• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim konusunda ne yapmalıyım yardım en acilinden

Bana sizi pek seviyormuş gibi gelmedi. Eğer seviyorsa da ilginç bir sevme şekli :44:

Ben sizin yerinizde olsam ayrılırdım. Siz
belli ki ilgi isteyen birisiniz neden sizin isteklerinizi karşılamayan biriyle vakit harcıyorsunuz ki?

ya aslında evet o bana ilgi göstermeyince öfkeleniyorum ama sonra kavgacı ben oluyorum
pişman oluyorum keşke böyle yapmasaydım diye üzülüyorum kendimi suçluyorum işi gücü var diye ama yediremiyorum byle susmayıda bana karşı ilgisziline dayanamıyorum offff

ben abartmıyorum dimi ya bu ilgi alaka sevgisini belirtme konusında acaba ?

Uğraşma geçmişi unutamamıştır mutlu değildir benimde başıma gelmişti.Ne msj ne ilgi ozaman facem yoktu onun profiline bakamıyordum şifrede istemedim sonra ayrıldık merak ettim fake hesaptan ekledim bnle olduğu zamanlar yazışmaları bi görsen ; yok gelen gideni aratır yok yerine kimse geçemez yok geçmiş canını acıtıyorsa geçmemiştir falanlar..bana da bağlanma sorunu yaşıyorum diyordu.Maymun gözünü açtı tabi sonra..

Bunlar askerdeyken mi oluyor?
İyi de askerdeki adam o kadar rahat olamaz.

Biraz boğuyormuşsun gibi geldi bana, ama seni de anlıyorum. Ben de ilgi delisiyimdir çünkü :1:

kusur karşı taraftaysa, karşıdaki sana önem vermiyor, seni sevdiğinden artık şüpheleniyorsan çok sevsen de bence o ilişki bitirilmek durumunda,sonradan daha çok üzülmemek için.

yeni aklına geldim beyefendinin face köşelerinde gene bir çağrı atmış devamı yok bide rest çekiyor utanmadan bana aç yada hiç açma diye :(

direk bitti deme, aradığında soğuk konuş geçiştir, o aramazsa sen arama, yada uymadan önce bi kere ara sadece, unutma her zaman kaçan kovalanır, kovalayan sen olma...
askerdeyken daha çok üstüne düşmesi gerekiyor, kesin olmasa da görüştüğü biri olabilir yeni bi heyecan falan, sen çok üstüne düşmüşsün erkekler bizim kadar duygusal değil tatlım, üstüne düşme anlamazlaar, duygularınla hareket etme akışına bırak...

evet kızlar aradım nerdesin dedim gayet soğuk bişekilde açıkladı iyi konuşuruz dedim ama dayanamadım oda tamam deyin öfkeme yenildim bundan sonra serbestsin ne halin varsa gör dedim tamam dedi kapattı :( çok kötüyüm ya :(

evet kızlar aradım nerdesin dedim gayet soğuk bişekilde açıkladı iyi konuşuruz dedim ama dayanamadım oda tamam deyin öfkeme yenildim bundan sonra serbestsin ne halin varsa gör dedim tamam dedi kapattı :( çok kötüyüm ya :(

Sakin olmaya çalış. Böyle durumlarda en yapılması gereken şeydir bu inan bana, sakin olmalısın. Öfkeli ya da sabırsız davranarak onu geri kazanamazsın. Demişsin ya başlarda böyle değildi çok ilgiliydi, insanların ilgisi sevgisi her an aynı seviyede olmayabilir. Başlarda çok seven birinin sevgisi ya da ilgisi bir şekilde azalabilir, bitebilir. Benim anladığım kadarıyla sevgilinde de bu var. Senin yerinde olsam, zaman verirdim. Bir şekilde sakin kalıp kendimi tutar, üzerine düşmezdim. Sevgilinin bence zamana ihtiyacı var. Ona bu zamanı vermezsen kalbini daha çok kıracak şeyler duyacaksın. Hem asıl önemli olan eskisi gibi olmanız değil senin mutlu olman, onunla ya da bir başkasıyla, seni şu an kim mutlu ediyorsa. Sevgilin bu şekilde davranarak seni mutsuz ediyor, bu durumun uzun sürmesine müsaade etme. Öncelik o değil, senin mutluluğun. Ona zaman ver. Dediğim gibi askerlik psikolojisi ilişkinizi etkilemiş olabilir, başka şeyler olabilir. Üzerine düşmeden bir süre bekle, askerliği bitene kadar mesela. Yine değişmezse bence ipler zaten kopma noktasına gelecektir.

