Sevgilim Küçük Çocuk Dövdü.

Bu affedilemez bir davranış. İlişkinizi gözden geçirin. Çocuğu dövmesine bir anlık kızgınlık sebep oldu diye bir mazaret olamaz. Sonuçta yaptığı çöp kutusunu tekmelemek ya da bağırıp çağırmak değil. Kendisine hiçbir zararı olmamış bir çocuğu dövmek... Bu sorumsuz davranışın çocukta bırakacağı izi düşündükçe daha üzülüyorum...

sor bakalım kendine bu adamla evlenilir mi, bu adamdan iyi baba olur mu, ilerde sana ya da çocuklarına el kaldırma potansiyeli ne

Keşke o çocuğun ailesi biraz duyarlı olsa. Gidip bir güzel darp raporu alsa ve erkek arkadaşını sürüm sürüm süründürse.
Ama maalesef aileler de de iş yok. Benim çocuğuma serserinin biri bunu yapacak ben sessiz kalacağım.
Anasından emdiği süt burnundan gelene kadar peşini bırakmam olayın.
Hem bunu yapanı hem engel olmayanı mahfederim.

Anladığım kadarıyla sen zaten uzun saçlı erkeklerden de hoşlanmıyorsun.
Hemen vakit kaybetmeden yolverirdim ben böyle bir insana.

güç gösteriside bri çocukta uygulaması ne kadar iğrenç!!(kimseye böyle yapmaya hakkı yok ama özellikle çocuğa yapılmış kötü bir davranış)

ben sana kibarca yorum yaptım anladımki küçücük bir çocuğa dayak atan bir erkeğinde arkadaşı anca senin gibi kaba olur. senin yazdıklarını çocukluğuna veriyorum...

çocuk değilim 26 yaşındayım.hemen saldırıya geçmişsiniz.şiddette meyilli bir konuya yorum yapmanız ironi olmuş.

Tabiki banane ne derse der ama : benim konuya yazdığım cevaptan SANANE ! illa aradan biri çıkıcak her zaman :47:

benimle aynı fikirde olan arkadaşlar var bana katılan.benim yaptığım yorum göze batmamış ama demekki sizin yaptığınız yorum batmış.yani burada o birileri siz oluyorsunuz.

Siz hala sevgilim mi diyorsunuz bu kisiye? Hangi durumda kilinizi kipirdatirsiniz merak ettim. Bogazini SIKIYOR, itiyor ve arkasindan gidip yakaliyor, tekrar bogazini SIKIYOR. Cocuk ne kadar korkmustur. Annesi babasi kendisini koruyacak kimse yok etrafta. Siz de ne güzel film gibi seyrediyormussunuz. Aferin ne güclü bir erkekmis. Ne gurur verici bir davranis olmus sizin icin. Sizin ugrunuza bir cocuk dövmüs ve gösteri yapmis igrenc insan müsvettesi.
O cocugun babasi ya da bir büyügü etrafta olsaydi yapabilecek miydi bunu? Yokmuydu yakinlarda bir karakol cocugun elinden tutup götüreceginiz ve sevgilinizin bilgilerini vereceginiz? Bu adam bu cocuga bunlari yapti diyeceginiz. Cep telefonunuz yokmuydu polisi arayacaginiz?

Nasil duruduramadiniz aklim almiyor. Cocuk bu ya. Nasil korusun kendini. Kücük bir cocuga siddet uygulayan kadar onu seyreden ve müdahele etmeyen de sucludur bana göre. Koluna girip hicbirsey olmamis gibi yürüyüp gittiniz mi? Günah degilmi o cocuga? Ne düsünüyorsunuz diye soruyorsun. Ben de anneyim ve yemin ediyorum benim cocuguma böyle birsey yapilsin pesinize düser, kuaförden baslar arar bulurum dünyayi dar ederim ikinize. Bir avukat tutup süründürürdüm ikinizi.Yok öyle sok olmustum ondan seyedemedim falan.Üstelik cocuk size hicbirsey söylememis, yapmamis.

Cogunluk aynı fıkırde gordugun gıbı:19:
Bgen butonu kalktıgından dolayı bende fıkrımı yazmak ıstedım..:37:

Erkek arkadasın psikolojisi yerınde mı acaba?:26:
Baskasının cocuguna el kaldırmak haddıne mı dusmus?:51:

sevgilin mi neyse o insan müsveddesiymiş sen de basiretsizmişsin. kusura bakma ama o benim çocuğum olsa sevgilin su an yataga falan mahkumdu. sana kızmış çocuk boğazlamış yok ya! demek bunu patronuna kızsa sana yapacak sana kızsa çocuğunuza :(((( şiddetin sonu yok. bence yol yakınken dön

benimle aynı fikirde olan arkadaşlar var bana katılan.benim yaptığım yorum göze batmamış ama demekki sizin yaptığınız yorum batmış.yani burada o birileri siz oluyorsunuz.

