- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
- Konu Sahibi Boncuk0101
-
Aman bi de üst üste aramazlarmı yemin ediyorum tuvalete tel ile gdiyorumBanada telefonla özdeşleştin,tele yapışık geziyosun diyo arkadaşlarım.ararda açmazsam çıldırıyo
50 cevapsız,merak etmiş,endişelenmiş,nasıl açmazmışım
Bende bugun can sıkıntıdından konu actim biri agir issizsin diye yorum yazmis evet oyleyim napayim oleyim miNasıl dertliysem düşünün,yorumları tek tek okuyorumshibalba çıldırdı
Aynen sorma,bazen elimi yüzümü yıkıycam,tel çalıyo diye çıkıyorumAman bi de üst üste aramazlarmı yemin ediyorum tuvalete tel ile gdiyorum
Eğer yeniyse ilişkiniz normal. Zamanla oturur. Eşimle gün içinde arada mesajlasir arada konuşuruz. Her gün aynı olmaz. Bazı günler az bazı günler cokSevgilim benim üzerime çok titriyor kızlar bir yandan hoşuma gidiyor diğer yandan normal mi acaba diyorum. İki gün önce çok hastalandım ayağa kalkacak halim yoktu bana doktora git dedi saat başı aradı. O gün gidemedim bugün için giderim dedim ama uyuyakalmışım 12de uyandım bu aramış mesajlar atmış duymadım hiçbirini geri aradım fırçaladı beni kendine bakmıyorsun beni meraklandırıyosun aklım çıktı o saate kadar uyunur mu diye.Ben biraz bozuldum azarlamasına durduk yere kavga ettim çok şımarttım seni dedi. Sizce ben mi suçluyum? Ona kalsa günde 23 saat konuşsak beraber olsak yok demiyor yanıma geliuor nasıl ayrılcam senden diyor. Bende biraz özleyelim istiyorum.
Siz günde kaç saat konuşup mesajlaşıyorsunuz? Yorumlarınızı merak ediyorum
Konuyu okuycamBende bugun can sıkıntıdından konu actim biri agir issizsin diye yorum yazmis evet oyleyim napayim oleyim mi
Calissan dert calismasan dert o vakitKonuyu okuycam
İnsan fıtratına aykırı şeylerle karşılaşınca böyle oluyo bence,ağır çalışıncada oluyo,tecrübeyle sabit
Bak cidden çalışmaları durduruyor benim ki takıntılı üstüme titreyen biri ve en uzun ilişkisi hemde sözlüsüyüm en sonunda bir cırladımbuna yeter dedim az kendime vakit ayırıcam sonra bir sündü arada bir yapıyor hala ama olsun o kadarda olacakAynen sorma,bazen elimi yüzümü yıkıycam,tel çalıyo diye çıkıyorum
Şimdi tartışmayalım diye,bunun ortası yokmu
Bazen haksızlık ettiğimi düşünüyorum
Aaa okumuştum konunuzuCalissan dert calismasan dert o vakit
Fransiz kaldimAaa okumuştum konunuzu23,25,28 yaş sendromları varmış,bunlardan birini yaşıyo olabilir miyiz :)
(27 ve 29 yaş sendomlarınıda gördüm)
Benimde nişanlım,çalışıyo ama durmak yokBak cidden çalışmaları durduruyor benim ki takıntılı üstüme titreyen biri ve en uzun ilişkisi hemde sözlüsüyüm en sonunda bir cırladımbuna yeter dedim az kendime vakit ayırıcam sonra bir sündü arada bir yapıyor hala ama olsun o kadarda olacak
İnsanlar 23,25 ve 28 yaşlarında depresyona girerlermiş,bazıları daha ağır atlatırlarmış bunuFransiz kaldim
Böyle kabullendik artık canım :) evlenince görücez o zaman da biz başlamayalımdaBenimde nişanlım,çalışıyo ama durmak yokmerak kıskançlık ilgi sevgi paketi
İlgi azalırsa özleriz,özlersek başlarız :))Böyle kabullendik artık canım :) evlenince görücez o zaman da biz başlamayalımda
Sizde skype yapın bunu öneriyorum hep ama çok rahat oluyor telefonla yazışmak konuşmak saçma geliyor bana ve sıkıcı :)Aa o daha kötüymüş ben istemedikçe elimi bile tutmaz hiçbir şeyi zorla yaptırmaya çalışmadı inşallahta olmaz. Tensel olaylarda sıkıntımıznyok ben biraz telefonla konuşmayı yazmayı pek sevmiyorum o konuda anlaşamıyoruz bir türlü
Yok o kadar yapışmıyor müsait misib demeden asla aramaz öyle huyları yokturYok anormal değilsin.
Benim de var böyle bir arkadaşım, sevgilim değil. Ama nedense öyleymiş gibi davranıyor.
23 cevapsız arama gördüm geçen telefonda, iyice dellendim. İstemiyorum kardeşim bu kadar ilgi!
Her yediği şeyin, her aldığı şeyin fotoğrafını çekip atıyor ya!
O nedenle seni anlıyorum, anormal olan o.
Kovayız ben 23 o 24Kaç yaşında? İş güç dert yok mu?
Burçlarınız ne bir de
Yorumları okuyunca düşüncelerimden utandım. İnsan kıymet bilmiyormuş bazenBelki yaşıtızdır senle de ben okurken dedim şaka olarak " ablam bulunmaz hint kumaşı bulmuş şikayet ediyosun diye " kız bizim 1.5 yıl oldu sor ki hasta olsam 1 kere nasıl oldun der 1 kere doktora git ulaşamazsa 1 kere arar sonra uyuyodur der geçer ne güzel adam senin üstüne titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?