Sevgilim neden boyle yapıyor ayrılmalımıyım

Değer verseydi 10 dakikalık zamanda bile seni görmek için çırpınırdı değmez ayrıl bence

Biz 2 haftadır gorusemedık bana hep yorgunum bitkinim diyo arkadası cagırınca gıttı hanı yorgundu

Erkeklerin dostlukları böyle kaliteli oluyor işte. İki eli kanda olsa arkadaşının yardıma ihtiyacı olunca gider. Siz onun kötü bir dönemden geçtiğini bilip ona göre alttan alabilirsiniz.

siz de başka şeylere zaman ayırın bence

Erkeklerin dostlukları böyle kaliteli oluyor işte. İki eli kanda olsa arkadaşının yardıma ihtiyacı olunca gider. Siz onun kötü bir dönemden geçtiğini bilip ona göre alttan alabilirsiniz.
Tamamda benım anlamadığım 2 haftadır bnle gorusmeye gelmiyor yorgun baskası olunca yorgun madem ev tasımaya gıdıyor sorun bana zaman ayıramaması

Arkadaslar ben eskı sevgılımle onun ısrarı üzerine tekrar barıstık. Ona karsı duygum var denemek istedim. Gece vardiyasında calısıyor 2 haftadır gorusemıyoruz kaç defa goruselım dedım. Bana zaman ver cok yoruldum dedı. Bnde tamam dedı. Bugun sabah goruntulu konustuk. Yine dedım erken cıktıgın bır gun goruselım. Bugun erken cıktı. Arkadasının evini tasımaya gıttı. Bnde bu yaptıgın hıc hos degıl bnle dalgamı gecıyosun dedım. Bana gelince zaman ayıramıyorum yorgun olan insan ev tasıma gider. Tüm zamanlar senın olsun dedım. Hem hatalı acıklama yapması gerekirken off yine basladık dıyo gorusmeye mı gıttım ev tasıcaz dıyo pıskın pıskın. Sabahtan beri dusunuyorum. Bu adam ciddi degıl zaman gecırmeye calısıyor. Bana gelince yorgun baskasına zaman ayırabılıyor
Başıma geldi bu durum önce yorgundu sonra üzgündü sonra kolu ağrıdı ayağı ağrıdı sonra bir gün ben hazır değilim kafam dolu dedi.
Sen daha iyi bilirsin oyalandığını hissedersin kesin böyle dersin ve olur ya on senin içindeki hisle alakalı biz ayrıl deriz aman çekilmez deriz ama senin için farklıdır canım .
Ben şu kafada olurdum önemseme yorgunsa tmam seninle görüşmek istediğinde sende aynını yap bakalım ne hal alıyor ilişki.

Arkadaslar ben eskı sevgılımle onun ısrarı üzerine tekrar barıstık. Ona karsı duygum var denemek istedim. Gece vardiyasında calısıyor 2 haftadır gorusemıyoruz kaç defa goruselım dedım. Bana zaman ver cok yoruldum dedı. Bnde tamam dedı. Bugun sabah goruntulu konustuk. Yine dedım erken cıktıgın bır gun goruselım. Bugun erken cıktı. Arkadasının evini tasımaya gıttı. Bnde bu yaptıgın hıc hos degıl bnle dalgamı gecıyosun dedım. Bana gelince zaman ayıramıyorum yorgun olan insan ev tasıma gider. Tüm zamanlar senın olsun dedım. Hem hatalı acıklama yapması gerekirken off yine basladık dıyo gorusmeye mı gıttım ev tasıcaz dıyo pıskın pıskın. Sabahtan beri dusunuyorum. Bu adam ciddi degıl zaman gecırmeye calısıyor. Bana gelince yorgun baskasına zaman ayırabılıyor
Aranızdaki genel iletişimi bilemiyorum ama yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşına yardıma gitmesi bir öncelik sayılmaz ve buna karşı laf eden kişide tam olarak boş trip atmış olur.
Bu mevzu tam olarak başkasına zaman ayırıp size ayırmamak değildir.
Olmuyorsa zorlamayın bence..

2 hafta ıcınde gorusmek ısteseydı mutlaka zaman ayırırdı
adamın sızden baska oncelıklerı var maalesef :KK43:
sıze sureklı yorgunum yogunum dıyor zaman ayırmıyor ama baskalarına kosuyor yetısıyor
1 saat sıze zaman ayırsaydı yıne olurdu 2 hafta ıcınde.
bence bu ılıskının gelecegı yok
Bncede yok dun bitirme
Aranızdaki genel iletişimi bilemiyorum ama yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşına yardıma gitmesi bir öncelik sayılmaz ve buna karşı laf eden kişide tam olarak boş trip atmış olur.
Bu mevzu tam olarak başkasına zaman ayırıp size ayırmamak değildir.
Olmuyorsa zorlamayın bence.

