Sevgilim neden boyle yapıyor ayrılmalımıyım

Belki arkadaşı yardım etmesini istediyse kıramamış olabilir ama emin olun ne kadar yoğun olursa olsun insan sevdiğini görmek için yarım saat bile olsa zaman ayırır. Çok yoğundum ayarlayamadım diye bir şey yok o zaman sırf sevgilimizle buluşacağız diye hiç çalışmayalım işe de gitmeyelim..
2 haftadır gorusemıyoruz bana yorgunum dedı binkere erken cıkınca goruselım dedım bugun gıtmıs oncelıgı farklı insanlar bellıkı

Seviyorum sevdiğim ıcın binkere afettım bunu haketmedım
hayır hakettiniz.
hakettiğinizi için bunu tekrar tekrar yaşıyorsunuz. seviyorum , mutsuzum ama umrumda değil demişssiniz. hakettiğinizi ve istediğinizi yaşıyorsunuz
size iyi şanslar

Belki arkadaşı yardım etmesini istediyse kıramamış olabilir ama emin olun ne kadar yoğun olursa olsun insan sevdiğini görmek için yarım saat bile olsa zaman ayırır. Çok yoğundum ayarlayamadım diye bir şey yok o zaman sırf sevgilimizle buluşacağız diye hiç çalışmayalım işe de gitmeyelim..
İşin garibı de yaptıgı normal gelıyor

Ben seviyorum diye defalarca kabul ettim onun umrumda degılım dedim orda
hala yanlış yazıyorsunuz . umrunda değilim olacak orası
gerçi yorumumu değiştirmiyorum , sonuç değişmiyor zaten
siz onu kabul ederek bu davranışa izin vermiş oluyorsunuz. değeriniz bu olduğu için böyle davranıyor. buna siz izin veriyorsunuz . unutmayın

hala yanlış yazıyorsunuz . umrunda değilim olacak orası
gerçi yorumumu değiştirmiyorum , sonuç değişmiyor zaten
siz onu kabul ederek bu davranışa izin vermiş oluyorsunuz. değeriniz bu olduğu için böyle davranıyor. buna siz izin veriyorsunuz . unutmayın
Aynen bnm hata ona karsı sevgime yenik dusmem oldu

Biz 2 haftadır gorusemedık bana hep yorgunum bitkinim diyo arkadası cagırınca gıttı hanı yorgundu
Oraya takılmışsınız takılmayın. Yorgunluk falan bahane elinin altında olun istiyor ama size gerçekten değer verdiği falan yok. Bir daha görüşmek için bir şey yazmayın bırakın o düşünsün. Bir iki hafta daha teklif etmezse şutlayın gitsin.

Back
X