Buda sağlıklı tum zamanlar senın olsun diyorum tamam dıyorAyni şeyleri yazdim ben de. Galiba doktorlar çok vefali oluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda sağlıklı tum zamanlar senın olsun diyorum tamam dıyorAyni şeyleri yazdim ben de. Galiba doktorlar çok vefali oluyor![]()
Arkadasına diyemem ıs ama 2 haftadır gorusemıyoruz sureklı yorgunum dıyo bıkere kendımı ıyı hissetmiyorum psikolojm bozuk dedı bıkere de sozlestık uyuya kaldı gelmedıMesajım eksik çıktı düzelttim
Sadece yorgun olan adam ev tasımaya nasıl gidiyor oncelıgı arkadası cunkuMesajım eksik çıktı düzelttim
çünkü siz onu beklemeye devam edersiniz, ama arkadaşı kıymetli ve onun kalbini isteğini kıramazTamamda 2 haftadır gorusemedık bana yorgunum dıyo baskasına gelince yorgun degıl
Bnm anlamadıgım bana yorgunum dedı bıkere de kendimi ıyı degılım psikolojim bozuk diye gorusmedı boyle bır bahanemı olur
size açıkça değer vermiyor . anlamanız için illa onun ayrılması mı lazım ?Arkadasına diyemem ıs ama 2 haftadır gorusemıyoruz sureklı yorgunum dıyo bıkere kendımı ıyı hissetmiyorum psikolojm bozuk dedı bıkere de sozlestık uyuya kaldı gelmedı
çünkü siz onu beklemeye devam edersiniz, ama arkadaşı kıymetli ve onun kalbini isteğini kıramaz
Ne istedıgını bilmiyor seven bırı olsa acıklama yapabilırdu kac kere redettım bunu duramadı yazdı ozmn nıye bısey yapmıyorsize açıkça değer vermiyor . anlamanız için illa onun ayrılması mı lazım ?
Niye kendine eziyet ediyorsun, dediğim gibi bir kerelik olay değil de hep böyleyse seni istemiyor ama yeni birini bulana kadar elinde tutuyor ..Arkadasına diyemem ıs ama 2 haftadır gorusemıyoruz sureklı yorgunum dıyo bıkere kendımı ıyı hissetmiyorum psikolojm bozuk dedı bıkere de sozlestık uyuya kaldı gelmedı
hanımefendi siz onu bekliyorsunuz , net ve kesin davranmıyorsunuzNe istedıgını bilmiyor seven bırı olsa acıklama yapabilırdu kac kere redettım bunu duramadı yazdı ozmn nıye bısey yapmıyor
O bnden ayrılmadı Bn onu kac kere bıraktım seviyorum ama uyusmuyoruzPsikolojisi bozuk olabilir ve o zaman kendini geri cekmesi de normaldir. Ama: bana göre psikolojisi bozuk olan ve iliski sürdüremeyen veya devamli yorgun olup karsisindaki insana zaman bile ayirmak istemeyen bi zahmet ayrilsin.
Sözde istıyor arıyor benı bugunde boyle yaptıNiye kendine eziyet ediyorsun, dediğim gibi bir kerelik olay değil de hep böyleyse seni istemiyor ama yeni birini bulana kadar elinde tutuyor ..
O bnden ayrılmıyor defalarca bitirdim kendisi geldı ısrarla yazdısize açıkça değer vermiyor . anlamanız için illa onun ayrılması mı lazım ?
peki niye kabul ettiniz?O bnden ayrılmıyor defalarca bitirdim kendisi geldı ısrarla yazdı
Ben netim ben onu seviyorum duzelmesını beklıyorum her defasında basa sarıyor bu defteri kapattım ısrarla benı buldu yazdı sans ver dedıhanımefendi siz onu bekliyorsunuz , net ve kesin davranmıyorsunuz
o niye ayrılmıyor diye sorulmaz
ben neden bu adamdan ayrılmıyorum , elimde telefon bekliyorum diye kendinize sorun
düzelmez,değişmez onu geçin.Ben netim ben onu seviyorum duzelmesını beklıyorum her defasında basa sarıyor bu defteri kapattım ısrarla benı buldu yazdı sans ver dedı
O bnden ayrılmadı Bn onu kac kere bıraktım seviyorum ama uyusmuyoruz
Sana seni istemiyorum demez zaten , yeni birini bulana kadar seni ister de !!!Sözde istıyor arıyor benı bugunde boyle yaptı