Başıma geldi bu durum önce yorgundu sonra üzgündü sonra kolu ağrıdı ayağı ağrıdı sonra bir gün ben hazır değilim kafam dolu dedi.
Sen daha iyi bilirsin oyalandığını hissedersin kesin böyle dersin ve olur ya on senin içindeki hisle alakalı biz ayrıl deriz aman çekilmez deriz ama senin için farklıdır canım .
Ben şu kafada olurdum önemseme yorgunsa tmam seninle görüşmek istediğinde sende aynını yap bakalım ne hal alıyor ilişki.
Bana dıyoki sen bnm için önemlisin arkadaslar oyle gelince geri cevıremedım Bn kotu bir adamım dedı bnde bu sekılde olursa bıtırıcem dedim

İste yanlis yerde yukseldiginiz icin hatali olan olmussunuz. Oysa gercekten vakti olan zamanlarda yapsaydiniz bu cikisi diyecek bir seyi kalmazdi. Bence hic tartismaya falan gerek yok. Sakin ve cool bir aciklamayla terkedin gidin. Yolunuza bakin. Yine mi falan diyosa o isin gideri yok zaten.
Vaktinde de yukseldım bana zaman ver cok yorgunum dedı

Simdi yarin bir gun sevgilinizinde ihtiyaci olsa arkadasi kosup gelecek ev tasimaya bu yardimlasmadir
Ama yine mi diyen birisi kocam degilse (ki basinin etini yerim bilir) ayrilirim daha iyi

sen şimdi nedeni nasılı boşver. eğer sürekli böyle yapmıyorsa yani sadece son 2 haftadır görüşme işini sallayıp duruyorsa bence geri çekil. görüşelim mörüşelim deme hiç. biraz soğuk yap aradığında açma ya da çok geç aç. mesajlarına geç yanıt ver. o yazmadan yazma, aramadan arama. telefondayken de normalden kısa tut. bakalım ne var noldu neden böyle yapıyorsun diyecek mi. 2 hafta daha bekle bakalım bu ekmelerini telafi etmek isteyecek mi. olur da buluşalım derse aynen onun yaptıklarını yap. yorgunum de, işim var de. sözleşin ama sen de gitme. uyumuşum de. unutmuşum de. sen görüşelim deyip durduğun için böyle yapıyor şu an. bu konuyu hiç açma ve dediklerim gibi hareket et. bakalım 2 hafta içinde ne olacak. düzelmiyorsa şutla, şutlarken açıklama bile yapma. bas her yerden engeli, afallasın. görsün bakalım cepte görmek neymiş şerefsiz.

Bn anlamadıgım bana gelince yorgun arkadasına kosa kosa gıdıyor

bot hesap gibi sürekli aynı mesajı atmışsın.
adam seninle görüşmek istemiyor arkadaşım, taşınma maşınma bahane
öyle güzel bahaneler bulur ki bu erkekler "ya ben ne eşeklik ettim yeaaa" dersin.
3 hafta görüşmeyen adamın birden! annesi hasta olur
annem hasta sana nasıl vakit ayırabilirim
arkadaşım taşınıyor lütfen anlayışlı ol
kan kardeşim kan kaybediyor görmüyor musun acımasız mısın?
dayımın ortağının arabası bozulmuş yolda kalmışlar onu tamirciye götürdük
vs vs

bot hesap gibi sürekli aynı mesajı atmışsın.
adam seninle görüşmek istemiyor arkadaşım, taşınma maşınma bahane
öyle güzel bahaneler bulur ki bu erkekler "ya ben ne eşeklik ettim yeaaa" dersin.
3 hafta görüşmeyen adamın birden! annesi hasta olur
annem hasta sana nasıl vakit ayırabilirim
arkadaşım taşınıyor lütfen anlayışlı ol
kan kardeşim kan kaybediyor görmüyor musun acımasız mısın?
dayımın ortağının arabası bozulmuş yolda kalmışlar onu tamirciye götürdük
vs vs
İstemsizce kahkaha attım sayende ofistekiler delirmiş bu yeeaaaa felan yapıyorlar bana, en son verdiğin örnekler beni benden aldı acayip hoşuma gitti gerçek bir yaşanmışlık var :KK14:

İstemsizce kahkaha attım sayende ofistekiler delirmiş bu yeeaaaa felan yapıyorlar bana, en son verdiğin örnekler beni benden aldı acayip hoşuma gitti gerçek bir yaşanmışlık var :KK14:

ay neler duydu bu kulaklar inan hatırlamıyorum da hepsini, inan kendi uydurduklarımdan çok daha yaratıcıları da vardır.
bir de bana çok söylenmese de "şehir dışı" bahanesi de efsaneler arasındadır.
allah aşkına sürekli şehir gezilen kaç iş kolu var?
ve neden hep bu kollarda çalışan erkekleri bulur bu kızlar :KK70:

ay neler duydu bu kulaklar inan hatırlamıyorum da hepsini, inan kendi uydurduklarımdan çok daha yaratıcıları da vardır.
bir de bana çok söylenmese de "şehir dışı" bahanesi de efsaneler arasındadır.
allah aşkına sürekli şehir gezilen kaç iş kolu var?
ve neden hep bu kollarda çalışan erkekleri bulur bu kızlar :KK70:
Ahahahaha sorma ya şimdi durdum düşündüm de neler görmüşüzzzz bea en güzel bahaneler :-)

Baba deger veriyor bunu bakıslarından anlıyorum iste dedıgın taktıgı denıcem sagol

Back
X