• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim/kuzenim neden paylasimlarini sildi?

Nasıl aşk yahu daha geçen napsam diyordun ne ara aşık oldun aa kuzenim erkekmiş diye farkedip yıldırım aşkına mı tutuldun yani?
Ona bakarsak kuzeni avukattı, ama şimdide okulu uzamış oldu. Konu sahibi bizimle acayip kafa buluyor. İlk konusu akraba evliliği, 2. Konu acaba aldatiliyor muyum? gibisinden...Ama kabul edelim, yüzlerce mesaj yazdıracak konular açıyor.

Sence? :KK53:
Kuzen beye demişlerdir Helga ile gez toz, her haltı yapabilirsin. Ama evlenmek yok. Evleneceğin kişiyi biz seçeriz diye. :KK53:
Ama Sivaslı'ya yasak Alman falan, hele hele cinsellik ooooo:olamaz:
Ben zaten yanıtı biliyorum da kendisine kabul ettirmek mesele.
Ailemiz zorlamıyor niye benle evlenmeye mecbur olsun ki diyor. Çünkü rahat rahat çapkınlık yapmak için çünkü zaten Türk olmayan biriyle evlenemez

Şimdi bana mesaj attı olmayan bir şeyden mi ayrıliyoruz gibisinden ben de toka vardi dedim evet dedi o masada üç kişiydik arkadaşlarımla ben de dedim ki neden üstsüz fotoyu kaldırdın, evlilik yolundayim evli adamin öyle fotosu mu olur dedi. O gün çekilmiş farklı foto da attı gerçekten arkadaşlarıydı yanındakiler :KK43:((;;
Evlilik yolundaki adam tokalı fotoğraf mı paylaşırmış diye sorsaydınız.
Hem önce sevgilisiyle buluşup buluştuğu kız mekandan ayrıldıktan sonra arkadaşlarının ortama gelmediği ne malum ??
Bence kesin aldatılıyorsunuz aman dikkat 🤦‍♀️

Bence sizi yedekte tutuyor. Sevgilisi ile gününü gün edecek sonunda size gelecek. Neden mi? Çünkü amcamız öyle istiyor.

A) Toprak/miras bölünmesin
B) Oğlum zengin aileye kapak atsın
C) Oğlum yurt dışına gitsin, kendini kurtarsın.

Sebep bunlardan biri bence.
Miras çoktan bölündü bir ev vardı ortak gerisi ayrı ayrı
Onlar bizle aynı zenginlikte
O da Almanya’da

Şimdi bana mesaj attı olmayan bir şeyden mi ayrıliyoruz gibisinden ben de toka vardi dedim evet dedi o masada üç kişiydik arkadaşlarımla ben de dedim ki neden üstsüz fotoyu kaldırdın, evlilik yolundayim evli adamin öyle fotosu mu olur dedi. O gün çekilmiş farklı foto da attı gerçekten arkadaşlarıydı yanındakiler :KK43:((;;
Ustsuz fotoyu kaldirma nedeni gercekten cok ikna ediciydi.ben tamamim.evlenince haşema da giyer bu denize girerken😅

Evlilik yolundaki adam tokalı fotoğraf mı paylaşırmış diye sorsaydınız.
Hem önce sevgilisiyle buluştuğu kız mekandan ayrıldıktan sonra arkadaşlarının ortama gelmediği ne malum ??
Bence kesin aldatılıyorsunuz aman dikkat 🤦‍♀️
Toka yine orda fotoda canim

Ona bakarsak kuzeni avukattı, ama şimdide okulu uzamış oldu. Konu sahibi bizimle acayip kafa buluyor. İlk konusu akraba evliliği, 2. Konu acaba aldatiliyor muyum? gibisinden...Ama kabul edelim, yüzlerce mesaj yazdıracak konular açıyor.
Bide amcası demiş oğlum da kimmiş seni tutarım ben sfghjk

Adam haklı. Memeleri görünüyordur o fotoda, evlenecek biraz çeki düzen vermesi herkese göstermemesi lazım.

Back
X