Sevgilim mi kafayı yedi ben mi?

afedersin de adamin bi taraflarini fena kaldirmissin, senin kendine hic guvenin yok mu bi adamin pesinden bu kadar kosulur mu be canim

afedersin de adamin bi taraflarini fena kaldirmissin, senin kendine hic guvenin yok mu bi adamin pesinden bu kadar kosulur mu be canim

insan maalesef bazen hatasını anlayamıyor kendinde suç arıyor hep ben mi baskıcıyım öyleyim böyleyim diye.Burda yazılanlardan çok büyük ders çıkardım

insan maalesef bazen hatasını anlayamıyor kendinde suç arıyor hep ben mi baskıcıyım öyleyim böyleyim diye.Burda yazılanlardan çok büyük ders çıkardım

Birakicaksin canim, evlenmeden once benimde basima geldi cok sevdigim biri tarafindan aldatildim hemde, askimdan baska bisey dusunemiyordum ama mantikli davranicaksin. boyle bi adam bi kere yaparsa hep yapar. tuz bastim hayatima devam ettim. bir iki aglarsin sonra gecer. inan hic bisey ve hic kimse senden daha kiymetli degil. Kendini yiprattiginla kalir sonra geriye donup baktiginda ah gencligimi bosa gecirmisim dersin.

Sanırım gerçekten sadece kendimi avutuyorum.Çok teşekkür ederim ilginize.Burda okuduklarım beni resmen kendime getirdi.

Ikiniz de kafayı tırlatmışsınız

Bu iliski çok uzun sürmez.sizinki sizi terkeder bir sure sonra.artik nasil yalvardiysaniz adam sizi ezik görüyoruz artik geçmiş olsun bir dahada duzeltemezsiniz çünkü ayrilir.bari siz ayrilin o ayrılmadan kendinizi evlenmeden ne sen bu kadar asagilatiyosunuz

Sen kendince kendini ağirdan satmaya valismissin ama senden kopamam diyede göz kırpmışsın.. oda erkek olarak buni cok iyi anlamis ve bu kozunu kullanıyor benceee...
Hic gerek yok! Kararlarinin arkasinda dur,senin sartlarina uyarsa o gelsin sen sakin kendinden taviz verme cunku zaten dosdoğru bir bayansın....
O sana uysun cok istiyorsa sen ona degil...
Ezdirmeyin kendinizi

Bir erkegin peşinden koşmak nasıl bişey bilmiyorum. Kendine güven biraz seni istemiyenle ne isin var yok zafim yok alışkanlık vs vs. Pofff

´Neden hala benle devam ediyosun bu kadarmi caresizsin?´ sozunun ardindan bi oturup dusunurdum.
Hakli lan!
Bu kadarmi caresizim ben diye sor bi kendine lutfen.

Ayrildinizmi yani resmi olarak?
Yoksa bi mesajina kosucak gibimisin?

evet size bütün herşeyiyle anlattım ama bir mesajına koşacak kadar da zavallı değilim resmi bir ayrılık konuşması geçmedi ama bazen ayrılık için ayrılık konuşması yapmaya gerek olmuyor maalesef...

Yani aramiycam asla diyosun?
Insallah dedigini yaparsin.
Cunku bu taraftan hic oyle durmuyor.
Yine dayanamayip arayan sen olucaksin gibime geliyor.

Ama bunu yapmadan once bi dusun derim.
Eger bu adamla bi gelecek goruyosan ara, yok gormuyosan zaman kaybina gerek varmi?

Maalesef sizlerin de söylediği gibi bundan sonra karşılaşacağım şey aldatılmak olacak ve buna tahammülüm yok dayanabildiğim kadar dayanıcam ve yazmayacağım.

Maalesef sizlerin de söylediği gibi bundan sonra karşılaşacağım şey aldatılmak olacak ve buna tahammülüm yok dayanabildiğim kadar dayanıcam ve yazmayacağım.

Yazarsan kaybedersin, bunu bil.
Bu kadar caresiz olma, gururlu ol.

adam stres altına girmiş. benim sevgilimin bana yaptığını ona yapmışsın delirmiş.

benimle hala devam ediyorsun bu kadar mı çaresizsin Bu laftan sonra hala devam ediyorsanız diyecek çokta söz

Uzun iliski yasamis hangi adamla beraber olursan ol bu durumu yasarsin. Eskinin izleri asla silinmiyor hatta ister istemez yeni gelende eskinin ozelliklerini ariyorsun. Bu iliski devam ettikçe sen uzulursun

Sen haksızsın.Haklı olduğun halde peşinden koşup onu bulunmaz hint kumaşı yapmıssın.Adam bulunmaz hint kumaşı olunca seni begenmez olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…