Sevgilim neden boyle yapıyor ayrılmalımıyım

Eğer ciddi bir ilişki isteğiniz varsa karşınızdaki ciddi değil ve sizi oyalıyorsa vakit kaybetmeden sonlandırın o halde.

Buluştuğunuz zaman dilimi nasıl geçiyor? Eğleniyor musunuz?
Goruntulu yaptık sabah bana nasıl bakıyor sevdıgını anlamamak imkansız ama arkadası daha onemlı
Bıde aynı sehırdeyız

Tamamda 2 haftadır gorusemıyoz yorgunum dıyo arkadası cagırınca gıdıyor nasıl yorgunluk
Bakın kırılmanızı anlamaya çalışıyorum ama dediğim gibi gercekten yorgundur gercekten eve gidip yatmak istiyordur ama arkadaşının ricasını kıramamıştır. Böyle bir durumda şu denmez
"Xxx birader evi taşıyacagiz da bi el atar misin?"
"Hacım hatunla buluşmam lazım, kusura bakma."
Sevgiliyle ertesi gün de buluşabilir ama ev sadece 1 gün taşınacak öyle düşünün.

Bakın kırılmanızı anlamaya çalışıyorum ama dediğim gibi gercekten yorgundur gercekten eve gidip yatmak istiyordur ama arkadaşının ricasını kıramamıştır. Böyle bir durumda şu denmez
"Xxx birader evi taşıyacagiz da bi el atar misin?"
"Hacım hatunla buluşmam lazım, kusura bakma."
Sevgiliyle ertesi gün de buluşabilir ama ev sadece 1 gün taşınacak öyle düşünün.

Tamamda biz gorusmus olsaydık bısey demezdim 2 haftadır gorusemıyoruz yorgunum deyip arkadası arayınca gitmesı acıklama yapsa anlıcam off yine basladın demıs

Evet az Bn onu istemedım onun ısrarı yalvarması uzerıne gorustum sımdıde hatalı demekkı arkadası daha onemlı
Bu “önemli” kısmını kafanıza pek takmayın derim. Süre verin. Özellikle 2 hafta. Bu süreç içinde buluşmak için bir çaba sarfetmezse ilişkinizi noktalayın.

Ve asla buluşalım, görüşelim demeyin. Uzak soğuk ve mesafeli olun. Mesajlarına geç dönün. Sizdeki değişikliği farketmeyip hiçbir şey olmamış gibi devam ederse bilin ki bosa zaman kaybı.

Arkadaşim sizinle gorusmek istemeyen biri zorla goruşse ne olur? Tatmin olacakmisiniz yani? Seven sevdiyini gormek istemez mi? Tüm yorgunluğunu onunla iki çift konuşarak çikarmaz mi? Şimdiki flortlerde, sevgililerde o heyecan o aşk yok. Çunki gerçekten aşki çoook az insan yaşiyor bu hayatta. Sadece zaman geçirmelik ilişkiler gunumuzdeki ilişkiler. Sizinki de o misal. Yol verin nasil rahat ediyorsa oyle davransin. Yorgunum bir bahane değil. Dediğim gibi insan sevdiginin yaninda huzur bulur, yorgunluğu çikar. Sevenlere ait bu dediklerim.
Aynen bugunde erken cıkarsan goruselım dedım arkadasa yardıma gıttıgıne gore yorgun degıl oncelıgı arkadası isıne oyle geliyor bundan oncede kendımı ıyı hissetmiyorum dedı gelmedı

Bncede oyle bugun ki olayda kanıtladı demekkı yorgunluk bahane istedıgıyle ıstedıgı zaman gorusebılıyor demekkı

Örnek veriyim: esim doktor. 24 saat nöbetden cikip gelip beni görmüslügü var. Ayni sehirde bile degildik. Bir kac omuzumda uyuyakaldigi sekilde resimleri de var o tanisma sürecinden. :D Her insan ayni olmak zorunda degil..ama ben bir insanin iki hafta sevdigi insani görmeden durabildigine inanmiyorum.

Belki arkadaşı yardım etmesini istediyse kıramamış olabilir ama emin olun ne kadar yoğun olursa olsun insan sevdiğini görmek için yarım saat bile olsa zaman ayırır. Çok yoğundum ayarlayamadım diye bir şey yok o zaman sırf sevgilimizle buluşacağız diye hiç çalışmayalım işe de gitmeyelim..

Örnek veriyim: esim doktor. 24 saat nöbetden cikip gelip beni görmüslügü var. Ayni sehirde bile degildik. Bir kac omuzumda uyuyakaldigi sekilde resimleri de var o tanisma sürecinden. :KK70: Her insan ayni olmak zorunda degil..ama ben bir insanin iki hafta sevdigi insani görmeden durabildigine inanmiyorum.
Goruntulu yaptık sadece hep yorgunum olay bugunde ev tasımaya gıttı bnmle dalga geçiyor

