Sevgilim mesleğimi aşağıladı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar kafam karıştı ki bu olaydan sonra..

Kafa karisicak birsey yok. Adam memur oldugu icin kendini bir halt zannetmis. Buda karakterin zayifligini gösterir ancak. Bu memurluk sevdasi zaten en cok tembellerde oluyor. Devlet güvencesinde senin calistigini yarisini calismiyordur o

Su memur olanlarin kendilerini bi halt sanmalarina ozelde calisanlari asagilamalarina memur olmayi dunyadaki en onemli en garanti sey sanmalarina sinir oluyorum. Hemsirelikte atanmak cok kolay ayrica diger bolumler gibi degilki atanirsiniz ama o salak icin degil kendiniz icin

Yok ırgatım ben ırgat deseydin

Mesleğinizi asagilamiyor..Size diyor ki aslinda; Bak guzel sevgilim, en kisa zamanda devlete atan, garanti bir gelirin olsun ki yarin evlenince, sööýýle okkali bi ev kredisi cekiyim.Ben hayslimdeki eve kavusuyum ammma odemelerinin cogunu sen yap..Garanti is olmazsa sonumuz zor diyor kiz..Anlamadın mi bu kadar seyi

Kendisi memur, bozulduğumu anlayınca bende öyleyim bilmem ne dedi ama yok beni hiç ikna etmedi... gururum çok kırıldı
kesin orta ile düşük arası bir aileden geliyordur

Memurluk onun için çok büyük bir vasıftır

Üretken değil , niteliksiz biridir.

Ayrıl

3 sene önce daha çalışma hayatına yeni başlamıştım bir memur ile konuşuyordum aman aman yarabbi kendince beni küçümsüyordu ben üzülüp susuyordum sonra ansızın tekmeyi bi koydum acısını yıllardır unutamamış zaar başkalarını araya katıp benimle konuşmaya iletişime girmeye çalışıyor. dedim şikayet edicem memurluğunu yakarım bak ha dedim pustu kerata. tekmeyi bi koy poposuna görsün memurluğu

Günümüzde bazıları da torpille memur oluyor sanki bilmiyoruz. Onlar yüzünden atanamayan binlerce kişi var. İnsanlar ne yapsın kendini mi öldürsün. Özelde çalışmak gerçekten çok zor ve "amelelik" yaptırır gibi zorluyorlar. Senin bu zor şartlarda çalışmanı takdir edeceği yerde seni küçük görüp aşağılamaya çalışıyor. Gerçekten kalp kırıcı ben olsam ilişkimi gözden geçirir sonra da ayrılırım.

Kendisi prof filan mı? Sensin amele deseydin

Amelemik yapmak hemşirelik mi? Ne kadar saygısız kendisi ne iş yapıyor bu kadar ego havalarında ucmuş kafası

HEMŞİRELERİN DEVLET MEMURLARDAN DAHA FAZLA MAAŞ ALDIĞI DİLE GETİRSEYDİN keşke :/
sonuçta onlarda çalışan .
sevgiliniz SGK memuru olmasi çok şaşirdim.

HEMŞİRELERİN DEVLET MEMURLARDAN DAHA FAZLA MAAŞ ALDIĞI DİLE GETİRSEYDİN keşke :/
sonuçta onlarda çalışan .
sevgiliniz SGK memuru olmasi çok şaşirdim.
çok üzgünüm ama özelde maaşlar fazla değil benim ilimdekiler öyle değil en azından. siz hemşire misiniz?

Yol ver yol yol.. Amelelik de küçümsenecek bir şey mi? bir gün amelelik yapsın da görelim. Bu adamla hayat sürülmez. Ağzına kürekle vurasım geldi. Amele sensin lafına dikkat et benimle de mesleğimle ilgili de böyle konuşamazsın beğenmiyorsan tittr ol git diyecen

çok üzgünüm ama özelde maaşlar fazla değil benim ilimdekiler öyle değil en azından. siz hemşire misiniz?
hayır memurum . ama hemşirelerin memurlardan iyi maaş alıyor diye biliyorum çünkü bizim için çalışıyor. onlarda Can... sevgilisi çok ayıp etmiş.

Sağlık sektöründe çalışan doktor hemşire ve tüm sağlık çalışanlarını aşağılayan insanları kınıyorum en zor aninizda yaninizdalar eline doğup elinde son nefesinizi veriyorlar en sevdiklerini emanet ediyorlar hâlâ amele diyorlar bu insanlara pirim vermeyin yaptığınız işi küçümsüyor ise sizi de küçümsüyor forumda olan olmayan bütün sağlık personeli arkadaşlar önünüzde saygı ile eğiliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…