Sevgilim lustral antidepresan kullanıyor yokmuşum gibi davranıyor

Hyt zor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
32
5
36
35
Takıntılı düşüncelerinden dolayı 2 aydır lustral kullanıyor ve 1 aydır çok ilgisiz davranmaya başlamıştı 5 gündür hiç konuşma mesajlaşmamız yok benim varlığım yokluğum senin için bir anlam ifade ediyor mu dedim bilmiyorum dedi ve hiç konuşmuyoruz ne yapacağımı bilmiyorum ilaç etkisi yoksa sevgisi mi bitti

Öyle bir yan etki yapmaz ki bazı duygularda körelme yapıyor mesela ağlatmayabiliyor bazı ilaçlar ama bu tarz bir durum yapmaz gibi ama bekleyin siz yine de insan bazen hayatta bi bıkkınlık yaşadığı dönem olabiliyor geçebilir biraz sabredin

Yıllaar önce unutkanlık şikayetiyle gittiğim nöroloji doktoru ne hikmetse depresyonda olduguma kanaat getirmiş lustral vermişti bana. Çerez gibi dağıtıyolar bunu, öyle mala bağlatan, hayatı sorgulatan, triplere sokan bi ilaç değil ki bu. Yalnız tam bir son libido bükücü!:KK70: Size olan ilgisizliği bu yüzden olabilir ya da ilacın arkasına saklanıyor olabilir

O ilacı kullanan tanıdığım var. Üzerine fazla gitmeyin bir derdi olmasa almazdı. Duygularını tam ifade edemeyen içindekileri paylaşmayan kişiler bu hapı rahatlamak için kullanabiliyor. Sizi sevmediğini düşünmeyin. Daha sevgiliymişsiniz. Size tavsiyem onu her haliyle kabul edip yanında olacaksanız onun ruh halinin iyi olduğu bir anda oturun konuşun size karşı neler hissediyor bundan sonra onun diyeceklerine göre hareket edersiniz.

Back
X