Sevgilim Küçük Çocuk Dövdü.

İnşallah o çocuğun ailesi karakola falan gidip şikayetçi olmuştur.
Bugün bunu yapan yarın kendi çocuğuna ya da sana ne yapmaz ki? Çevresinde hıncını alabileceği bir şey olmazsa ağzını burnunu kıracak demek ki. Kendi çocuğu canından bir parça olabilir ama elin çocuğuna dokunmak hesap verme ihtimali olduğundan daha zordur. Boğaz sıkmak nedir ya, Allah korusun öldürebilirdi çocuğu. Dediğim gibi, inşallah şikayetçi olmuştur çocuğun ailesi. Sizin de kılınızı kıpırdatmamanıza anlam veremiyorum açıkçası. O an sakin durabiliyorsanız şu an da hiç düşünmeyin ne olduğunu, ne olabileceğini. Hayatınıza devam edin gitsin.
daha önce hiç bu tür birşey yaşamadım ben. kimse yanımda bir çocuğa zarar vermemişti. 6 aydır tanışıyoruz ve daha önce hiç görmemiştim onu bu şekilde şok oldum ya apışıp kaldım resmen ... bunun bi bahane olamayacağının farkındayım ama kıpırdayamadım ! sadece lanet olsun o çocuk ağlıyordu ve bana baktı o anı unutabileceğimi sanmıyorum hayatım boyunca. o an bişey yapmadın madem unut hayatına devam et diyorsunuz. gerçekten şok olmuştum... aşırı bi pişmanlık duyuyorum...

sizene canım.millet nasıl ister öyle hitap eder.tövbe tövbe.ne öyle bi daha duymayayım gibi.siz hoşlanmıyorsanız kullanmayın.başkasından sizene sevgilisinden
buna aynen katılıorum eşime sevgilime ister kociş derim ister pompiş ister bebiş derim alla alla birileri sevmeyecek die kendimi engelleyecek değilim :D

neyse gelelim konuya bende vicdansız insafsız insandan korkarım herzaman benm eşim trafikte ona çarpan bir adamla kavga sırasında çok sinirlenip ona vurduğu için ağlamıştı evde günlerce aklından çıkmadı

ve sana yemin dahi ederim evlendikten sonra sinirlenip sana vurmasın bende başka birşey bilmioyorum
bunu bilir bunu söylerim valla
ve vurduktan sonrada hiç üzülüp özür dilemez

aynı şekilde ileride çocuğunuz olunca çocuk her şımardığında döver

erkekler genellıkle coluk cocuk vızırtısına hıc gelemezler ,erkekler zaten cocuk gıbılerdır .cocukla cocuk olurlar.sevgılının taklıdını yapınca erkek arkadasın da ,sanırım bozulmus .ama tepkisi bayag bır sacma olmus .kucucuk cocuga el kaldırmak ne kadar cırkın.benım sevgılım de cocukları cok sever ama uslu olanları:1: ,coluk cocuk vızırtısına hıc dayanamaz,ama tutup da sızın sevgılınız gıbı dovmeye kalkmaz ,ama tepkısını sınırlendıgını bellı eder.mesela benım de basıma 2 gun once bır olay geldı ,olay su ; metro da ayaktaydım ,saolsun adamn bırı kızını kaldırtı benı oturttu .aman oturmaz olaydı .nasıl pısman oldum nasıl bıtmez oldu o yol .aman Allah'ım nasıl bır cocuktur o oyle .omru hayatım da ılk defa boylesını gordum .cocuk en fazla 4-5 yasların da bır kız cocugu .sıcak kanlı guzel bır huy ama fazlası ıyı degılmıs .cocuk sankı benı tanıyormus gıbı kucagıma oturdu .altına da kacırmıs cocuk cok kotu kokuyrdu .oturma dıyemedım:84:neyse cocuk kucagım da oturuken cantamı elıne aldı .kendı cantası gıbı kurcalıyor ama ne var ne yok hepsını cıkardı cantadan .yapma ablacıgım bak o sana gore degıl dıyorum ,cocuk cıglık atıyor metronun ıcın de sok gecırdım .ne cantamı verıyor ne ıcınden aldıklarını .tek tek rujlarımı cıkardı .dudagı dısın da suratını boyadı .sonra cantam daki bacak spreyını cıkardı .ablacıgım sıkma o parfum degıl dıyorum ,yıne cıglık atıyor ıyı al sık dedım .benım de suratıma sıktı kendının de suratına sıktı . metro ıcın de sebege dondum .ustelık o gun sevgılımın aılesıyle bayramlasmaya gıdıyordum:84:metro da butun herkez sasırdı .paramı aldı vermıyor.nasıl bagrıyor ınanamadım .aptal gıbı oldum sesımı bıle cıkaramıyorum saskınlıktan.yemın ederım omru hayatım da boyle bır cocuk daha gormedım .sevgılım benı gordugun de bu halın ne dedı .anlattım olayları bır bır ,bana ;kızım sen aptalsın ne cekıyorsun alın su cocugunuzu dıye bagırsana ,ne oyle cocugun sebegı oluyorsun dedı .yanı cocugun ne sucu olabılırkı bu durum da ,cocuga ne dıyebılırım ne anlar kı o .aıle yetıstırmeyı bılmıyor .karsımızda babası oturuyor gıgı cıkmıyor .guluyor sankı ben eglenıyorum orada .tobe ettım metroda coluklu cocuklu kıslerın yanına oturmamaya .

