bana sen de gel diyor ama ben gereksiz buluyorum çünkü yakın arkadaş olmadıklarını biliyorum.
Erkeklerin en kızdığı şey,sosyal ortamdan soyutlanmak.Siz de gidin,tanışırsınız.Merhaba kızlar, 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var. Son zamanlarda üniversiteden kız arkadaşlarıyla baş başa görüşmek istiyor. daha doğrusu bana sen de gel diyor ama ben gereksiz buluyorum çünkü yakın arkadaş olmadıklarını biliyorum. ve sırf baş başa buluşmasınlar diye orada bulunmayı kendime yediremiyorum. Geçen hafta çok fazla tartıştık ben gitmemesini söyledim ama beni dinlemeden gitti onu boğduğumu söyledi. Kız arkadaşıyla baş başa buluşması çok normalmiş herkesi potansiyel tehlike olarak görmekten vazgeçmeliymişim. Sizce de sevgilisi olan kişilerin karşı cinse karşı biraz daha mesafeli olması gerekmez mi?
Benim 6 yıldır yanımda olan çok samimi bi erkek arkadaşım var ve onla görüşmemi kesmem hiç bi şekilde. kotu günümde yanımda olmş bide gidip ona sevgilim istemiyo senle buluşamam ben artık demek yüzsüzlükten başka bişey değil yani kendime yakıştıramam. Benimde erkek arkadaşım yakın arkadaşımı çok kıskanırdı ilk başlarda onla buluşmamı istemezdi. en sonunda tanıştırdm onları şimdi onlarda artık hergün konuşurlar :) yani sende git bi kıza bak kötü niyetlimi. iki arkadaşın arasına girmekde doğru olmaz bence senin dostun olsa sevgilisi için seni bıraksa sen ona çok kızmazmıydn bu yönden düşün?Merhaba kızlar, 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var. Son zamanlarda üniversiteden kız arkadaşlarıyla baş başa görüşmek istiyor. daha doğrusu bana sen de gel diyor ama ben gereksiz buluyorum çünkü yakın arkadaş olmadıklarını biliyorum. ve sırf baş başa buluşmasınlar diye orada bulunmayı kendime yediremiyorum. Geçen hafta çok fazla tartıştık ben gitmemesini söyledim ama beni dinlemeden gitti onu boğduğumu söyledi. Kız arkadaşıyla baş başa buluşması çok normalmiş herkesi potansiyel tehlike olarak görmekten vazgeçmeliymişim. Sizce de sevgilisi olan kişilerin karşı cinse karşı biraz daha mesafeli olması gerekmez mi?
Benim ki gitcem bile diyemezdi. Hayatta göndermem göndermek ne cümlesini kurdurmam :)Merhaba kızlar, 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var. Son zamanlarda üniversiteden kız arkadaşlarıyla baş başa görüşmek istiyor. daha doğrusu bana sen de gel diyor ama ben gereksiz buluyorum çünkü yakın arkadaş olmadıklarını biliyorum. ve sırf baş başa buluşmasınlar diye orada bulunmayı kendime yediremiyorum. Geçen hafta çok fazla tartıştık ben gitmemesini söyledim ama beni dinlemeden gitti onu boğduğumu söyledi. Kız arkadaşıyla baş başa buluşması çok normalmiş herkesi potansiyel tehlike olarak görmekten vazgeçmeliymişim. Sizce de sevgilisi olan kişilerin karşı cinse karşı biraz daha mesafeli olması gerekmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?