- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.978
- 373
- Konu Sahibi herhangibiriiii
Nickim kalmış üstteki yorumunda. Tam sil istersen. Adım geçmesin oralarda.Seni yanlışlıkla alintilamisim kusura bakma lütfen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nickim kalmış üstteki yorumunda. Tam sil istersen. Adım geçmesin oralarda.Seni yanlışlıkla alintilamisim kusura bakma lütfen![]()
Nasıl silinir acaba pek beceremedmNickim kalmış üstteki yorumunda. Tam sil istersen. Adım geçmesin oralarda.
İptal etmiş üyeliğiNickim kalmış üstteki yorumunda. Tam sil istersen. Adım geçmesin oralarda.
En kisa zamanda evlen ve cocuk yap. Ve hatta 2 cocuk. Zira memlekette kocaya da zam gelecekmis. Aldin aldin.
İptal etmiş üyeliğikendimi şikayet ettim yanlış alintiladim olayla ilgisi yoktur diye yazdım
Sen dayak yedigin ilişkiye odaklan sanane arkadaşın iliskisindenHesap benim değil arkadaşım dün açmış dün çok cevap aldığını söyledi ben de yazayım dedim İkimizin de ilişkisi şu an çok iyi değil bana kalırsa. Şu an açtığı konu görünmüyor neden anlamadım dün neler yazdı siz okuduysanız ne düşünüyorsunuz yardımcı olmaya çalışıyorum ona Açıkçası onun sevgilisi fiziksel şiddete başvurmaz ama ben kültür farkıyla yürütemeyeceklerini düşünüyorum. Gereksiz bir güven ve bağlanma duymuş ve bildiğiniz kör olmuş gözü. Bu işlerin evlenince değişebileceğini söyledim ama çok da laf dinletemedim. Bana aklından geçenlerden bahsetmiyor siz dün okuduysanız ne düşünüyordu yani ayrılmaya daha mı yakın. Bir de bundan bağımsız ben ayrılmalı mıyım gerçekten fark etmemiş olabilir mi?
Bence etme.Dün biz çok ciddi kavga ettik bir yanlış anlaşılma yüzünden. Çok bağırdık birbirimize. Bir ara üstüme yürür gibi oldu kolumdan çekti. Normalde biz kavga etsek de böyle davranmaz ben de çok şaşırdım. Sonra ben bırak acıyor defol git falan dedim çıktım kendi evime geçince fark ettim kolumun morardığını. Bu sabah da eve özür dilemeye geldi kolumu görünce kim yaptı bunu sana dedi. Ben de sen yaptın ya ne yaptığını bilmiyor musun dedim. O da asla fark etmediğini söylüyor. Sabahtan beri özür diliyor, buz falan koydu koluma ama affetmedim kafam çok karışık. Yani aramızdaki fiziksel fark biraz fazla ama nasıl fark etmez ki hem üstüme yürümesi de hoş değildi. Sizce gerçekten fark etmeden mi olmuştur affetmeli miyim?
Ben cidden inanamiyorum birde soruyorsun affedeyimmi diye. Hemen affet hic ustunde durma boyle seylerin. Hayir evlisinde 3 cocugunla ortadami kaliyorsun memlekette adammi bitti. Normal olan ne ben sana anlatayim dokunmaya kiyamamasi ama severken degil sen iyiyken herkes iyidir. Ama bam teline dokundugunda en ofkeli aninda bile hala sinirlerine hakim olabiliyosa asil o adamla evlen. Bazen diyorlarya sunu bunu yapti ama normalde cok iyi insan. Ne sacma normalde seri katillerde cok iyi insandir zaten meziyet olan kismi ofke aninda kendine hakim olabilmesi zaten.Dün biz çok ciddi kavga ettik bir yanlış anlaşılma yüzünden. Çok bağırdık birbirimize. Bir ara üstüme yürür gibi oldu kolumdan çekti. Normalde biz kavga etsek de böyle davranmaz ben de çok şaşırdım. Sonra ben bırak acıyor defol git falan dedim çıktım kendi evime geçince fark ettim kolumun morardığını. Bu sabah da eve özür dilemeye geldi kolumu görünce kim yaptı bunu sana dedi. Ben de sen yaptın ya ne yaptığını bilmiyor musun dedim. O da asla fark etmediğini söylüyor. Sabahtan beri özür diliyor, buz falan koydu koluma ama affetmedim kafam çok karışık. Yani aramızdaki fiziksel fark biraz fazla ama nasıl fark etmez ki hem üstüme yürümesi de hoş değildi. Sizce gerçekten fark etmeden mi olmuştur affetmeli miyim?