o cocugun ailesinin yerinde olmak istemezdim oldururdum o adami sahsen,bence sevgilin siddete meyilliymis yarin bi gun sizin cocugunuzuda dover hatta senide cok rahat dover yani ne demek cocuk dovmek ..

o çocuğun ailesinin yerinde olsam polis çağırır erkek arkadaşınızdan şikayetçi olurdum..magandalıktan başka birşey değil
yaptığı terbiyesiz çok sinirlendim...
sizde iyi düşünün...

sizene canım.millet nasıl ister öyle hitap eder.tövbe tövbe.ne öyle bi daha duymayayım gibi.siz hoşlanmıyorsanız kullanmayın.başkasından sizene sevgilisinden

ben sana kibarca yorum yaptım anladımki küçücük bir çocuğa dayak atan bir erkeğinde arkadaşı anca senin gibi kaba olur. senin yazdıklarını çocukluğuna veriyorum...

arkadaşınızın yaptığı çok acımasızca ki anladığım kadarıyla çocuk ona hiç bişey yapmamış çok uzun süredir birlikte değilmişsiniz bence iyi düşünün böyle bir vicdansızlık son olmayabilir bir dahaki hedef sizde olabilirsiniz.

Kendinden buyuklerden tirsip kucukleri doven tipler

Sana erkeklik showu yapmis iste pisirik!!

Cocuk bu sonucta, bayram gunu yapilacak sey mi?

Yarin senin bogazini sikarsa sasirma tatlim.

ben sana kibarca yorum yaptım anladımki küçücük bir çocuğa dayak atan bir erkeğinde arkadaşı anca senin gibi kaba olur. senin yazdıklarını çocukluğuna veriyorum...

yalnış kişiye yorum yapıyosun sana cevap yazan konu sahibi değil başka bir arkadaş konu sahibi sana cvp vermemiş sanırım dikkat etmeden cvp yazdın..

sevgilimin ailesine bayramlaşmak için gittim bugün. sabah kahvaltısı sohpetler falan güzeldi herşey. sonra dışarı çıktık oturduk bi kafede çay falan içtik. saçları uzun sevgilimin biraz. omuzlarına geçiyo. ama hep toplar saçlarını. fönletmesi için ısrar ettim biraz. kabul etti. biraz dolaşıp kuaföre yakın bi parkta oturdum beklemeye başladım. 5 tane küçük çocuk vardı... süs havuzunda oyun oynuyorlardı. maximum 8-9 yaşındalar hepsi.çıktılar havuzdan giyindiler falan sonra 2si kavga etmeye başladı. duyabildiğim kadarıyla birinin parası kaybolmuştu ve diğer çocuğu suçluyordu. boğazını falan sıktı çocuğun.. 3 amca 15 metre kadar gerideki bi bankta oturuyordu ve seslendiler kavga etmeyi bırakmaları için nitekim işe de yaradı. sevgilimin kuaförde işi bitti geldi oturdu yanıma. 5 çocuk bizim bankımıza doğru geldiler boğazı sıkılan çocuk en önde duruyordu ve sanırım diğeri onu kaybolan parasını bir şekilde geri getirmesi için zorlamıştı... çocuk para bile istememişti hiç birşey dememişti ki sevgilim çocuklara 'yürüyün gidin lan' dedi elini falan kaldırıp. çocuk da taklidini yapıp 'sen yürü git' dedi. sonra sevgilim kalkıp çocuğun boğazını sıktı... diğer çocuklar korkup geri çekildiler... sonra çocuğu itti ileriye doğru... ve çocuk daha 2 adım atmışken onu ensesinden yakaladı.. tekrar boğazını sıktı... amcalar bağırdılar çocuklara gidin diye... sonra çocuğu bıraktı ve çocuğun çok canını yakmıştı çocuk ağlıyordu. yüzü aklımdan gitmiyor hala... çok suçlu hissediyorum... ben ondan kuaföre gitmesini istedim.. istemediği birşeyi yaptırdığım için bana sinirliydi ama zavallı çocuktan çıkardı ve tüm bunlar olurken ben lanet olası parmağımı dahi oynatmadım... bu konuda ne düşünüyosunuz... fikirlerinize ihtiyacım var.. teşekkürler

