Sevgilim kızlara yaziyo

Ciddiyim tabi benim eşim de öyleydi ayyyy neler çektim sen de 5 kız ben diyim 10 kız, adama yapıştılar yoldan çıkarmak için neler neler yaptılar tam yoldan çıkıyo gibi oldu bastım nikahı, şimdi nikahı bende bir de çocuğumuz var, dışarı yönelirse yaparım ikinci çocuğu

Yapmayın hanımlar, belli ki ilk aşkı ve tecrübesiz bu kızımız.
Genç arkadaşım görüştüğün delikanlının mesajlarını görmemişsin, yazışıyor onu biliyorsun sadece, belki yalnızca arkadaşları o kızlar ya da gerçekten aldatılıyorsun bilemezsin, küsüp trip yapmayla yürümez ilişkiler.
Sorup öğren neden yazıştığını, cevabı mantıklı gelirse devam edersin ilişkine, aldatıyorsa ayrılırsın, öyle ayrıl demeyin demekle olmuyor, o da genç sende gençsin, şu an onda hormonlar devrede, ya böyle kabul edeceksin veya ilişkini bitireceksin.
Evleneceğin beyaz atlı prensin değil ya sonuçta, sen böyle hayaller kuruyor olabilirsin ama onun hayali senle aynı değil belli.

Canım anlıyorum ayrılmak istemiyorsun ama ona o korkuyu vermezsen seni aldatmaya devam edecek. Seni kaybetme korkusu olması lazım. Yani illa ki ayrılık şart. Hem belki senin ruh eşin o değildir, ki zaten o değil gibi görünüyor.

Sen ayrıl, hatasını anlayıp yaptıklarına bi son verirse, af dilerse affedersin (ayrılmak istemediğin için söylüyorum bunu)

Ama yok sen bu yüzden ondan ayrılınca adamın umrunda olmuyor hala devam ediyorsa, hiçbi şekilde pişman olmayıp seni kazanmaya çalışmıyorsa o zaman çıksın gitsin hayatından karşına daha kimler çıkar...

Mesaj nolarından kız olduğunu nasıl anladın? Ben anlattığını tam olarak anlamadım açıkçası.

Böyle bir şüphen varsa haykır yüzüne, ne haltlar karıştırıyorsun diye.
Neden bu korku anlamadım.

Böyle kolay gidecekse gitsin. Azıcık rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…