Sevgilim mi normal ben mi anormalim?

Bizde nisanlimla onceleri oyleydik. Isi sebebiyle cogu zaman evde olurdu bende oyle. Saatlarce mesajlasdigimiz gunler oluyordu. Simdi bende calisiyorum bide o is degistirdi telefona izin vermiyorlar. Gunde 2 kez konusuyoruz. O ise gidince ve isden donunce. Bazen ariyorum o gunleri uzaklastik gibi geliyor. 3 yil oldu tanisali. Simdi kiymetini bilin bu zamanlarin

Biraz abartili olmakla birlikte herkesin bir sevme anlayisi var. Bir süre sonra gecer herhalde..

Erkek arkadaşınıza kızamadım ama bende sizin gibi düşünüyorum.Özlemeyi severim buluşma heyecanı yaşamak isterim sürekli dipdibe olmaktan hazetmem.Yinede sevgilinizinde kızılacak bir yanı yok bu muhtemelen bi süreçtir zaten ilişki boyunca böyle olmaz diye düşünüyorum.

Aynii benim basımda vardı unideyken çok eskiden. Ya yazmasından aramasindan ilgisinden herseyinden opmesnden bilentiksinirdim aşırı ilgiliydi ayrıldım dayanaamdim aradan bi kaç ay geçti hala tiksiniyordum aklıma geldikçe. Şimdilerde biryle birlikteyim aşırı ilgisiz ben arayıp yazmadan yazmaz aramaz çok çok ilgisiz bunlarda hergn kavga ediyorum ayrılıyoruz ayda düzenli olarak uç kez ayrılıyoruz barisiyoruz saçma bi iliski o tiksindigim adamı özlüyorum keşke tekrar birlikte olsak ama oda aşmış kendisini şimdi kibrista önüne gelen kızla birlikte oluyormuş ben ilk sevgilisydim nasıl değer veriyordu ayrılınca peşimden koştu haftaalrca ama adam sonra her kızın canını yakmaya başlamış hem çok yakışıklı olmuş hemde hicnbi kız ona yok demiyor off neyi kacirdim nereye dustum yaa ilgili erkeğin değerini bilelim.bence

Sen bu çocuğu yakında postalarsın zira biz kadınlar alırı ilgi gösteren tipleri sevmeyi.daha çok öküzbaş olanlar dikkatimizi çeker...

İkinizde normalsiniz. Biriniz fazla ilgiyi sevmiyorken, diğeriniz fazla ilgi gösteriyor. Bunlar da karakterle ilgili farklar yani no problem bence. Ne kadar karakterle ilgili olsa da evlenince sürekli iç içe olmaktan dolayı da azalır zaten ilgisi.
.

Bulmuş bunamış. Bdv de kadınlar bundan yakınıyorken , nispetmi bu şimdi.

Bende de durum aynı, bir büyüğüme danıştım
"Bi insanın seni bu kadar hayatının merkezine almasıda ilginç" dedi
Acaba sevmiyo muyum diye de düşünmüyo değilim
Ama kaybetsem üzülürüm,özlemem gerekiyo,o buna izin veremıyo
7/24 konuşalım istiyo,o aradığında meşgulsem teli kapatıp onu arayım istiyo, bulunduğm ortamdan çıkıp hemen onu arayım
O aradığında hemen açayım ve saatlerce konuşalım

Çok doğru bir yorum yaptınız onu seviyorum ama özlememe merak etmeme izin vermiyor doğal olarak bende rahat davranıyorum
Yalnız değilmişim,bu durumdanda korktum epeyy
Ya ben sevemiyo muyum dedim hatta,sevgimi,sevme şeklimi sorguladım
Konuyu görünce nasıl mutlu oldum anlatamam

Çalışıyor mu? Okuyor mu? Eğer ikisi de hayır ise iş bulun rahatlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…