G Giztegi5 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Mart 2018 51 78 3 28 3 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Giztegi5 #61 Ha Attonatofoli .!.: o gordugunuz kız kımmıs pekı ogrendınmı? ayrıca ılgısı varsa sana yanı anlattıgınız derce ılgılenıyor kırmıyorsa oyle bı ınsanı uzme bence. Genişletmek için tıkla... Haklisiniz tesekkur ederim❤
Ha Attonatofoli .!.: o gordugunuz kız kımmıs pekı ogrendınmı? ayrıca ılgısı varsa sana yanı anlattıgınız derce ılgılenıyor kırmıyorsa oyle bı ınsanı uzme bence. Genişletmek için tıkla... Haklisiniz tesekkur ederim❤
Pembekoala35 Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2016 7.654 13.720 248 3 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Giztegi5 #62 kaynanadelisi .!.: adam haklı. bugun bunu söyleyeni yarın başkasının kucağından toplar Genişletmek için tıkla... ay bide millet begenmis bunu.konu sahibi haksiz ama bi kadin olarak bu yorumunuzu kiniyorum.
kaynanadelisi .!.: adam haklı. bugun bunu söyleyeni yarın başkasının kucağından toplar Genişletmek için tıkla... ay bide millet begenmis bunu.konu sahibi haksiz ama bi kadin olarak bu yorumunuzu kiniyorum.
sevde_ Sokak hayvanlarına su, yemek ve şefkat."Sevap"tır Kayıtlı Üye 25 Şubat 2011 10.392 25.117 598 3 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Giztegi5 #63 Bu ilişkiden bir halt olmaz. Hem laçkalık hem çiğlik akıyor dialogtan. Saygı da yok. İkiniz de büyüyün, sonra aşık olursunuz.
Bu ilişkiden bir halt olmaz. Hem laçkalık hem çiğlik akıyor dialogtan. Saygı da yok. İkiniz de büyüyün, sonra aşık olursunuz.
Maviminval Çaresiz'seniz çare'sizsiniz tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Kasım 2017 355 520 18 3 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Giztegi5 #64 Konu sahibi dediğin olmamış orda haksızsın.. bu ilişki devam edermi onuda siz bilirsiniz birdaha tekrarı olmazsa zamanla unutulur belki Diğer yandan bi üye edepsizlik yapmış sabrını takdir ettim , ben olsam aynı kalemde bi cvp verip ban yerdim
Konu sahibi dediğin olmamış orda haksızsın.. bu ilişki devam edermi onuda siz bilirsiniz birdaha tekrarı olmazsa zamanla unutulur belki Diğer yandan bi üye edepsizlik yapmış sabrını takdir ettim , ben olsam aynı kalemde bi cvp verip ban yerdim