• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim/kuzenim neden paylasimlarini sildi?

Hala da ikna olmuyor. Akraba olmayanlar aldatmıyor mu diyor hay allahım. Farkında değil kendisini yengesi seçmiş çocuğun ilgilendiği falan yok. Yengesinin gelini, kuzeninin değil.

Ben bir sivasli aile taniyorum. Onlarda da cogunluk akraba evlilikten olusuyor. Ve biri "disardan" evlense "sıra dışı oluyor. Onlarda "normal" olan bu. Ben iste daha önce kimse bilmiyordu felana inanmiyorum. Yakistirmalar böyle ailelerde erken oluyor. Sahsen bende öyle ortada öldüm bittim sevdim durum olmadigini düsünüyorum. Ama ailede herkesin isine gelecek bir izdivax gibi

Ulan ben bir kere de görmedim ki "Heaaa seni çatır çatır aldatıyorum, kankam mankam da değil o kız. Senden fırsat bulduğum her an soluğu yanında alıyorum." diyen bir herif. :KK53:
Hepsi, "Aşkım saçmalama yav o benim kardeşim gibi." diyor.
Benzer İşler

Benim de kankalarım var tatile bile geldiğim erkek kankalarım var
Tatlım sen üst dairedeki amcanın oğlu ile evleniyon. Anladın? Hani sizde çok normal şeyler bunlar. Uydurma zahmetinde bulunma diyorum kaçtır sana, yemiyoz.

Benim de kankalarım var tatile bile geldiğim erkek kankalarım var

tamam-inandim.gif

Sivas'ın yollarına, çıkayım dağlarına...

Sen trolsün ama neden yani çok mu sıkıldın, çok sıkıcı bir konu da :KK43:
Kuzeni diye başlığa özellikle yazması bundan.
Çok komik :)
Ayhhh kuzenim olduğu gerçeği lütfen gündem olmasın

Back
X