Sevgilim neden boyle yapıyor ayrılmalımıyım

Bnm anlamadıgım bana yorgunum dedı bıkere de kendimi ıyı degılım psikolojim bozuk diye gorusmedı boyle bır bahanemı olur

Psikolojisi bozuk olabilir ve o zaman kendini geri cekmesi de normaldir. Ama: bana göre psikolojisi bozuk olan ve iliski sürdüremeyen veya devamli yorgun olup karsisindaki insana zaman bile ayirmak istemeyen bi zahmet ayrilsin.

Arkadasına diyemem ıs ama 2 haftadır gorusemıyoruz sureklı yorgunum dıyo bıkere kendımı ıyı hissetmiyorum psikolojm bozuk dedı bıkere de sozlestık uyuya kaldı gelmedı
size açıkça değer vermiyor . anlamanız için illa onun ayrılması mı lazım ?

Arkadasına diyemem ıs ama 2 haftadır gorusemıyoruz sureklı yorgunum dıyo bıkere kendımı ıyı hissetmiyorum psikolojm bozuk dedı bıkere de sozlestık uyuya kaldı gelmedı
Niye kendine eziyet ediyorsun, dediğim gibi bir kerelik olay değil de hep böyleyse seni istemiyor ama yeni birini bulana kadar elinde tutuyor ..

Ne istedıgını bilmiyor seven bırı olsa acıklama yapabilırdu kac kere redettım bunu duramadı yazdı ozmn nıye bısey yapmıyor
hanımefendi siz onu bekliyorsunuz , net ve kesin davranmıyorsunuz
o niye ayrılmıyor diye sorulmaz
ben neden bu adamdan ayrılmıyorum , elimde telefon bekliyorum diye kendinize sorun

Psikolojisi bozuk olabilir ve o zaman kendini geri cekmesi de normaldir. Ama: bana göre psikolojisi bozuk olan ve iliski sürdüremeyen veya devamli yorgun olup karsisindaki insana zaman bile ayirmak istemeyen bi zahmet ayrilsin.
O bnden ayrılmadı Bn onu kac kere bıraktım seviyorum ama uyusmuyoruz

hanımefendi siz onu bekliyorsunuz , net ve kesin davranmıyorsunuz
o niye ayrılmıyor diye sorulmaz
ben neden bu adamdan ayrılmıyorum , elimde telefon bekliyorum diye kendinize sorun
Ben netim ben onu seviyorum duzelmesını beklıyorum her defasında basa sarıyor bu defteri kapattım ısrarla benı buldu yazdı sans ver dedı

Ben netim ben onu seviyorum duzelmesını beklıyorum her defasında basa sarıyor bu defteri kapattım ısrarla benı buldu yazdı sans ver dedı
düzelmez,değişmez onu geçin.
seviyorsanız niye sabretmiyorsunuz ?
ya da sevdiğiniz için bu muameleyi hak ediyor musunuz ?

Canım benim sevgilinin sosyal hayatı karmaşık.. Çalışma düzeni itibari ile senle de arkadaşlar ile de düzenli görüşmiyor ve bunun farkında.. Ama istediği de kafasında sevgilim var mı var.. Bu zamanda herkesin sevgilisi olmalı sanki.. Yani sen onun kafasındaki sorunlardan birini çözmüş oluyorsun.. Sana yazması gidince peşinden koşması da bundan.. Tiki silmek istemiyor çünkü yeni gelecek biri için ayıracak vakti yok.. Yani çantada kekliksin hiç bi zaman istediğin ideal ilişkiye ulaşamayacaksın.. Ya böyle kabul edeceksin ya da bırakacaksın.. Sever sevmez onu bilemem ama ilişkiye farklı baktığınızı söyleyebilirim…

Back
X