Sevgilim Küçük Çocuk Dövdü.

Öncelikle SİZ diyeceksin !!!!! yaa siz konuya cvp vereceğinize neden özellikle beni aradan görüpde bana cvp yazıyosunuz. ne kadar takıntılı birisiniz. banane kardeşim ister kocana kociş de ister sevgilim de cicim de ne dersen de. ben sizemi yazdım cvp.da aradan çıkıyosunuz. türkçeyi düzgün konuşan ve düzgün yazan kişilere cvp yazın bence. o güzel sihirli parmaklarını bana cvp vererek yorma şekerim.
Haaa burda edebiyat dersi yapacağınıza konuya verin kendinizi nasıl fikir ama:52::52::52::52::52::52::52:

Emredersın sekerım!

Sen baskalarının ozelıne mudahale edebılıyorsan sayet, benım de senın yazdıklarını elestırmeye hakkım vardır.

Senınle munakasa etmeyecegım, konu sahıbıne saygı duydugum ıcın.

Emredersın sekerım!

Sen baskalarının ozelıne mudahale edebılıyorsan sayet, benım de senın yazdıklarını elestırmeye hakkım vardır.

Senınle munakasa etmeyecegım, konu sahıbıne saygı duydugum ıcın.

ben size diil konuya cvp verdim aradan çıkan sizsiniz. Müdahale etmek demek laf sokmak diildir. Ben münakaşayı zaten sevmem cnm. başlatan sensin. kolay gelsin:54:

Canim ilişkinizi gözden geçir bence.Küçücük korunmasız bir çocuğa nasıl el kaldırabilir..Kusura bakma ama sevgilin aciz bir insan benim gözümde..Yarın öbürgün sinirlenince sana neler yapacaktır kim bilir..

şu konu başlığını görünce içim sızladı gerçekten. birinin dövülmesine seyirci kalmak çok kötü bi durumdur bunu çok iyi biliyorum ama bazen insanın nutku tutuluyo muhtemelen seninde öyle bir anına denk gelmiştir. bence bir erkeğin kişiliği önce annesine sonra da çocuklara olan davranışlarıyla çözülür. annesine saygısızlık yapan bağıran adamdan nasıl iyi bir sevgili koca olmazsa küçük ve koca bir adama karşı kendini savunamayacak bir çocuğa karşı da şiddet uygulamak aynı şeydir.
o çocuğun yerinde iri yarı bir kapkaçcı olsaydı aynı şeyi yapamazdı emin ol. ve bence şunu kesinlikle aklından çıkarma, bi insan küçük bir çocuğa ya da hayvana ya da bir insana hiç farketmez, vurabiliyosa HATTA VURMAKLA BİLE TEHDİT EDİYOSA sende tehdit altındasın demektir. çünkü o kişiye göre bu çok normal bişeydir bu küçücük olayda bile bu tepkiyi verebiliyosa ki şiddeti mazur gösterebilecek hiç bir durum olamaz bence.

bana kalırsa bu konuyu konuşma bile çünkü nişanlın seni ikna etmeye çalışıcak türlü bahaneler sunucak ve sende aslında ikna olmasan bile sevdiğin ve sana böyle davranacağına ihtimal vermek istemediğin için devam ediceksin ilişkine.

birinden şiddet gördüysen bunun ne kadar ağır birşey olduğunu biliyosundur. görmediysen de bence asla böyle birşeye fırsat verme. ASLA. ve ASLA bana yapmaz deme, bırak başkasını insan bazen kendisine bile güvenemiyo. :50:

şahsen ben bu olaya şahit olsam, bunu sevgilim yanımda yapsa ilk düşüneceğim şey "bu adamla ben bir ömür geçirebilir miyim" olmazdı...

önce o küçük savunmasız çocuğun hakkını savunur, parkın ortasında bir güzel cıngarımı çıkartır onu yerin dibine sokar arkamı döner giderdim. sonra da bir daha yüzüne bakmazdım zaten...

Ebuduk, konunuzu okuyunca yüreğim büyük deprem yaşadı..

Kendinizi hareketsiz kaldı diye suçlamışsınız ama insanoğlu bazen bir şok yaşar ve kontrolsuz kalır..Evet kıyamet koparsaydınız çok daha haddini bilecekti belki ama bu sizin suçunuz değil

Yabancı bir çocuk çıkıp tepemizde tepinse zarar verecek derecede itekleyemeyiz bile onu..

İnsanın eşinden-sevgilisinden görmesi gereken en başta gelen karakter(!!)istik özelliklerden biri MERHAMET.

Ayrılık kelimesini duyunca en başta karşı gelenleden biriyim..