bugun sana sinirlenip tanimadigi kucucuk cocuklari doven,yarin baskasina sinirlenip gelipte senide dövebilir...
hem cocugun gunahi neydide sinirini cocuktan cikartiyor madem istemedi sinirlendi fonletmeseydi sacini...hadi fonletti elin gariban cocugundan ne istiyor...bide aglamis cocuk yazik...:19:

yalnış kişiye yorum yapıyosun sana cevap yazan konu sahibi değil başka bir arkadaş konu sahibi sana cvp vermemiş sanırım dikkat etmeden cvp yazdın..

bugün burası çok yavaş sayfa açılmıyor butona basarken yanlış kişiye gitmiş olabilir özür dilerim. bana yorum yazana diil yanlış kişiye yazdığım için :69:

keşke o an sevgiline neden böyle bir tepki verdiğini sorsaydın ,en azından sakinleştirseydin :31: yaptığı davranış yanlış hele ki sizin yanınızda nasıl böyle bir şeye cesaret etti ,anlamadım:26: sinirlerine hakim olmasını bilmemiş diyicem ,ama ortada sinirlenecek bir durum yok(berbere git diye ısrar etmenize bu kadar sinirlendi diye düşündüyseniz)bir daha istemediği bir şey için ısrar etmeyin:31: sonra siz üzülürsünüz :17:

Konu sahibi arkadasim su anki uzgunlugunu ve pismanligini anliyorum. Sanirim sen de bir an kitlendin ve birsey yapamadin. Eger oralara yolun duserse kucukten bir ozur dilersin, gonlunu alirsin. Mumkun degilse de olan olmus, gecmis ola.

Bir onceki mesajinda sormussun konusmali miyim onunla diye. Bence birak gitsin. Daha 6 aydir taniyormussun zaten, dua et daha da ilerlemeden gordun gercek kisiligini. Insanlarin esas kisiligi bu gibi durumlarda ortaya cikar. Herkes melek taklidi yapabilir, ama gordun iste sevgilindeki insafiyeti, vicdani. Boyle birini yanina bile yaklastirma, kendi gelecegini de karartma.

merhamet apayri birsey
her kizdiginda kucuk bir cocugun bogazini sıkacaksa, yarın obur gun kendi cocugununada siddet uygulayabilir.
Ben hic hoslanmadim sevgilinizin davranisindan, ciddi birseyler dusunuyorsaniz iyi dusunun derim nacizane.Bu -sinirlerime hakim olamadim- mazeretini kabul edemeyecek bi davranis

bugun sana sinirlenip tanimadigi kucucuk cocuklari doven,yarin baskasina sinirlenip gelipte senide dövebilir...
hem cocugun gunahi neydide sinirini cocuktan cikartiyor madem istemedi sinirlendi fonletmeseydi sacini...hadi fonletti elin gariban cocugundan ne istiyor...bide aglamis cocuk yazik...:19:

aynısını düşündüm okuyunca... bir de bana size göz dağı vermeye çalışmış gibi de geldi biraz. ne olursa olsun sokakta küçücük çocuğa şiddet uygulayabileyen bir erkeğin yanında kendimi güvende hissedemezdim ben. siz içiniz rahat etmedi diye belki konuyu açtınız ama işin aslı daha büyük bir sorun arkada yatan sanırım. lütfen dikkatli olun ve iyi gözlemleyin, şiddet bir hastalık bunu artık herkes kabul ediyor.

ikili ilişkiler hakkında olumsuz, yıkıcı yorum yapmaktan hiç hoşlanmam ama erkek arkadaşınız sevgisiz, acımasız ve vicdansız bir insan bana göre.. bir dakika bile düşünmeyin ve ilişkinize son verin..

kim kimin çocuğu dövebilir ya kim .
Elin çocuğunu bu kadar rahat dövebilen biri yarın size de el kaldırır sizin yavrunuza da .
Ben anne değilim ama çocuğumu elin adamı döverse onu mahvederim süründürürüm:47:

Back
X