Abarttın sanki he ?adam haklı. bugun bunu söyleyeni yarın başkasının kucağından toplar
Yani o an yaptigim sinirle yanlisti tabii ki benBulamadım kusura bakmayın. Konu o kadar değişik geldi ki!
Ama bir o kadar da rahatsız oldum yazım şeklinizden. Neyse kolay gelsin. Atarlanma hemen genç hanım
21-21 ikimiz de.. cidden sanirim kaldiramiyoruz.. kavga edince fazla ileri gidiyoruz hep..Senin bu anlattıklarına bizim burda tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derler. Yaşlar kaç?? İkinizde bir ilişki kaldıramayacak olgunluktasınız bunu bil
Elma mı topluyor hanımefendi?
Kız belli ki küçük, buraya yazmış etmiş. Yapılması gereken büyük olarak uyarmak değil midir ya ne demek başkasının kucağından toplamak? Bazıları haddini çok aşıyor bu sitede .
Ozan güvenin sesi kulaklarımda çınladı.kaç yaşındasın sen
Yazdıklarından bariz anlaşılıyor. Yanlış bir hareket ve çocuk yaşta yapılcak bir hareket. Yani yaptığıyla ilgili hiçbir yorum yapmıyorum. Yaşı büyük dahi olsa bir insanın bir insana o şekilde bir laf demeye hakkı yok bence. Ben kendimde şahsen o haddi görmem. Herkes haddini bilse keşke.nerden biliyosun yaşının küçük oldugunu
Yani o an yaptigim sinirle yanlisti tabii ki ben
21-21 ikimiz de.. cidden sanirim kaldiramiyoruz.. kavga edince fazla ileri gidiyoruz hep..
nerden biliyosun yaşının küçük oldugunu
Muameleyi hak gören sizsiniz,yani başkasının kucağından toplamak ne demek nasıl yakıştırıyorsunuz bu cümleyi bir hemcinsinize ve size bu hakkı kim tanıyor?O zaman kendine elma muamelesi yapmasaydı konuyu yazan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?