- 3 Şubat 2018
- 25.844
- 111.154
- 598
- Konu Sahibi hayalperestprenses
-
O kadar kafam karıştı ki bu olaydan sonra..
Yok ırgatım ben ırgat deseydinHerkese iyi geceler dilerim.. Ben hemşirelik bölümü mezunuyum, bir dönem özel bir hastanede hemşirelik yaptım (özel hastanede hemşirelik yapmak devletten çok daha zordur).. bugün sevgilim ile konuşurken hastane konusu açıldı. Devlet hastanelerindeki sağlıkçıların hepsinin değil ama bazılarının insana gerçekten kötü davrandığını söyledi. Hak verdim, bazı meslektaşlarım yılların verdiği psikoloji ile mi desem bilemiyorum bu şekilde davrandıkları oluyor. Ama onları da anlaması gerektiğini benim de bir sağlıkçı olduğumu söyledim ve bana “ seni ne katıyorsun, sen özel de çalışan bir amelesin” dedi. Gururum çok kırıldı, bozulduğumu anladı fakat dediği hiçbir şey tatmin etmedi beni. Soğuk davranıyorum, sizce nasıl davranmalıyım? Gerçekten bu durum beni çok ama çok kırdı...
Çat diye ayrılmalısın mesela.sizce nasıl davranmalıyım?
kesin orta ile düşük arası bir aileden geliyordurKendisi memur, bozulduğumu anlayınca bende öyleyim bilmem ne dedi ama yok beni hiç ikna etmedi... gururum çok kırıldı
Herkese iyi geceler dilerim.. Ben hemşirelik bölümü mezunuyum, bir dönem özel bir hastanede hemşirelik yaptım (özel hastanede hemşirelik yapmak devletten çok daha zordur).. bugün sevgilim ile konuşurken hastane konusu açıldı. Devlet hastanelerindeki sağlıkçıların hepsinin değil ama bazılarının insana gerçekten kötü davrandığını söyledi. Hak verdim, bazı meslektaşlarım yılların verdiği psikoloji ile mi desem bilemiyorum bu şekilde davrandıkları oluyor. Ama onları da anlaması gerektiğini benim de bir sağlıkçı olduğumu söyledim ve bana “ seni ne katıyorsun, sen özel de çalışan bir amelesin” dedi. Gururum çok kırıldı, bozulduğumu anladı fakat dediği hiçbir şey tatmin etmedi beni. Soğuk davranıyorum, sizce nasıl davranmalıyım? Gerçekten bu durum beni çok ama çok kırdı...
Amelemik yapmak hemşirelik mi? Ne kadar saygısız kendisi ne iş yapıyor bu kadar ego havalarında ucmuş kafasıHerkese iyi geceler dilerim.. Ben hemşirelik bölümü mezunuyum, bir dönem özel bir hastanede hemşirelik yaptım (özel hastanede hemşirelik yapmak devletten çok daha zordur).. bugün sevgilim ile konuşurken hastane konusu açıldı. Devlet hastanelerindeki sağlıkçıların hepsinin değil ama bazılarının insana gerçekten kötü davrandığını söyledi. Hak verdim, bazı meslektaşlarım yılların verdiği psikoloji ile mi desem bilemiyorum bu şekilde davrandıkları oluyor. Ama onları da anlaması gerektiğini benim de bir sağlıkçı olduğumu söyledim ve bana “ seni ne katıyorsun, sen özel de çalışan bir amelesin” dedi. Gururum çok kırıldı, bozulduğumu anladı fakat dediği hiçbir şey tatmin etmedi beni. Soğuk davranıyorum, sizce nasıl davranmalıyım? Gerçekten bu durum beni çok ama çok kırdı...
haDİ CANNNIMMMMMMM:d sgk dA MİİİSGK da kuzum
çok üzgünüm ama özelde maaşlar fazla değil benim ilimdekiler öyle değil en azından. siz hemşire misiniz?HEMŞİRELERİN DEVLET MEMURLARDAN DAHA FAZLA MAAŞ ALDIĞI DİLE GETİRSEYDİN keşke :/
sonuçta onlarda çalışan .
sevgiliniz SGK memuru olmasi çok şaşirdim.
hayır memurum . ama hemşirelerin memurlardan iyi maaş alıyor diye biliyorum çünkü bizim için çalışıyor. onlarda Can... sevgilisi çok ayıp etmiş.çok üzgünüm ama özelde maaşlar fazla değil benim ilimdekiler öyle değil en azından. siz hemşire misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?