Sevgilim küfür etti

Küfür ayrı, sizin söylediğiniz ayrı yanlış. Ben yine de ılımlı yaklaşacağım, bir daha böyle bir şey yapmayacağınıza dair karşılıklı söz verirseniz ve gerçekten yapmazsanız saygıyı koruyabilirsiniz.

Oturup düzgünce anlaşmak varken çocukça kavga etmişsiniz, olmamış.

Yaş kaç acaba ?
Şu durumda pek olgun bir davranışta değil ilişkiniz
KOnuşmalara bakılırsa ergen haraketler.
Nasıl bir küfürmüş o ?
Sizinki de netürden bir kıskandırma anlamadım.

Açıkçası başlangıç yapmış ,umarım devamı gelmez.

öfke ile kalkan zarar ile oturur.Hayatın tüm evrelerinde, tüm konularında sabit bir kural.olmamis davranışlarınız.

Açıkçası bırak sevgiliyi eşim bana bunu değil buna yakın birseyi söylese ana avrat düz giderim heralde. Hem de hayatında doğru düzgün küfür bile etmemiş bi insan olarak.

Ben küfüre karşıyım ama sevgilim sırf beni kıskandırmak için gelip ben başkasından hoşlanıyorum dese etmediğim hakaret kalmaz bir daha samimiyetine de inanmam özrünü de kabul etmem.
Sevgilin 1 haksızsa sen 10 haksızsın. Biraz olgunlaşman gerekiyor.

Tesekkur ederim

öfke ile kalkan zarar ile oturur.Hayatın tüm evrelerinde, tüm konularında sabit bir kural.olmamis davranışlarınız.
Haklisiniz cidden. Hayat maalesef boyle. Soyleyince insan pisman olsa da yasanmisliklar silinmiyor.. Agzi tutmak gerekiyor bazen

Evet karşılıklı saygısızlık edilmiş.
Tepkilerinizi bir kaç defa düşünüp gösterin.

Tecrübesizlikten. Olayın üstünde çok durup açmayın. Unutulur.
Erkekler bizim gibi takılıp kalmaz genelde.

:))) Belliki yaşın küçük kıskançlığını doruklarda yaşa da biraz olgunlaşınca ne kadar komik olduğunu hatırlayıp suan bizim sana güldüğümüz gibi gül sen de

Cok tesekkur ederim kalp kirmadan yorum yaptiginiz icin..

o gordugunuz kız kımmıs pekı ogrendınmı? ayrıca ılgısı varsa sana yanı anlattıgınız derce ılgılenıyor kırmıyorsa oyle bı ınsanı uzme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…