sevgilim kız arkadaşlarıyla baş başa görüşüyor

Basbasa gorustugum erkek arkadaslarim var hic bi zaman aramiza seytan girmedi. :) Ve dedigim gibi onemli olan seytana uymamak seytana uyuyorsa zaten o erkek gercekten sevmiyordur, birakirsin gider.

Basbasa gorustugum erkek arkadaslarim var hic bi zaman aramiza seytan girmedi. :) Ve dedigim gibi onemli olan seytana uymamak seytana uyuyorsa zaten o erkek gercekten sevmiyordur, birakirsin gider.

Bütün kızlar her an sevişmeye hazır, baş başa görüşecek erkek bekliyor. Erkeği bulduğu an üstüne atlıyor zaten.

Boguyorsunda ne demek . Bu erkekler bazen başlarının bağlı olduğunu unutup saçma sapan bahanelerle başka yerlere atilmaya ne meraklılar .

Lafi nereden anladigina bagli canim. Sevgilisi olan erkekler diger kizlara daha cekici gelir o yüzden ben onlari potansiyel düsman olarak görüyorum. Anlayan kisilerin net anladigini düşünüyorum.
Çekici geldi diyelim ve kız sevgilinize asıldı.
Ne olur diye düşünüyorsunuz?
Sevgiliniz kendini koruyamaz, kız tecavüz eder falan diye mi korkuyorsunuz?

nolur nolmaz canim basta arkadas olup da sevgili olanlar cok..
E o zaman dışarıda çıkartmamalı bu adamları, ne olur ne olmaz yolda birine aşık olabilir.
Gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum, nedir bu sevgiliyi kısıtlama çabası?
Arkadaşıyla sevgili olacaksa olsun zaten, zorlamayla bunumu engelleyeceksiniz.
Daha iyi işte, karakterini öğrenmiş olursunuz yol yakınken.

erkeklerden her sey beklenir

Hala aynı şeyi söylüyorsunuz, laf hala aynı yerden geliyor.
Sevgilisi olan erkekler size de daha mı çekici geliyor o zaman? Sonuçta siz de kızsınız, bu genellemeye siz de dahilsiniz o açıdan bakarsak.
Canim sevgilim oldugu ve sevdigim icin senin baktigin acidan bakamiyorum ben farkli açilardayiz yani yormayalim birbirimizi ben ne söylersem söyleyim sen baska cidan bakacaksin

Çekici geldi diyelim ve kız sevgilinize asıldı.
Ne olur diye düşünüyorsunuz?
Sevgiliniz kendini koruyamaz, kız tecavüz eder falan diye mi korkuyorsunuz?
ya ederseeee :)))))) canim siz istediginiz gibi davranin ben istedigim gibi cok şükür 1.5 senedir böyle bi durum yokkk:)))

Tamam beklenirse gerçek yüzünü görmek adına arkadaşlarına müdehale etmemeli zaten.
Sizi arkadaşıyla aldatacak karakterde bir adamla niye yıllarınızı harcayacaksınız ki?

Kısıtladığım için aldatmayacak bir erkek istemezdim ben herhalde. Aldatmayacaksa bu çevresinde kız bırakmadığım için değil, beni sevdiği için olmalı bence.

O değil de parkon biz çok idealistiz sanırım : )

bunların hepsi aynı maalesef. mesafe koymalı kesinlikle. benim erkek arkadaşım çok yanlışlar yaptı, ben onu affettim. ama her şey bu baş başa görüşmelerden oldu. . bunları okuyunca olanlar tekrar başıma gelmişçesine üzülüyorum ve kimsenin başına gelmesini istemiyorum

Her erkek ayni kefeye konmamali bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…