Sevgilim küfür etti

Bulamadım kusura bakmayın. Konu o kadar değişik geldi ki!
Ama bir o kadar da rahatsız oldum yazım şeklinizden. Neyse kolay gelsin. Atarlanma hemen genç hanım
Yani o an yaptigim sinirle yanlisti tabii ki ben
Senin bu anlattıklarına bizim burda tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derler. Yaşlar kaç?? İkinizde bir ilişki kaldıramayacak olgunluktasınız bunu bil
21-21 ikimiz de.. cidden sanirim kaldiramiyoruz.. kavga edince fazla ileri gidiyoruz hep..

ahh atarli tripli gençlik
öfkeyle kalkan zararla oturur.
hakliyken haksız duruma düşmek.

biraz sakin ol.
ofkeliyken bile sınırlarını koru ki karsidakide koruyabilsin.
ikinizde ayıp etmişsiniz.
tekrarı olursa bu tür konuşmaların bence son derece seviyesiz bir ilişkiniz olur.
ders aldık bir daha asla olmaz diyorsanız güzelce konuşun karşılıklı özür dileyin ve tekrarlamayin.

Bir kız gördün, sinir oldun ve başkasından hoşlandığını söyledin erkek arkadaşına, o da sinir olsun diye..
Allaaam Yareppim

nerden biliyosun yaşının küçük oldugunu
Yazdıklarından bariz anlaşılıyor. Yanlış bir hareket ve çocuk yaşta yapılcak bir hareket. Yani yaptığıyla ilgili hiçbir yorum yapmıyorum. Yaşı büyük dahi olsa bir insanın bir insana o şekilde bir laf demeye hakkı yok bence. Ben kendimde şahsen o haddi görmem. Herkes haddini bilse keşke.

Yani o an yaptigim sinirle yanlisti tabii ki ben

21-21 ikimiz de.. cidden sanirim kaldiramiyoruz.. kavga edince fazla ileri gidiyoruz hep..

Tartışmalarda ilişkinin içinde olan şeyler.ama yok ben zaten baskasından hoslanıyodum küfürler argolar havada ucusuyosa zamanla laçkalaşır o ilişki. Sevgi ve saygı birbirinden ayrılmadan gösterilmeli. Çok seviyorum ama tartışınca sövüyorum olmuyo malesef

21 yaşındasın ama o esnada söylediğin çok saçma olmuş çocuk gibi
Ne gereği vardı neyse etkiye tepki olmuş gibi
Çünkü senin dediğin lafta resmen küfür gibi,söylenişi farklı yalnızca

O zaman kendine elma muamelesi yapmasaydı konuyu yazan
Muameleyi hak gören sizsiniz,yani başkasının kucağından toplamak ne demek nasıl yakıştırıyorsunuz bu cümleyi bir hemcinsinize ve size bu hakkı kim tanıyor?
Bakış açınızla her türlü pisliği yakıştırırsınız da şimdi, yazık değiştirin bu kafaları....

Kendi canınız yanınca onun ki de yansın istediniz sanırım ama hatalı sizsiniz.
Daha büyük bir tepki vermediğine dua edin bence.
Sorun sevgilinizin küfür etmesi değil, sizin çocukça tavrınız.

Yaslar 13-15 falan galiba .
Herşeye çok anlam yükleyip adına ilişki diyorsunuz
Bide şeye takildim görmek istediğinde yanıma kadar gelir nedir yahu lütfetmis gibi . Görecek adam tabiki yanınıza gelecek .

Çocuksunuz çocuk ilişki sizin neyinize yaa siz bir kız görmeyle sinirlenip başkasından hoşlanıyorum diyorsunuz o küfrediyor ki kızmakta da haklı çocuk oyuncağı gibi saygı bitmiş değil zaten yok siz bitirin büyüyünce öyle ilişkilere başlarsınız çünkü yeniden olacak böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…