- 1 Eylül 2017
- 9
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi Fatmanurnurr
Merhaba sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
Benim 5 aydır ilişkilim var.
Yaklaşık 5 gündür sevgilim çok az konuşuyor benimle, neler yapıyor ediyor bilmiyorum. Cok kısa cevaplar veriyor.
4 gün önce aramıştım konuştuk biraz. Niye böylesin sorusuna işlerim yoğun olduğu için kendisini yıpranmış hissediyormuş. Annesinle birlikte yaşıyorlar. Biraz o konuda hassas. Babasını cok suçluyor cok fazla gitmiyor.
Genelde hep böyle konuşmazmış kendisini kötü hissettiğinde. Ondan bu ilişkiye kendisini hazir hissettiğininden emin değil.
Telefonda konuşurken ağlıyorumdun o anda. O da tam o anda iste bu yüzden dedi. Beni uzmekmi istemiyor anlamadim.
Ağlama diyerek iyi gunler diyerek kapattik telefonu.
Ertesi gun konusuyorduk ve dunde.
Bugün ben biraz üstüne gittim seni seviyorum niye boyle yapiyorsun diyerek.
O da hiç bir şey yazmadi geri. Sadece iyi bayramlar dedi.
Üstüne mi cok gidiyorum. Ne yapmam lazimki?
Peki sen boyle yap dedim en son
Benim 5 aydır ilişkilim var.
Yaklaşık 5 gündür sevgilim çok az konuşuyor benimle, neler yapıyor ediyor bilmiyorum. Cok kısa cevaplar veriyor.
4 gün önce aramıştım konuştuk biraz. Niye böylesin sorusuna işlerim yoğun olduğu için kendisini yıpranmış hissediyormuş. Annesinle birlikte yaşıyorlar. Biraz o konuda hassas. Babasını cok suçluyor cok fazla gitmiyor.
Genelde hep böyle konuşmazmış kendisini kötü hissettiğinde. Ondan bu ilişkiye kendisini hazir hissettiğininden emin değil.
Telefonda konuşurken ağlıyorumdun o anda. O da tam o anda iste bu yüzden dedi. Beni uzmekmi istemiyor anlamadim.
Ağlama diyerek iyi gunler diyerek kapattik telefonu.
Ertesi gun konusuyorduk ve dunde.
Bugün ben biraz üstüne gittim seni seviyorum niye boyle yapiyorsun diyerek.
O da hiç bir şey yazmadi geri. Sadece iyi bayramlar dedi.
Üstüne mi cok gidiyorum. Ne yapmam lazimki?
Peki sen boyle yap dedim en son