SİZ olmaktanda çok mutluyum. benim yorumum göze batmadı hayatım. aradan kelimeyi cımbızla çeken birileri çıkmış. malum kadınlar hemen aradan çıkmaya bayılıyorlar. sözüm meclisden dışarı.:72::72::72:

sadece şok olmuştum... beklemiyordum hiç bu tür birşey.. konuşmadık bi süre... sonra dediklerinizin aynısını söyledim zaten dedim bana da vurabileceğini gösterir ona vurabilmen falan diye... bilemiyorum konuşacak mıyım onunla yeniden ama asıl önemli olan soru şu. konuşmalı mıyım? onu hiç bilmiyorum... tek bildiğim ızdırap duyuşum onu durdurmadığım için... herşey çok kısa bi sürede oldu ve ben mal gibi bakakaldım... çok üzgünüm... gerçekten

onu terk etmeniz için size vurması mı gerekiyor. şiddet yanlıştır ama size uygulanırsa öyle mi?
ne demek küçük bir çocuğun boğazına sarılmak tekmelemek. üstelik çocuk hiç bir şey yapmamış. haksızlık karşısında susan da haksızlık yapan kadar suçludur. ne demek donup kaldım. sizin yakınınıza böyle bir şey yapsa yine şok olur kalır mıydınız?

nemi düsünüyorum???
sevgilinin igrenc bir herif oldugunu!!!
nasil pasif kaliabildinizki???

vallahi oradaki cocuk benim cocugum olsaydi, ben adamin ümmügünü sikardim ya!! yolardim o uzun fönlenmis saclarini

cocuklara kalkan eller kirilsin! hickimsenin ufacik cocuklarin psikolojilerini bozmaya hakki yok!

1. sevgilim kelimesinden hiç hoşlanmıyorum kocişim aşkım gibi geliyo bana onu erkek arkadaşım yapalım bence
2. orda neden sessiz kaldınız onada anlam vermiş diilim
3.kusura bakmada erkek arkadaşınız biraz agresif ve saldırgan biri anladığım kadarıyla:63:
4.eğer o boğazını sıktığı çocuk benim çocuğum olsaydı orda o arkadaşını evire çevire döverdim. kendi fikrim bunlar katılmasanızda yazmak istedimmm ..:63:

Cok afedersın, senın hoslanmadıgını bılmıyorduk.
Bılseydık, hıc kırar mıydık senı !

Tovbe estagfurullah, kocamıza nasıl seslenecegımıze de karar veremeyecegız artık!

Aha da dıyorum, kocısımı cok sevıyorum o benım arım, balım, petegım he bı de sevgılım :16:

Ayrıca bende Turkce'nın duzgun kullanılmamasından hoslanmam.
Isaretlı yerlerı duzeltelım, ısaretlemedıklerımı de sen bul bence!

Son düzenleme:

Cok afedersın, senın hoslanmadıgını bılmıyorduk.
Bılseydık, hıc kırar mıydık senı !

Tovbe estagfurullah, kocamıza nasıl seslenecegımıze de karar veremeyecegız artık!

Aha da dıyorum, kocısımı cok sevıyorum o benım arım, balım, petegım he bı de sevgılım :16:

Ayrıca bende Turkce'nın duzgun kullanılmamasından hoslanmam.
Isaretlı yerlerı duzeltelım, ısaretlemedıklerımı de sen bul bence!

Öncelikle SİZ diyeceksin !!!!! yaa siz konuya cvp vereceğinize neden özellikle beni aradan görüpde bana cvp yazıyosunuz. ne kadar takıntılı birisiniz. banane kardeşim ister kocana kociş de ister sevgilim de cicim de ne dersen de. ben sizemi yazdım cvp.da aradan çıkıyosunuz. türkçeyi düzgün konuşan ve düzgün yazan kişilere cvp yazın bence. o güzel sihirli parmaklarını bana cvp vererek yorma şekerim.
Haaa burda edebiyat dersi yapacağınıza konuya verin kendinizi nasıl fikir ama:52::52::52::52::52::52::52:

Back
X