- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi minikminiko
-
afedersin de adamin bi taraflarini fena kaldirmissin, senin kendine hic guvenin yok mu bi adamin pesinden bu kadar kosulur mu be canim
insan maalesef bazen hatasını anlayamıyor kendinde suç arıyor hep ben mi baskıcıyım öyleyim böyleyim diye.Burda yazılanlardan çok büyük ders çıkardım
Sen ondan 7 yas kucuksun gencsin ya birak senin pesinden kossunlar.
Elin morugunum ne elini etegini opuyosun?
Sen kendine saygi gostermezsen kimseden saygi beklemiceksin.
Hep aralara sıkıstirmissin cok dusunceli soyle iyiz boyle iyiz diye bence sen hala kendini avutuuosun.
Gozunu ac yoluna bak hayat boyle dertler icin cok kısa.
Ikiniz de kafayı tırlatmışsınızHerkese merhaba.Doğruyu yanlışı ayırt edemediğim için derdimi sizlere anlatmak ve akıl almak istedim.Daha önce çok büyük bir aşk acısı yaşadım ve 3 yıl atlatamadım.Üzerinden seneler geçti ve benden 7 yaş büyük bir insanla bir ilişki yaşamaya başladık.Daha önce birine bağlanıp çok üzüldüğüm için özellikle çok temkinliydim.Erkek arkadaşım bana karşı aşırı düşünceli,sabırlı ve iyi niyetliydi.Fakat daha önce 5 yıllık bir ilişki yaşamış,aldatılmıştı.Bu yüzden eski ilişkisinin izlerini bazen hissedebiliyodum.Birkaç kere kızın sosyal medya hesaplarını kontrol ettiğini farkettim.Bazen de başka kızların sosyal medya hesaplarına bakıyordu.Fakat ilişkimiz 8 ayı geçtiği için bu yüzden ayrılmak istemiyordum.Bazen kıskançlık krizlerine girip bunu neden yaptığını soruyordum o da sadece merak ettiğini ve beni çok sevdiğini söylüyordu.Saçma yalanlar söylüyordu ama onun dışında bana hala çok düşünceli,iyi niyetli ve özveriliydi.Fakat yalan söylediği zaman çıldırıyor saçma sapan hem kendimi hem onu huzursuz ediyordum.Sonunda yeter bu iş bitti ayrılalım diye yem attım ve kabul etti.Kendini düzeltmesini beklerken bu şekilde yapmasına aşırı şaşırdım ve birkaç gün bekledim.Daha sonra onunla konuşmayı denedim ve beni asla istemediğini,benim onu sürekli aşağıladığımı ve sürekli kontrol ettiğimi bu durumdan çıldırdığını söyledi.Böyle söyleyince kendimde suç buldum ve barışmak istedim ve kabul etmedi.2 ay boyunca peşinden koştum,koştukça hırslandım.Tam vazgeçmişken barışmak istediğini söyledi ve barıştık.Önceden ipler benim elimdeydi fakat ayrı olduğumuz sürede peşinden çok koştuğum için çoğu zaman aşırı özgüvenli davranışlar göstermeye başladı.Ben yine telefonlarını karıştırmaya başladım ve benden ayrıyken birçok kızla görüştüğünü öğrendim ve yine çıldırdım.Bana sen benim özgüvenimi yerle bir ettin kendime güvenmek istiyordum ergence davrandım diyerek beni ikna etmeye başladı.Ondan ayrılamıyordum ve bunun nedeninin onu çok sevdiğim için olduğunu sanmıyorum.Hırs haline çeevirmiş bile olabilirim.Bu olanların ardından 1 yıl geçti.Hala bazen yalan söylüyor fakat artık bir kızı araştırdığını vs görmüyorum.İş yerinde bazen kızların ona yazdığını görüyorum ve kıskançlık krizlerine giriyorum elimde olmadan.Son zamanlarda aşırı sakin ve enerjik olan sevgilim inanılmaz agresif davranışlar sergiliyor ve sürekli yorgun olmaktan şikayet ediyor.Benim için bir şeyler yapıyor fakat bunu sanki görevmiş gibi yaptığını düşünmeye başladım.Dün yine bana göre yanlış olan bir hareketine sakince söylemek isterken kavgayı büyüttü ve madem ben sana göre böyle bir insanım neden benimle hala devam ediyorsun bu kadar mı çaresizsin gibi laflar etti inanamadım.Yani bir nevi beni ayrılmakla tehdit etmeye başladı zaafımı kullanarak.Kavga etmediğimiz zamanlar öylesine iyi ve düşünceli ki hangisi benim birlikte olduğum adam anlayamıyorum.Sürekli kendimde suç bulduğum için genelde arayan ve arayı düzeltmeye çalışan insan ben oluyorum.Kafayı yemeye başladığımı düşünmeye başladım.Kim haklı kim haksız bazen bulamıyorum.Çok uzun yazdım.Okuyanlara şimdiden çok teşekkürler.