Son düzenleme:
Üzgünüm ama sizi hiç sevmiyor.sevgimi görmedik.askere gitmişti bir arkadaşımın nişanlısı ,tabiki konuşuyorlardı telefonla ama mektup da yazıyordu,öyle sözler yazardı ki kız okurdu bazen o kelimeleri göz yaslarımızı tutamazdık.sizde bir sorun yok ama kalbiniz ilişkinizdeki sorunu size çoktan bildirmiş.kendi sevginizde kıyaslayıp bu kanaate gelmişsiniz.bence tamamen kes ilişkini,zaten o da bunu istiyor,100% emin ol.

Askere giden adam boyle olmaz, sevdigine daha cok baglanir, her firsatta sesini duymak ister. Sizinki tam tersi olmus, iyice kopmussunuz. Esim askere gittiginde o zamanlar nisanliydik, cep tlf. Yoktu ama her gun ayni saatte arardi, gun icinde ne yaptik ne ettik anlatirdik birbirimize, haftada en az iki mektup yazardik yinede deli gibi ozlerdik birbirimizi.. kusura bakma arkadasim ama bana tuhaf geldi iliskiniz.. en iyisi ciddi bir konusma yap, derdi neymis ogren, ona gorede kararini ver. Bitersede biter yani sana deger vermeyen, sesinden bile mahrum birakan birini niye cekiyor, nazina kaprisine katlaniyorsunki. O nasil seni umursamiyorsa sende umursama, arama sorma yukarda bi arkadasin dedigi gibi, sal gitsin ipini....

kızlar düşünüyorum ama ne yapıcamı bilemiyorum kafayı yiycem
-askerde şuan aralığın ilk haftası terhis edilcek bilginize
neyse gelelim duruma adam 180 derece değişti bilmiyorum belkide benim sayemde
yakın zamanlarda üstüne çok düştümü sıktımı söylüyordu ( keşke biraz da o benim üstüme düşüp ilgilense ya neyse ) yok işte bana fırsat vermiyosunlar ... ben ona böyle sevgimi aşkımı belirtirken o hiçbirşey ne söylüyor neede bişey yapıyor ya kafayı yiycem offf
-misal paketleri biz dönüşümlü uyguluyoruz bende arama paketi varken ben sürekli ararım müsait olduğu zaman konuşalım diye
ama onda paket oldunda bir kere çağrı atar başkada ne arar ne sorar yani
mesaj hakkı yaparken bile bi tane bile adam akıllı mesaj atmazdı bana ya ben hep böyle sevgi mesajları falan atardım ya ben bişey yaparken o bi gram bile bişey yapmıyor delircem
dünde atıştık işte ne hayal kuruyosun ne düşünüyorsun dedim oda söylemicem dedi bende niyeki dedim ya napıcaksınlar gibisinden başladı eskiden olsa böyle yapmazdı ya
akşamları arıyor oda uyumadan 5 dk önce oda 2-3 dk masal anlatıcı gibi hissediyorum kendimi :(
kızlar bi taktik verin ya ne olur ne yapmalı çok mu havalandı acaba ondan mı böyle :(

Bence üzerine hiç düşmeyin hiç bişey için çabalamayın..Sevgı göstermeyın gun gectıkce ılgınızı azaltın artık eskısı gıbı araıp sormayın mesaj atmayın.Bir beklenti içinde olmayın.Eğer onun sızın gıbı olmasını ıstıyorsanız bunları yapın eger gerçekten sevıyrsa zaten bu durum duzelecektır...bAKın ne olacak.Siz çok üzerine düşmüşsünüz ve bu da bır sure sonra cepte hesabına nasıl olsa cepte gıbı dusunebılrler..Kaçan kovalanır hesabı olmuş.
Bende ilişkimde sızın gıbıydım hep ılgı gosterır arar sorar bussuru mesaja atardımm ve sonra noldu o benı cepte sandı benm gıbı degıldı ama ben sonra bunları yapmaktan vazgectım ona cepte olmadığımı gösterdim ve eskısı gıbı degılm o daha ılgılı .
Hatta ondan vazgeçtiğimi de göstermiştim.

arkadaşım adam askerde stresli onun düşündüğü tek şey şu an saydığı günler... Bu aralıklar evet istediğin ilgiyi sana gösteremiyor olabilir fakat biraz daha bunları anlayışla karşılamalısın sorun yaratma ... Hıımm normal günde eğer böyle bir durum olursa sende aynı şekilde arama, msj atma o ararsa konuş bunları yap sadece fazla umursuyor görünme.. Paket olayına gelince de erkeklerin büyük çoğunluğu böyledir çok fazla kasma sevmiyor değer vermiyor gibi düşünme sadece ararsa konuş aramazsa niye aramıyosun deme.. Sonucu gerçekten o zaman göreceksin..