FAKAT ben olsam düşünmeden, hiç arkama bile dönmeden AYRILIRDIM..
Ayrılma nedeni başka ne olabilir ki ? ; merhametsizlik, kabalık, şiddet yanlısı, öfkesini kontrol edememesi, başkasına kızıp iletişim eksikliği yaşayıp suçsuz birinden üstelik çıkarmak öfkesini.

İçinde bir canavar taşıyan bir insanı asla yanımıza bile yaklaştırmamalıyız, bırakın hayat yoldaşı seçmeyi..

Böyle kendini bilmezler çıkıp çocuklarımızı dövsün diye mi çocuklarımızı büyütüyoruz.
Ben o çocuğun ailesi olsaydım erkek arkadaşınızı bir güzel döverdim.
Geçen yıl ablamın oğlunu okulda öğretmeni dövmüş. Soluğu okulda aldım nasıl gittim oraya onu bile bilmiyorum inanın.
Onu önce okulda rezil ettim. Ve umuyorum davamız sonuçlanınca o kutsala meslekten men edilicek.
Biz çocuklarımızı orda burda karaktersiz 5 para etmez insanlardan dayak yesinler diye büyütmüyoruz.
Tepkisiz kalmanız o anki şaşkınlığınızla olabilir ama yol yakınken bir kez daha düşünün...

şahsen ben bu olaya şahit olsam, bunu sevgilim yanımda yapsa ilk düşüneceğim şey "bu adamla ben bir ömür geçirebilir miyim" olmazdı...

önce o küçük savunmasız çocuğun hakkını savunur, parkın ortasında bir güzel cıngarımı çıkartır onu yerin dibine sokar arkamı döner giderdim. sonra da bir daha yüzüne bakmazdım zaten...

Aynen...

Konu sahibinin pasif durmasını bende yadırgadım. Hadi bir anlık afallama diyelim bu harekete...

Ama çok merak ediyorum acaba halen onunla elele yürüyor mu yoksa böyle bir apaçiyle yollarını ayırdı mı?!:68:

Allahım içimden bir ses ne olur burda yazılanlar gerçek olmasın diyor...

Nasıl yani yaaa.. Adam parkta yanına gelmiş daha 8-9 yaşında bir çocuğa önce kabadayılık yapıyor. Çocuk aynı tepkiyi verince (çocuklar ayna gibidir, yansıtmış sadece) birde üzerine dövüyor öylemi..

Öncelikle sorunuzu yanıtlıyayım çok sinirliyim arada karambole gitmesin.. Eğer daha hala bu iğrenç mahlukla konuşup konuşmama konusunda kararsız kalıp bunu bize soruyorsan sende kendini bir gözden geçir kardeşim. Daha ilişkini gözden geçirmeyi bir düşünme derim. Aslında kılını kıpırtamamak dahası onu yanına düşüp o çocuk orda öylece ağlarken onu bırakıp gitmek gibi davranışlar da bana göre affedilemez..
Senin yerinde orda ben olsam hadi o insan müsvettesi o çocuğu döverken bişe yapamadım basiretim bağlandı diyelim en azından yanına düşüp onunla gitmezdim orda kalır o çocuğa sarılı bir su içirir sakinleştirirdim zavallıyı. O hayvanıda polise şikayet eder çocuğu ailesine teslim ettirirdim. Zavallıcık arkadaşlarından dayak yerkende oralı olmamışsınız..
Of yaa nasıl bir vicdansızlıktır nasıl nasıll...

Sanki o küçüğün annesi onu sizin sevgilim dediğiniz (diyebildiğiniz) hayvan bozması parkta alsın gırtlaklasın diye bu yaşa getirdi.. Allahım sen bu insanlara kendin ver cezalarını çoluğumuzu çocuğumuzu böyle vicdansız utanmaz SAÇI UZUN AKLI KISA mahluklardan koru ya rabbim...

Son düzenleme:
bugün tvde izledimde böyle kendinden güçsüzlere şiddet uygulayan bir erkek en gergin anında dışarı çıksa ve kendinden iri birine sataşmaya kalksa aynı bu tarzda ve karşısındakinin iriliğine gücü yetmese ağzını açmaz yada anında daha yumuşak oluverirmiş ama evde eşine yada çoluk çocuklara karşı gücü yeteceğini bildiğinden aslan kesilirmiş:)))))))yani hoş değil yapılan..insanın yetiştirilme ve aldığı evdeki eğitimdende kaynaklanıyor erkek arkadaşın çocukluğunu o şekilde geçirdiyse ondan etkileniyordur belki ama tabi bu onun haklı olduğunu göstermez..bence ona düşündüğünü ve o anki hareketinin sana çok itici geldiğini söyle.belki anlar.