Herkese merhaba.Doğruyu yanlışı ayırt edemediğim için derdimi sizlere anlatmak ve akıl almak istedim.Daha önce çok büyük bir aşk acısı yaşadım ve 3 yıl atlatamadım.Üzerinden seneler geçti ve benden 7 yaş büyük bir insanla bir ilişki yaşamaya başladık.Daha önce birine bağlanıp çok üzüldüğüm için özellikle çok temkinliydim.Erkek arkadaşım bana karşı aşırı düşünceli,sabırlı ve iyi niyetliydi.Fakat daha önce 5 yıllık bir ilişki yaşamış,aldatılmıştı.Bu yüzden eski ilişkisinin izlerini bazen hissedebiliyodum.Birkaç kere kızın sosyal medya hesaplarını kontrol ettiğini farkettim.Bazen de başka kızların sosyal medya hesaplarına bakıyordu.Fakat ilişkimiz 8 ayı geçtiği için bu yüzden ayrılmak istemiyordum.Bazen kıskançlık krizlerine girip bunu neden yaptığını soruyordum o da sadece merak ettiğini ve beni çok sevdiğini söylüyordu.Saçma yalanlar söylüyordu ama onun dışında bana hala çok düşünceli,iyi niyetli ve özveriliydi.Fakat yalan söylediği zaman çıldırıyor saçma sapan hem kendimi hem onu huzursuz ediyordum.Sonunda yeter bu iş bitti ayrılalım diye yem attım ve kabul etti.Kendini düzeltmesini beklerken bu şekilde yapmasına aşırı şaşırdım ve birkaç gün bekledim.Daha sonra onunla konuşmayı denedim ve beni asla istemediğini,benim onu sürekli aşağıladığımı ve sürekli kontrol ettiğimi bu durumdan çıldırdığını söyledi.Böyle söyleyince kendimde suç buldum ve barışmak istedim ve kabul etmedi.2 ay boyunca peşinden koştum,koştukça hırslandım.Tam vazgeçmişken barışmak istediğini söyledi ve barıştık.Önceden ipler benim elimdeydi fakat ayrı olduğumuz sürede peşinden çok koştuğum için çoğu zaman aşırı özgüvenli davranışlar göstermeye başladı.Ben yine telefonlarını karıştırmaya başladım ve benden ayrıyken birçok kızla görüştüğünü öğrendim ve yine çıldırdım.Bana sen benim özgüvenimi yerle bir ettin kendime güvenmek istiyordum ergence davrandım diyerek beni ikna etmeye başladı.Ondan ayrılamıyordum ve bunun nedeninin onu çok sevdiğim için olduğunu sanmıyorum.Hırs haline çeevirmiş bile olabilirim.Bu olanların ardından 1 yıl geçti.Hala bazen yalan söylüyor fakat artık bir kızı araştırdığını vs görmüyorum.İş yerinde bazen kızların ona yazdığını görüyorum ve kıskançlık krizlerine giriyorum elimde olmadan.Son zamanlarda aşırı sakin ve enerjik olan sevgilim inanılmaz agresif davranışlar sergiliyor ve sürekli yorgun olmaktan şikayet ediyor.Benim için bir şeyler yapıyor fakat bunu sanki görevmiş gibi yaptığını düşünmeye başladım.Dün yine bana göre yanlış olan bir hareketine sakince söylemek isterken kavgayı büyüttü ve madem ben sana göre böyle bir insanım neden benimle hala devam ediyorsun bu kadar mı çaresizsin gibi laflar etti inanamadım.Yani bir nevi beni ayrılmakla tehdit etmeye başladı zaafımı kullanarak.Kavga etmediğimiz zamanlar öylesine iyi ve düşünceli ki hangisi benim birlikte olduğum adam anlayamıyorum.Sürekli kendimde suç bulduğum için genelde arayan ve arayı düzeltmeye çalışan insan ben oluyorum.Kafayı yemeye başladığımı düşünmeye başladım.Kim haklı kim haksız bazen bulamıyorum.Çok uzun yazdım.Okuyanlara şimdiden çok teşekkürler.
´Neden hala benle devam ediyosun bu kadarmi caresizsin?´ sozunun ardindan bi oturup dusunurdum.
Hakli lan!
Bu kadarmi caresizim ben diye sor bi kendine lutfen.
zaten o lafından sonra çektim eve geldim ne o aradı ne ben sonuç ortada geç bile kalmışım demek ki..
Ayrildinizmi yani resmi olarak?
Yoksa bi mesajina kosucak gibimisin?
evet size bütün herşeyiyle anlattım ama bir mesajına koşacak kadar da zavallı değilim resmi bir ayrılık konuşması geçmedi ama bazen ayrılık için ayrılık konuşması yapmaya gerek olmuyor maalesef...
Yani aramiycam asla diyosun?
Insallah dedigini yaparsin.
Cunku bu taraftan hic oyle durmuyor.
Yine dayanamayip arayan sen olucaksin gibime geliyor.
Ama bunu yapmadan once bi dusun derim.
Eger bu adamla bi gelecek goruyosan ara, yok gormuyosan zaman kaybina gerek varmi?
Maalesef sizlerin de söylediği gibi bundan sonra karşılaşacağım şey aldatılmak olacak ve buna tahammülüm yok dayanabildiğim kadar dayanıcam ve yazmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?