Aynen bugunde erken cıkarsan goruselım dedım arkadasa yardıma gıttıgıne gore yorgun degıl oncelıgı arkadası isıne oyle geliyor bundan oncede kendımı ıyı hissetmiyorum dedı gelmedı
Yol verin. Bazen Allah sizi korumak için bazi işaretlerle gozunuzu açar. Bunu gormezden gelir ve ileriye doğru devam etmeye inatlaşirsaniz kaybedersiniz hayatta. Bence bu ilişki hakkinda iyice düşünün. Bak ben gosteriş olsun diye demiyorum sadece mukayese için soyluyorum. Eşim sevgiliyken 36 saat nobetde olurdu. Somra da eve gitmezdi akşam 7ye kadar işte olurdu. O zamanlarda bile işten çikip evimizin onune gelir kaç gundur seni gormedim biraz konuşalim derdi. Bazen bir hafta full çalişirdi. Bir tek pazar gunleri oğleden sonra boş olurdu ama bana ayirirdi o zamani kaç gez gozlerinin içi kipkirmizi gordum. Kaç kez telefonda konuşurken uyukladi. Çok yorgun oluyordu ama hep çaba sarfediyordu. O yuzden sevgilinizin dedikleri bana çoook yavan bahaneler geliyor. Seven gerçekten ozler, arar, buluşur. Bence siz gozden geçirin ilişkinizi. Kimselere yalvaricak değilsin.

Örnek veriyim: esim doktor. 24 saat nöbetden cikip gelip beni görmüslügü var. Ayni sehirde bile degildik. Bir kac omuzumda uyuyakaldigi sekilde resimleri de var o tanisma sürecinden. :KK70: Her insan ayni olmak zorunda degil..ama ben bir insanin iki hafta sevdigi insani görmeden durabildigine inanmiyorum.
Ayni şeyleri yazdim ben de. Galiba doktorlar çok vefali oluyor 😁

Arkadaslar ben eskı sevgılımle onun ısrarı üzerine tekrar barıstık. Ona karsı duygum var denemek istedim. Gece vardiyasında calısıyor 2 haftadır gorusemıyoruz kaç defa goruselım dedım. Bana zaman ver cok yoruldum dedı. Bnde tamam dedı. Bugun sabah goruntulu konustuk. Yine dedım erken cıktıgın bır gun goruselım. Bugun erken cıktı. Arkadasının evini tasımaya gıttı. Bnde bu yaptıgın hıc hos degıl bnle dalgamı gecıyosun dedım. Bana gelince zaman ayıramıyorum yorgun olan insan ev tasıma gider. Tüm zamanlar senın olsun dedım. Hem hatalı acıklama yapması gerekirken off yine basladık dıyo gorusmeye mı gıttım ev tasıcaz dıyo pıskın pıskın. Sabahtan beri dusunuyorum. Bu adam ciddi degıl zaman gecırmeye calısıyor. Bana gelince yorgun baskasına zaman ayırabılıyor
Denenmişin denemesi olmaz sözünü çok severim!
Ama burada siz hatalısınız, adam yorgun olabilir, çalışmak kolay değil.. Ev taşınma işi için arkadaşı yardım istediğinde sevgilimle buluşacağım yada yorgunum diyememiş olabilir 🤷‍♀️ bunun dışında tavrı hep buysa bırakın gitsin,
Gelmek isteyen gelir, görmek isteyen görür!!! İstemiyorsa bahanesi çok olur.

Yol verin. Bazen Allah sizi korumak için bazi işaretlerle gozunuzu açar. Bunu gormezden gelir ve ileriye doğru devam etmeye inatlaşirsaniz kaybedersiniz hayatta. Bence bu ilişki hakkinda iyice düşünün. Bak ben gosteriş olsun diye demiyorum sadece mukayese için soyluyorum. Eşim sevgiliyken 36 saat nobetde olurdu. Somra da eve gitmezdi akşam 7ye kadar işte olurdu. O zamanlarda bile işten çikip evimizin onune gelir kaç gundur seni gormedim biraz konuşalim derdi. Bazen bir hafta full çalişirdi. Bir tek pazar gunleri oğleden sonra boş olurdu ama bana ayirirdi o zamani kaç gez gozlerinin içi kipkirmizi gordum. Kaç kez telefonda konuşurken uyukladi. Çok yorgun oluyordu ama hep çaba sarfediyordu. O yuzden sevgilinizin dedikleri bana çoook yavan bahaneler geliyor. Seven gerçekten ozler, arar, buluşur. Bence siz gozden geçirin ilişkinizi. Kimselere yalvaricak değilsin.
Aynen kac kere bıraktım Bn bu cocugu binkere geldı yazdı madem istiyorsa neden rahat tavırlar sergiliyor

Ama burada siz hatalısınız, adam yorgun olabilir, çalışmak kolay değil.. Ev taşınma işi için arkadaşı yardım istediğinde sevgilimle buluşacağım mı deseydi bilemedim 🤷‍♀️
İlgi bekleyin ama çok ilgi beklemeyin…
Bu cocuk oyuncağı degıl 2 haftadır sevgılımle gorusmeyın gitsin arkadasıyla gorussun pekı ne dusunursunuz ozmn acıklama yapıcak yapamıyorda

Bu cocuk oyuncağı degıl 2 haftadır sevgılımle gorusmeyın gitsin arkadasıyla gorussun pekı ne dusunursunuz ozmn acıklama yapıcak yapamıyorda
Ama burada siz hatalısınız, adam yorgun olabilir, çalışmak kolay değil.. Ev taşınma işi için arkadaşı yardım istediğinde sevgilimle buluşacağım yada yorgunum diyememiş olabilir 🤷‍♀️ bunun dışında tavrı hep buysa bırakın gitsin,
Gelmek isteyen gelir, görmek isteyen görür!!! İstemiyorsa bahanesi çok olur.
Mesajım eksik çıktı düzelttim

Back
X