ilerde gözünü de morartır devam yavrum devamDün biz çok ciddi kavga ettik bir yanlış anlaşılma yüzünden. Çok bağırdık birbirimize. Bir ara üstüme yürür gibi oldu kolumdan çekti. Normalde biz kavga etsek de böyle davranmaz ben de çok şaşırdım. Sonra ben bırak acıyor defol git falan dedim çıktım kendi evime geçince fark ettim kolumun morardığını. Bu sabah da eve özür dilemeye geldi kolumu görünce kim yaptı bunu sana dedi. Ben de sen yaptın ya ne yaptığını bilmiyor musun dedim. O da asla fark etmediğini söylüyor. Sabahtan beri özür diliyor, buz falan koydu koluma ama affetmedim kafam çok karışık. Yani aramızdaki fiziksel fark biraz fazla ama nasıl fark etmez ki hem üstüme yürümesi de hoş değildi. Sizce gerçekten fark etmeden mi olmuştur affetmeli miyim?
Siz herkesin konusuna yalnızca ayrıl demek için giriyorsunuz! Kimseye yardımcı olduğunuzu görmedim.Dün sevgilim Kürt diye ailem izin vermedi diyorsun. Bugün kolum morardı diyorsun. Nerden baksan toksik ilişki. Bitir.
Ne diyeyim hanımefendi? Kolunu morartmış bravo devam edin bir şey olmaz mı diyeyim ? Normal ilişkileri olan insanlar buraya konu açmazlar zaten. Kendi içlerinde meseleyi hallederler.Siz herkesin konusuna yalnızca ayrıl demek için giriyorsunuz! Kimseye yardımcı olduğunuzu görmedim.
Küçükken biz de böyle bir şey derdik ama niye ve ne olunca dediğimizi hatırlayamadım.Yarın da gözünü morartır, makyaj yaptım der.
Siz kendiniz her sorun yaşadığınızda ayrılın bence hiç bir sorunu çözmeyin hemen ayrılın herkese söyleyip durduğunuz gibiNe diyeyim hanımefendi? Kolunu morartmış bravo devam edin bir şey olmaz mı diyeyim ? Normal ilişkileri olan insanlar buraya konu açmazlar zaten. Kendi içlerinde meseleyi hallederler.
Siz kimsiniz hanımefendi ? Konu sahibinin fake hesabı falan mı? İstediğim yere istediğim yorumu yazarım derdi niye sizi gerdi, size niye dert oldu ki? Aklınızı kendinize saklayın. Zira var gibi de durmuyor da neyse.Siz kendiniz her sorun yaşadığınızda ayrılın bence hiç bir sorunu çözmeyin hemen ayrılın herkese söyleyip durduğunuz gibi
Her yerde aynı cevabı görünce dayanamadım yazmak istedim. Şikayet de ettim.Siz kimsiniz hanımefendi ? Konu sahibinin fake hesabı falan mı? İstediğim yere istediğim yorumu yazarım derdi niye sizi gerdi, size niye dert oldu ki? Aklınızı kendinize saklayın. Zira var gibi de durmuyor da neyse.
Herkesin arasını bozuyom herkessiiinAy böylesine ilk defa denk geliyorum. Normalde hiç de karışmam ilişkilere. Karıştırdın bence.
İyi etmişsin bir şikayet de bendenHer yerde aynı cevabı görünce dayanamadım yazmak istedim. Şikayet de ettim.