Sevgilimin saçmalama demeleri beni çok sinir ettiği için altında nedenler arıyorum 3 yaş arasında çok fazla bı fark olacagini düşünmediğinim için okul konusunu düşündüm sizce 3 yaş normal mi yoksa ona çocuksu düşünmem normal geliyo olabilir miFikir uyuşması mezuniyetten ziyade farklı bakış açısından oluyor
Siz bu konuya takıyor gibi hissettim ben
Sevgilimin saçmalama demeleri beni çok sinir ettiği için altında nedenler arıyorum 3 yaş arasında çok fazla bı fark olacagini düşünmediğinim için okul konusunu düşündüm sizce 3 yaş normal mi yoksa ona çocuksu düşünmem normal geliyo olabilir mi
Ama onu seviyorum bazen o beni üzmemek için bazen ben onu üzmemek icin konuyu kapatıyoruz ya da sen haklısın diyoruz bu iyi bişey mi kötü bişey mi anlamadimAranizda hem uyum hemde hayat bakis acisi catismasi var.
ilerde sorun olabilir sizin icim tekrar düsunun derim.
Kapalilan konular aslinda sizin icin buyuk sorun kapatiyorsunuz ama ilerde birikir birikir bir yerde patlak verir.Yinede cok seviyorsaniz bir sure daha cabalayin.Olmuyorsa oluruna birakin .Ama onu seviyorum bazen o beni üzmemek için bazen ben onu üzmemek icin konuyu kapatıyoruz ya da sen haklısın diyoruz bu iyi bişey mi kötü bişey mi anlamadim
Şimdiden soru işaretleri başladıysa hiç ciddi planlar kurma bence. Eğer okulun 4 yıllık ise, bölümünü beğenmemen de tuhafıma gitti. İstese bu bölümü o da okurdu ama okumuyor çalışıyor demişsin. Bunu sana bizzat o mu soyledi? İnsanın gözünde tepeden tırnağa kompleksli bir ilişki ve kompleksli muhabbetler canlaniyor ister istemez.Sevgilim lise mezunu ben üniversite okuyorum.. ben bunu sorun etmiyorum oda etmiyo çok iyi bı bölüm okumuyorum istese oda okur ama istemiyo çalışıyo onun kararı. Bazen bazı konularda benim fikirlerimi saçma ve çocukça bulduğunu söylüyo aramızda 3 yaş var belkide bu yüzden bilmiyorum ama acaba içten içe bunu sorun ediyomudur yoksa fikirlerimi bazen saçma bulması normal mi değil mi bilmiyorum her konuda aynı şeyleri düşünmemizi beklemiyorum ama bana saçmalama diye cevaplar vermesi beni sinir ediyo bılmiyorum ben mi biraz abartı yorum bu konuyu sizce yoksa sevgilimin içinde lise üniversite çatışması varmıdir ona bunu soramiyorum çünkü bana üniversite okumam konusunda hiç okuma felan diye şeyler söylemedi ona sorsam saçmalama cevabını alacağımdan eminim
Bu benim fikrim yani istese yapabiliceginden eminimŞimdiden soru işaretleri başladıysa hiç ciddi planlar kurma bence. Eğer okulun 4 yıllık ise, bölümünü beğenmemen de tuhafıma gitti. İstese bu bölümü o da okurdu ama okumuyor çalışıyor demişsin. Bunu sana bizzat o mu soyledi? İnsanın gözünde tepeden tırnağa kompleksli bir ilişki ve kompleksli muhabbetler canlaniyor ister istemez.
Peki sevgilin seninde düşüncelerini saçma buluyomuAynı soru işareti bende de var.
Eşim benden 7 yaş büyük ve şimdiye kadar bana saçmalama diye bi kelime kullanmadı. Fikirlerim her zaman onun fikirlerini döver. Erkekler geç olgunlaşır 3yaş bence hiçbişey.Sevgilimin saçmalama demeleri beni çok sinir ettiği için altında nedenler arıyorum 3 yaş arasında çok fazla bı fark olacagini düşünmediğinim için okul konusunu düşündüm sizce 3 yaş normal mi yoksa ona çocuksu düşünmem normal geliyo olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?