1. sevgilim kelimesinden hiç hoşlanmıyorum kocişim aşkım gibi geliyo bana onu erkek arkadaşım yapalım bence
2. orda neden sessiz kaldınız onada anlam vermiş diilim
3.kusura bakmada erkek arkadaşınız biraz agresif ve saldırgan biri anladığım kadarıyla:63:
4.eğer o boğazını sıktığı çocuk benim çocuğum olsaydı orda o arkadaşını evire çevire döverdim. kendi fikrim bunlar katılmasanızda yazmak istedimmm ..:63:

çoğu kişi yorumlarınıza yorum yapmış aslında haklılar ama yanlış anlamışsınız sanırım..yani hani bir kelimeyi bile söylemekten söylemeye fark vardır derler ya onun gibi olmuş..yani cümlenize gerçekten emir verici kelimelerle başlamanız hoş olmamış bende diğer arkadaşlar gibi düşündüm açıkcası..yalnız arada çıkanlar oluyor diye değilde yaptığınızı düzeltmeniz için yaptığımı görürseniz sevinirim..yani bir kişi olsa tamam belki anlayamadınız derdimde yazdığınız kelimeler hoş değil..neyse benim yazma amacım şu son cümleniz aslında..şiddete karşısınız ama şiddet uygulamayada hazırsınız garip değilmi??konuyu açan kişinin derdi zaten şiddetin ne kadar itici geldiği diye düşünmüştümde.

bence sevgilini kuaföre gitmeye zorladığın için falan değil olayı sadece izleyip müdahele etmediğinden,
ve gelip bize dert yandığın için kendini suçlu hissetmelisin.
olup biten bi olay hakkında nie yardım isteyip vicdanını rahatlatmamızı istiyosunki.
vala sinirlenince sinirini böle abuk sabuk hareketlerle çıkarmaya çalışan bi insanla iletişimi kesmek yerine
neden bizden fikir istiyosun hala anlamış değilim. aa tebrikler çok güzel bişey yapmış falan dememizi beklemiyosun heralde. üstelik hala sevglm die bahsediyosun ondan.
yaptığı şey hiç normal değil.. hele de senin yanın böle bi kabalık yapması. (yazık yavrucuğa..) psikolojisimi bozuk ? tepkini önceden tahmin etmedimi acaba. onun hakkında neler düşüneceğini bilemeden böle bi hareket yaptı ? onu geçtim küçücük çocuğaı acımadımı yazık günah. sorunlumu acaba çok mera ettim ben
benden sana tek tavsiye senin sevgili dediğin o şahsiyetle birlikteliğini hiç bir şekilde devam ettirme

Son düzenleme:
Ne düşünebiliriz ki?
Bir kere o çocukla sevgilinizin zeka kapasitesi arasında uçurum var.
Şahsen kendimi çocuğun yakını yerine koydum eğer ben olsaydım sevgilinizi şikayet etmiştim bile.
Ne demek boğazını sıkmak ya, sevgiliniz kendini ne zannediyor?
Şiddete eğilimli, bir de çocuklara uygulayan birinden ne hayır bekliyorsunuz?
Kuaföre gittiği için sinirli olmasıyla açıklanabilecek bir durum mu bu sizce?
Siz sadece ses çıkarmadığınız için haksızsınız. Bugün bunu yapan yarın ne yapar iyi düşünün taşının.
Sağlıcakla kalın..

bizede okulda çattılar erkek arkadaşımla otururken fakültenin o bölgesi onalrınmış düzgün oturmalıymışız :31: sadece el ele tutuşuoduk benimkinin gözleri açıldı ne diyon sen dedi bizi uyaranın arkasındada en az 20kişi ben yusuf yusuf oldum sevgilim geri adım atmıo en son tuttum elinden ben dayanamam kavgaya beni seviosan gel burda bayılırım dedim geldi benle ama hep onların tarafına bakar durur hala içinde kaldı ne biliyim erkekler garip ama o an boş boş bakman dahada garip:31:

Son düzenleme:
:53:Ay gülüm sen hala bu adamla birliktemisin?Dikkat et mazallah ters bi anına denk gelirde sanada vurur murur.
Ay çok sinirlendim.ne münasibet gelsin elin çocuğunun boğazını sıksın.ne ayıp şey ya.
Sende hadi ilk anda şoktaydında çokmu uzun sürdü o şok ablam.bi silkelenip kendine geleydinde
sen napıyosun küççük çocugun boğazına yapışıyosun akranınmı boydaşınmı diyemedinmi?

Back
X