olarak yazayım, sevgilinizin bir arkadaşının doğum gününe gitmesinde bir sakınca yok, yanında sizinde olmanızı arzu ederek sizi arayıp izin alıp alamayacağınızı sormuş, siz izin alamayınca arkadaşıyla gitmiş, bunda bir sorun görmüyorum. Sanırım siz asıl doğum gününüzü doğru dürüst kutlamadığı için kırgınsınız, kendinizi özel hissettirecek sürprizler yapmamış, doğum gününüzle ilgili kırgınlığınızı konuşmalısınız flörtünüzle.

Ve kimse karşısındakini pazardan alınan domates gibi görmemeli, kimse bir diğerinin sahibi değil, ilişkiler "biz" kavramıyla beraber el ele omuz omuza yürümektir, ben ve sahip duygusu oluşmuşsa, benliğine gem vurulan kişi sahibinden kaçar.

Ah guzelim ya iliskin olmadigi icin boyle rahat konusuyorsun tabi. Karsina gercektenasik oldugun sevdigin bir adam ciksinda gorurum ben seni. Ayrica boyle iliskiler uzun omurlu degil demissinde benim iliskim 3. yila girdi ben dun hayatina dahil olmus bir kiz degilim bilip bilmeden yazma. Sen ilerde iliskin olunca erkegi bu kadar bos birak tamam mi canim. Sonra senin konularina da ugrariz:)
Hadi iyi gunler herkese

Iliskim olup olmadigini nerden biliyorsunuz? Konuyu kisisellestirmeyin. Konumuz ben degil.
Ikincisi iliski olsun olmasin, ne alaka? Bence fazla kiskanclik bunlar, ve guvensizlik, baska birsey degil. Yorumumun hala arkasindayim. Iliskim olsa da olmasa da. :ssz:

Son düzenleme:
Back
X