- 1 Eylül 2017
- 9
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi Fatmanurnurr
-
Merhaba sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
Benim 5 aydır ilişkilim var.
Yaklaşık 5 gündür sevgilim çok az konuşuyor benimle, neler yapıyor ediyor bilmiyorum. Cok kısa cevaplar veriyor.
4 gün önce aramıştım konuştuk biraz. Niye böylesin sorusuna işlerim yoğun olduğu için kendisini yıpranmış hissediyormuş. Annesinle birlikte yaşıyorlar. Biraz o konuda hassas. Babasını cok suçluyor cok fazla gitmiyor.
Genelde hep böyle konuşmazmış kendisini kötü hissettiğinde. Ondan bu ilişkiye kendisini hazir hissettiğininden emin değil.
Telefonda konuşurken ağlıyorumdun o anda. O da tam o anda iste bu yüzden dedi. Beni uzmekmi istemiyor anlamadim.
Ağlama diyerek iyi gunler diyerek kapattik telefonu.
Ertesi gun konusuyorduk ve dunde.
Bugün ben biraz üstüne gittim seni seviyorum niye boyle yapiyorsun diyerek.
O da hiç bir şey yazmadi geri. Sadece iyi bayramlar dedi.
Üstüne mi cok gidiyorum. Ne yapmam lazimki?
Peki sen boyle yap dedim en son
Yanlis anlama ama seni uzmek istemediğinden falan degil seven bir imsam icin inan boyle bahaneler yoktur seviyorum mesajına karsi iyi bayramlar demis sadece bence iyi düşünmelisin ve üzerine gitmemelisin çünkü erkekler üzerine düştükçe kendilerini geri çekiyor ve bu nasıl olsa elde mantığıyla bakıp daha cok üzüyorlar
Evet cek kendini geriye emin ol o meeak edecek neden yazmıyor diye ve mesaj falan atarsa hemen cevap verme beklesin birazTamam canım öyle yapıyım. Gecen günleri yazmamıştım ve o adım atmıştı. Belki çok uzerine gittim dün ondan geri tepdi galiba
Evet cek kendini geriye emin ol o meeak edecek neden yazmıyor diye ve mesaj falan atarsa hemen cevap verme beklesin biraz
Bence artık yazmayın bekleyin derim bekleyebilirseniz ki beklemek çok zor Emin'im ama biraz ayıp etmiş yaww
Bence artık yazmayın bekleyin derim bekleyebilirseniz ki beklemek çok zor Emin'im ama biraz ayıp etmiş yaww
Hayatımda 3-4 kez rol aldım bu oyunda.. erkek soğur uzaklaşır, kız anlar hisseder ve nedenini sorar.. cevap "işte bu yüzden, beni bunaltıyorsun daraltıyorsun" olur.. beyefendinin canı sıkılmıştır, ilişkiyi bitirme sorumluluğunu da almak istemez, her şeyi kıza yükler.. biz de saf saf "aşkım haklısın, bi daha bunaltmam seni, bi daha sormam" deriz, boşuna.. onun kafasında bitmiştir.. yapılması gereken "hadi anam naaşşş" demektir.. beni istemeyeni ben hiç istemiyorum, dünyada bi erkek sen mi kaldın diyebilmektir.. bu kelimelerle değil tabii ki, hareketlerle.. aramayarak takmayarak...
Işte sen adim attıkça kenidini çekiyor arama bekle canim kendisi arayacakGorusmek istedi dun ama ben musayit değildim. Yarin olsun dedim. Tamam dedi. Sabahleyin yazdim aradim hic tik yok daha
Haklısın bencede.
Ama bu hemen iki uç günde olurmu ya.?
Daha geçen hafta iyidik.
Zaten artik aramam. İki uc kez ariyorum cevap yok. Sonra mesaj atiyor meşgulüm gelemeyeceğim galiba
Işte sen adim attıkça kenidini çekiyor arama bekle canim kendisi arayacak
1 gecede bile olur.. gelme tabii ki, bulunmaz hint kumaşı mı sanki nazıyla oynayacaksın..
Merak etme canim bu konuda o kadar profesyonellerki kendilerini gizlemeyi iyi biliyorlar ve asla tam olarak öğrenemezsin ama hareketleriyle kendini ele verir kisa zamanda sen yeter ki kendini tut. Degilse yeni boyle bir seyi atlatmis biri olarak söylüyorum canin cok cok yanarTamam oyle yapicam. iste deli gibi adim atiyorum hep.
Mesgulum gelemiyecegin dedi galiba.
Kesin yine butun gun konusmaz
Baska birisi oldugunu nasil ogrenirimki?
Olabilir belki tamamen de bırakmak isteyebilir ama üstüne düşme sen ne kadar yazmak istersen öyle kişilerin totosu kalkıyor malesef ya soyle söylem bi erkek icin kendini hayati zindan etme hayat o kadar kısa kı bosver yaaa emin ol düşünmeyince daha güzel oluyor herşeyBeni yedekdemi tutuyor sence?
Olabilir belki tamamen de bırakmak isteyebilir ama üstüne düşme sen ne kadar yazmak istersen öyle kişilerin totosu kalkıyor malesef ya soyle söylem bi erkek icin kendini hayati zindan etme hayat o kadar kısa kı bosver yaaa emin ol düşünmeyince daha güzel oluyor herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?