Sevgilim Kredi Kartımı İstedi

Verin cnm ne olacak 2000 in 1000 ini yine siz odersiniz o arada o baskasina asik olur nisanlanir sizde ben onun icin nelere katlandim dersiniz
VERMEYİN tabiiki

Sen bu adamı bırak. Zaten sana borç takmış. Sonra seni terk etmiş. Sonra geri dönmüş ama kartını istemiş. Bence neden geri döndüğü belli. Ayrıca geri dönme nedeni bu olmasa bile yaptığı çok ama çok yanlış. Kullandırtma kendini.

valla patlamakla en iyisini yapmışsın. bi adam zaten kiz arkadasindan rahatca kartini filan isteyemez cekinir. bizim toplulumuzda erkekler böyle şeyleri onemser. gercekten para ihtiyaci varsa sevgilisinden isticesek de utana sıkıla iater hemen ilk firsatta geri öder. sevmedim huyunu. kari koca olsaniz neyse.. eger ayrilma niyetin yoksa bile bu tarz en ufak mevzuda ayril artik derim. babam ticaretle ugrasiyor "bi adam borcunu zamaninda ödemiyorsa kişiliğinde kesin problemler vardir, güvenilir degildir" der.

Olaydan bağımsız bir şekilde ayrıldım arkadaşlar. Face e bakinirken tesadüfen kuzeninin beni arkadaşlıktan sildiğini gördüm. Çok şaşırdım. Çünkü kıza hiçbir zararim olmadi. kızla tanışmadığım halde iki gün önce d.gününde gayet sıcak bir mesaj bile attım. Faceten ekleyen de oydu zaten. Ben de sevgilime kuzenin beni silmiş diye mesaj attım. Kızı aramış yok kardeşim oynarken silmistir fln demiş. Ben de yalancisiniz dedim. Ayrıldım. Face fln umrumda değil. Bu saygısız insanları çekmek zorunda değilim.

Çok şaşırdım valla verme tabikide iyi yapmissin bu devirde kimseye guvenilmezki kötü bir gecmisinde varmis en iyisini yapmissin asla ama asla vermeee kendi cikartsin kart artik kart cikarmak cok basit

Çok mu ariyorsunuz bu şerefsiz haysiyet yoksunu kadın parası yemeyi marifet sanan adamları! Bırak gitsin çok mu lazım. Ayrıca hiçbir yerde kredi kartına % 20 25 indirim diye birşey yok o peşin parayadir. Açık göz ol biraz saf olma.

bırak bu adamı.

böyle parayla para kazanmaya çalışan adamların huyu hiç değişmiyor, evlensen bu kez milyonlarca borç çıkarır onları ödeyeceğim diye uğraşırsın.

totosu çalışmaya gelmeyip havadan ticaretle para kazanmaya çalışan erkek çocukları var böyle yaşı 60 da olsa kafası değişmez. bu çocukta onun emareleri var, uzaklaş kendi sağlığın için yoksa bir ömrün bu adamın elinde heba olur.

bi erkek arkadaşım, iş kuracağım diye kız arkadaşı adına bankadan 20 bin tl kredi çekti, eğer iş batarsa askere maaşlı gidip kıza öderim dedi. iş battı, askere de gitmiyor şimdi 2 sene geçti iş batalı, o para ne oldu allah bilir. bir şey sormadım bu konuda ama muhtemelen kız ödüyor o parayı.

allah aşkına aşk diye kendinizi kullandırmayın kızlar.

Ben sizin yerinizde olsam sevgilimin cok sorumsuz oldugunu ve kullanildigimi dusunurdum. Hatta benden kartimi isteyip 7 bin tl lik alisveris yaptiktan sonra borcunu odemeyip ! kredi cekmek zorunda kaldigimda nasil bir "erkek" le birlikte oldugumu dusunur sogurdum. Acik konusalim, erkeklerden beklentilerimiz var degil mi, zengin olmasi degil benim esimin durumu da benim ailemle alakasi yoktu, ama erkegin sorumluluk sahibi olmasi, durust, sozune guvenilir, seni zor duruma koymayacak ve hatta seni zor durumlardan sakinacak olmasini bekleriz degil mi?
Sevgilinizde bu ozellikler hic yok ve sizi cok zor durumda birakmis, sizi kullanmis bir nevi.
Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle ayrilirdim.

Sende bi enteresansin yani kuzeni seni faceten sildi diye mi ayrıldın ayrilman için o kadar çok sebep varken ayrılmakla iyi yapmışsin ama bahane olmamış hic

Kararli bir sekilde veremem kusura bakma seninle para konusunda yuzgoz olmak istemiyorum deseydin yeterliydi bence!!

Kadınların parasına ve haysiyetine dokunulmayacağını öğrenememiş bir erkekle yola devam etmeyin bence.

Yani inanılmazsınız.Adam size kazık atmış bir de üstüne pişkinlik yapmış.Ama siz face yüzünden ayrılıp bunu saygısızlık

olarak değerlendiriyorsunuz.Aç gözünü bir daha da dönme sakın.Aklını başına al.Bu adamdan koca falan olmaz.

Bitti zaten artık. Bu olay sadece üstüne tuz biber ekti.

Terslik var kızım aç gözünü

Adam 3500 tlni yemiş ayrılmamışsın feysbuk için mi ayrıldın??? Feysbuk parandan , adamın seni kazıklamasından daha mı önemli yani?!?!

Gitsin kart actirsin kendine o kadar onemliyse. Zaten bir kere agziniz yanmis, akrabamiz yapsa bile 2. Ye vermeyiz, elin ogluna bu musamaa neden? Birde koca m die yaninizda mi gezdireceksiniz? İnsan azcik utanir kiz arkadasina varana kadar hic mi ailesinden akrabasindan dostundan isteyecek kimse kalmamis? Kalmamis belli, nedenini siz dusunun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…