- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
- Konu Sahibi Boncuk0101
-
Aynii benim basımda vardı unideyken çok eskiden. Ya yazmasından aramasindan ilgisinden herseyinden opmesnden bilentiksinirdim aşırı ilgiliydi ayrıldım dayanaamdim aradan bi kaç ay geçti hala tiksiniyordum aklıma geldikçe. Şimdilerde biryle birlikteyim aşırı ilgisiz ben arayıp yazmadan yazmaz aramaz çok çok ilgisiz bunlarda hergn kavga ediyorum ayrılıyoruz ayda düzenli olarak uç kez ayrılıyoruz barisiyoruz saçma bi iliski o tiksindigim adamı özlüyorum keşke tekrar birlikte olsak ama oda aşmış kendisini şimdi kibrista önüne gelen kızla birlikte oluyormuş ben ilk sevgilisydim nasıl değer veriyordu ayrılınca peşimden koştu haftaalrca ama adam sonra her kızın canını yakmaya başlamış hem çok yakışıklı olmuş hemde hicnbi kız ona yok demiyor off neyi kacirdim nereye dustum yaaBence sen onu sevmiyosun onun sana ilgisinden hoslaniyosun ayni seyi bende yasadim
okadar cok ustume dusuyoduki onceleri cok hosuma gidiyodu ona asik oldum saniyodum sonra artik bikkinliga gelmistim
bende aynen biraz ozleyelim uzak kalalim diyodum daha cok sacmaliyodu zorla yaklasiyodu opmek istiyodu beni resmen tiksindirdi kendinden
inan hayatima giren en kotu adamin bile hatirasi var bende ama bundan nefret ediyorum tiksiniyorum aklima geldikce
Yalnız değilmişim,bu durumdanda korktum epeyyÇok doğru bir yorum yaptınız onu seviyorum ama özlememe merak etmeme izin vermiyor doğal olarak bende rahat davranıyorum
Vayy bende aynı yorumu yapmıştım.üç olduk:)Way be dunyada bi basimayim saniyordum
Allah hakkimizda hayirlisini nadip etsin
Yeryuzunde yalniz degilmisiz deseneVayy bende aynı yorumu yapmıştım.üç olduk:)
Banada telefonla özdeşleştin,tele yapışık geziyosun diyo arkadaşlarım.ararda açmazsam çıldırıyoBenimki de öyle kaç yıldır o yüzden telefon hep kulak ucumda sonra kapıya dayanıyor
Nasıl dertliysem düşünün,yorumları tek tek okuyorumYeryuzunde yalniz degilmisiz desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?