ilişkiyi sen yürütüyosun belli ki, seni yormuyo mu bu ? ben olsam bırakırım gider adam seni tınlamıyo baksana

bu saat oldu ne aradı nede msj attı :(

Bunlar askerde lohusa kadın sendromu yaşıyor canım. Emin ol asker bekleyen herkes o veya bu şekilde erkeklerin kaprisini çekiyor. Benim sevgilim de askere gittiğinde ilk zamanlar her gün arıyordu sonra yavaş yavaş ara açıldı, en son bi telefon buldu paso mesaj atmaya başladı. Liseli gibi 2 ay filan mesajlaştık. Artık son gün terhis oldu çıkacak "aşkım x'ler beni almaya gelecek, yolda mesajlaşırız" diye başka bir mesaj, bu adam 32 yaşında askere gitti bu arada. Aha orda koptum işte ne bu sürekli mesaj hiç mi merak etmiyorsun hiç mi insan sesini duymak istemez sevdiğinin diye resmen o 5 ayın acısını terhis günü burnundan fitil fitil getirerek çıkardım.Unutamayacağı bir terhis yaşattım ona :))
Askerde gün sayıyor bilmemne eyvallah hepsi stresli anladık. Sen şimdi böyle dedin ya o arkadaşlarına "askerde bana posta koydu bıraktı" diye acındıra acındıra anlatıp arabesk yapıyordur. Erkekler resmen askerlik zamanı kızları sınıyor. Daha dönünce biter sanıyorsan yanılıyorsun dönünce de ben aylardır askerdeyim gezcem eğlencem dönemi başlar. Senin sevgin bu adamın bu hareketlerine katlanmana yetecek kadar güçlü mü bunu düşün sen. Sonra aylarca bekledim diye çok üzülürsün. Eğer ben bu adamı seviyorum diyorsan uzatma. Suyuna git demiyorum ama inat edip olayı tırmandırma. Yok katlanamıcam diyorsan kestir at.

Otur düzgünce anlat; sen orda askerdesin diye kendini yalnız hissediyor olabilirsin. Ama benim 24 saatim senle geçiyor, ararsın diye telefona yapışık geziyorum sen yoksun diye dışarı çıkmayı bile istemiyorum diye. Sonuçta seviyorsa sevgisi için 30snde olsa her gün arasın sesini duy yok bu fedakarlığı yapabilecek kadar sevmiyorsa o zaman sana umut vermesin olmayan bir sevgi için telefonun başında seni heykel etmesin.

Bizde de tam tersi bir durum söz konusu...Benimkide askerde,elinden tlfon düşmüyor...Nöbetleri bile birlikte tutuyoruz

bu saat oldu ne aradı nede msj attı :(

bitirmek istiyormuş ama dile getiremiyormuş demek ki,son konuşmanız da onun işine gelmiş gibi görünüyor,yoksa ısrar eder,arar sorar,şaşırırdı,ama hiçbirisi yok belli ki,değmez bence...

Canım biraz mesafe koy bakalım
Hareketleri aynen devam ederse,yine arayıp sormazsa
Şutla gitsin ,hayır gelmez :37:

Hemen asıp kesmeyin adamı

Bende sürekli aranmaktan, hiç boşluk vermeden sürekli canım cicimden sıkılırım. Erkek arkadaşını başkaları ile asla kıyaslama, sürekli aramak, mesajlaşmak sevgi nişanesi değildir. Seni zaten her gün arıyormuş, adam ortadan kaybolup onbeş günde bir arıyor değil ki.

Askerdeyken daha fazla bağlanmalıymış diye bir kaide mi var, herkes özlemini farklı yaşar, insanların belirlediği kıstaslara fazla takılmayın, insanı yoran bunlara takılmanız. Her ilişki sürekli dolu dizgin gitmez, sürekli aşk kelebeği modunda olmaz insanlar. Biraz haksızlık ediyorsunuz gibi geldi. Aralıkta terhis oluyormuş zaten, mesafeler kalktığı zaman sorun varsa konuşup halledersiniz. Ama hiç unutmayın herkesin ilgisi, sevgi gösterme biçimi aynı değil, sevginin kıstası telefon sayısı ya da mesaj sayısı değil. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Back
X