sevgilim kız arkadaşlarıyla baş başa görüşüyor

Canım konuyu baştan oku istersen,adam her seferinde çağırmış.Sevgilisi gitmiyor,napsın sevgilisinin görüşmediği tüm arkadaşlarıyla ilişkiyi mi kessin? Ayrıca benim yalnız buluştuğum erkek arkadaşlarım oluyor,sevgilileri böyle düşünüyorsa vay halime..

Misilleme yap yada blöf normalmiymis görür ozamam

Evet yanlış okumuşum ama bu fikrimi değiştirmedi bilemiyorum ben biraz kıskancım galiba normale göre, napayım ben böyleyim :) konu sahibine ne desem bilemedim ama şimdi, hep olan bi durummuş, adamı degistirmeye kalkması hoş olmaz öyle tanımış.. Siz de gidiverin bari nolacak

Yani ben de anlamadım,hem gitmiyorr hem kıskanıyor.

Bencede çok haklısın benimde yalnız buluştuğum 1 tane samimi erkek arkadaşım var sevgilileri arkamdan konuşmuyodur umarımm ya şimdi bu düştü aklıma sen öyle diynce bi sorucam

adam sinyal yakmis sana
ben boguyorsun demis
rahat birakin insanlari
bir kadin bir erkek arkadas ise illa akliniza sex gelmesin
iliski gelmesin öyle seyler gelmesin
kimsenin ozgurlugunu kisitlamayin
cok yanlis bu

adam sinyal yakmis sana
ben boguyorsun demis
rahat birakin insanlari
bir kadin bir erkek arkadas ise illa akliniza sex gelmesin
iliski gelmesin öyle seyler gelmesin
kimsenin ozgurlugunu kisitlamayin
cok yanlis bu

Ben çok samimi bir-iki erkek arkadaşımın evinde kalırım. Aynı şekilde onlar da bende kalırlar, hatta bu o kadar doğal ki bizim için teklif falan beklemeyiz, "sabah da senden geçerim" falan diye konuşuruz. Hatta bar dönüşü veya evde oturup içtiğimiz geceler de oldu.
Hiçbiriyle, aynı evde o kadar kalmamıza rağmen sevişmedik : )
Kadın+erkek=seks olarak görülünce herkesin arkadaşlığının aynı çerçevede değerlendirilmesini sevmiyorum ben de.

Kızlara güvenmiyorum ben hepsi potansiyel düşman gibi hele de benim tanimadigim biriyle sıkı olacak haaa asla. Sen de gururu falan boşver sevgilini yalniz birakma

Kızlara güvenmiyorum ben hepsi potansiyel düşman gibi hele de benim tanimadigim biriyle sıkı olacak haaa asla. Sen de gururu falan boşver sevgilini yalniz birakma

Siz de kızsınız sonuçta. Herkesi potansiyel tehlike olarak görmek biraz saçma değil mi? Bütün kızlar sizlerin sevgilisine mi aşık zannediyorsunuz?

Siz de her erkek için potansiyel baştan çıkarıcı mısınız yani? Aynı kapıya çıkıyor da.

Siz de her erkek için potansiyel baştan çıkarıcı mısınız yani? Aynı kapıya çıkıyor da.
Lafi nereden anladigina bagli canim. Sevgilisi olan erkekler diger kizlara daha cekici gelir o yüzden ben onlari potansiyel düsman olarak görüyorum. Anlayan kisilerin net anladigini düşünüyorum.

Siz de kızsınız sonuçta. Herkesi potansiyel tehlike olarak görmek biraz saçma değil mi? Bütün kızlar sizlerin sevgilisine mi aşık zannediyorsunuz?
Evet canim bana öyle geliyor kiskancliktan oluyor olabilir tabii ilk soruna da biraz önce cevap vermistim

Lafi nereden anladigina bagli canim. Sevgilisi olan erkekler diger kizlara daha cekici gelir o yüzden ben onlari potansiyel düsman olarak görüyorum. Anlayan kisilerin net anladigini düşünüyorum.

Hala aynı şeyi söylüyorsunuz, laf hala aynı yerden geliyor.
Sevgilisi olan erkekler size de daha mı çekici geliyor o zaman? Sonuçta siz de kızsınız, bu genellemeye siz de dahilsiniz o açıdan bakarsak.

ne münasebet başbaşa buluşmak birbirine yabancı bir kadın ve erkeğin üçüncüsü şeytandır..buluşmayı geç arkadaşlarını düzene sokacak eğer ki ciddiyseniz..ilişkiyi ciddi görmüyosa zaten yoluna gidiyordur ki gidiyomuş..

Yahu dün gece bu konuyu okuyup yattım ve gece boyunca uyuyup uyanıp sevgilimin başka kızlarla görüştüğünü ve benimle ilgilenmediğini gördüm. Tüm gecem triple geçti yani Hala öfkeliyim o iki kız herkimse, getirin onları bana.

Bi insanin karşi cinsten arkadasi olamaz mi ? Birlikte sohbet edemez mi? Ne var ki bunda.. Arkadas deyince illa ayni cins mi olmasi lazim. Bence durum niyetle alakali, bi insani ne kadar kisitlarsaniz kisitlayin icinde varsa yapacagini yapar. Ve yine ne kadar serbest birakirsaniz birakin niyeti iyiyse hicbirsey olmaz. Kizlara guvenmiyorum falan demissiniz o konudada kiz erkek arkadasinizi bastan cikarmak icin ne kadar ugrasirsa ugrassin, erkek arkadasinizin icinde yoksa hicbirsey olmaz. Diyelim ki o kizla sizi aldatti aralarinda bisey oldu, kiz ne yapmis olursa olsun bence suclu erkektir. Bu kadar emin olarak soyluyorum yani bosuna kisitlamayin rahat birakin aralarinda bisey olursa o erkek arkadasinizin karakerini gosterir.

[QUO

TE="idilbaris, post: , member: "]Merhaba kızlar, 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var. Son zamanlarda üniversiteden kız arkadaşlarıyla baş başa görüşmek istiyor. daha doğrusu bana sen de gel diyor ama ben gereksiz buluyorum çünkü yakın arkadaş olmadıklarını biliyorum. ve sırf baş başa buluşmasınlar diye orada bulunmayı kendime yediremiyorum. Geçen hafta çok fazla tartıştık ben gitmemesini söyledim ama beni dinlemeden gitti onu boğduğumu söyledi. Kız arkadaşıyla baş başa buluşması çok normalmiş herkesi potansiyel tehlike olarak görmekten vazgeçmeliymişim. Sizce de sevgilisi olan kişilerin karşı cinse karşı biraz daha mesafeli olması gerekmez mi?[/QUOTE]
nce
bence cok sacma basbasa gorusmek de ne bi topluluk olsa neyse ama bi kadinla erkek bsbasa kaalirsa araya mutlaka seytan grer

Valla kusura bakmayın ben bu konuda sadece insanın fikri neyse zikri de odur diyorum. Sevgilim dışında da erkek arkadaşlarım var, hiçbiriyle görüşmelerim yatakta bitmedi. Araya şeytan girmesi de bahane. Karşınızdakinin önce insan olduğunu düşüneceksiniz, karşı cins değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…